Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka naprawde z tym mierzeniem to poprostu śmiech na sali , dziewczyny trzeba te " ich metody" traktować z lekkim przymrużeniem oka
mój brzuch jest cały czas po niżej ICH norm zrobię foto to wam wrzucę
dobrze, ze włosy farbuje bo coś czuje, ze byłabym siwa po ciazy ... Zajrzę do was pozniej,zabieram sie za sprzątanie
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Złożylam właśnie wniosek o macierzyński... Zadzwoniłam do szefów żeby wysłali inntektopplysning i mam nadzieję, że to ogarną
Przedłożyłam zaświadczenie o terminie, po 3 lonnslipy i napisałam że list godzinowych nie mam.. mam nadzieję że to przejdzieAle nie stresuję się, bo jest jeszcze tyle czasu że na spokojnie się to załatwi
-
Miuu i jak tam po wizycie ? Wiadomo juz cos ? .PIANISTKA bardzo dobrze,ze juz za to sie wzielas jak wiadomo Norwegowie maja dobry czas na wszystko, a w Nav to juz w ogole. Ja wlasnie odpoczywam po sprzataniu i spacerze , probuje negocjowac z mezem by skoczyl mi do sklepu po ciasto marcepanowe, no nie tego marcepanu ale ta bita smietana ...mnia mniam ... Zaraz sama pojade jak go nie przekonamCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Pianistka jest idealny, najpiekniejszy i jedyny ! I prosze mi sie tu nie martwic kazda z nas ma inny brzuszek ktory jest najpiekniejszy
nie wytrzymam jade po to ciasto bo zwariuje
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Pianistka ładny masz brzunio z boku nie wygląda na bardzo duży
Za mną koleżanka dziś nie nadążała na zakupach aż w pewnym momencie powiedziała " to mi ciężarna maraton urządziła "
Dokupiłam zasłony do tych, które już miałam, teraz muszę czekać aż karnisze zostaną zamontowane, już mi zakomunikowano, że na pewno nie dziśPrzy kasie w Kid skusiłam się na medlemskort i zamiast 600 kr zapłaciłam 450
-
No właśnie mam wrażenie, że przestał rosnąć...
i jeszcze ten podejrzany zapis przy mierzeniu macicy
No ale nie wkręcam sobie nic, zobaczymy na USG za 2 tygodnie
Marti, pięknie Ci się udało z zasłonamija dzisiaj polatałam po wyprzedażach i kupiłam 2 bodziaki, 2 bluzeczki i 2 pary spodenek za.... 150 nok
takie piękne promocje
i kupiłam sukienusię, sweterek i buciki dla szkrabka
i sobie trochę bielizny bo wyrosłam :oAndriel lubi tę wiadomość
-
Mąż na mnie nakrzyczał że się martwię... przyniósł mi centymetr krawiecki i pokazał ile to różnica 2 cm... wystarczy że się inaczej ułożyłam albo lekarka / położna źle przycisnęła palcem...
w sumie ma rację choć ja nie czuję bym ostatnio urosła... aczkolwiek skóra zrobiła się strasznie napięta -
Pianistka przestań się martwić...ja też miała wrażenie, że mój brzuch przestał rosnąć na tym etapie na którym Ty teraz jesteś. Masz bardzo ładny brzuszek
Kitaja jakie to ciasto marcepanowe może jakaś fotka? Ja uwielbiam marcepan
Martikiedy porobisz nam zdjęcia i się pochwalisz?
Ja dzisiaj trochę sobie pospacerowałam i teraz cierpię. Bolą mnie plecy boli mnie spojenie ze sofy wstaje jak staruszka...której ktoś buchnął balkoniki chodzę zgięta w pół. Do tego znowu te cholerne skurcze. Muszę sobie zainstalować jakąś apkę na tel, żeby je zacząć liczyć bo czasami mam je kilka razy w ciągu godziny. Mówiłam o tym położnej to stwierdziła, że w każdej kolejnej ciąży skurcze braxtona są bardziej odczuwalne mogłoby to się zgadzać bo z młodym nie pamiętam, żebym tak je czuła.
-
Pianistka - Brzusio przecudowny i taki zgrabny
marti87 - Jak zazdroszczę Ci remontów i zakupów tego wszystkiego. Też bym tak chciała, ale nie mamy domku ani mieszkania na własność. Jedynie może wyremontujemy naszą mini sypialnie by była dla dzidziusia jak podrośnie.
kitaja - Ja też jestem ciekawa jak wygląda Twój brzuszek -
Dziewczyny postaram sie wrzucić jutro zdjęcia brzuszka,tego wykresu z karty ciążowej i kąciku dla Jasia pisze z telefonu i nie umiem wrzucać zdjeć jutro odpalę komputer i wrzucę obiecuje
oj wybrałabym sie na zakupy,ale juz coraz ciężej może do vestbycenter wyciągnę męża w weekend,bo tak to wszędzie daleko! Pianistka i bardzo dobrze zrobił maz ,naprawde nie wkrecaj sobie nic ,bo oszalejesz w pewnym momencie brzuch zwalnia tempa i nie rośnie juz tak samo! Gianna kochana nie wrzucę zdjęcia ciasta bo juz zjedzone taki łasuch z tego mojego Jasia
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja, nie zganiaj na Jasia łakomczuchu
Mam nadzieję, że to zwolnienie brzucha to normalne na tym etapie... bo do tego momentu między 20 a 28 tygodniem rósł w oczach!
Giannaa, ciasto nazywa się marsipankake... a jak wygląda? różnie:) zależy od sklepu
A brzusio cudny! pięknie urosłaś
Dziewczyny, a macie wrażenie że przybyło Wam w boczkach i nad pupą? czy to tylko mi się tam przytyło?
Kitaja lubi tę wiadomość