Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Miuu gratuluję wiadomości z wizyty. Nie ma co być przesądnym, trzeba myśleć pozytywnie więc jak najbardziej coś dla Maluszka trzeba kupić
Kitaja ale mi narobilas smaka tym ciastem. Mnie ostatnio tak na słodkie ciągnie... Czyżby Jaś już chciał na świat?daj znać co położna powie
Jenta trzymam kciuki, żeby to jednak było niegroźne plamienie. Wracaj do nas szybko -
Miuu wrote:Pianistka w Kvinneklinik. Ale je zmienię. Lekarka radziła dodać dwa tyg bo lepiej widać przepływy.
Prosze o zmianę imienia z Cecylii na Jakob
Ale i tak powinnaś mieć normalne w szpitalu... położna lub fastlege powinien cię skierować...
Właśnie na około 20 tydzień przypada USG połówkowe w szpitalu i lekarz ma obowiązek Cię na nie skierowac -
Dzięki dziewczyny za wsparcie boli brzuch jak na @ wzięłam prysznic, ale nadal czuje ból poczekam spróbuje zasnąć (w co watpię ) o 3 ej wezmę jeszcze raz prysznic i jak nie przejdzie to obudzę męża boje sie ze to fałszywy alarm i biedny mój maz bedzie nie przytomny w pracy! Bola mnie przy tym plecy, kurczę nie chce panikować poczekam i zobaczę co sie bedzie działo oby sie coś zadziało i wole by sie zadziało w domu jak mam czekać w szpitalu
Jenta ja straciłam dwie ciąże i starałam sie i co miesiąc popadałam w depresje ,umówiłam sie z lekarzem z Pl ze przyjadę zrobić za msc badania hormonów bo coś tam było nie tak i przez ten msc sporo imprezowaliśmy a bo to jeden znajomy miał urodziny,a to parapetowka odpuściliśmy całkowicie, wiec jak pojechałam do lekarza z wynikami hormonów, a on mi powiedział ze jestem w ciazy to myślałam,ze jestem w ukrytej kamerze,dosłownie az lekarz dał mi test ciążowy i kazał pójść do toalety zrobić ! Mój maz tez myślał,ze go wkręcam ,a teraz ta moj mały cud kopie po żebrach! Także nadzieja umiera ostatnia i nie wolno sie poddawać ! Czasami warto odpuścić i zdać sie na los, ja tam trzymam za Ciebie kciuki nadal
Andriel, marti87, Miuu lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Giaanna zdrówka życzę
Miuu super,że wszystko z maluszkiem dobrze. Już zmieniam na liscie
Andriel ja nie zgłaszałam na svangaskappenger, bo mowila kadrowa ,że nie musze
Dziewczyny piekne macie brzuszki, ehh mi się łezka zakręciła ...
U NAs dzis 9 miesiecy jak Olivia rozjasnia Nan nawet pochmurny dzieńDlaczego to tak szybko leci.
Kitaja wcale sie nie obrażę jak dziś zaczniesz rodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 07:38
Giannaa, Miuu lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Raz pójść szybciej spać i zostawiać Was same to tyle napiszecie, że ciężko później się do czegoś odnieść
Kitaja mam nadzieje, że akcja porodowa się rozkręca ! Trzymam kciuki
Cynnia ja wirusów chorobowych nie przesyłałam
Kafabi jeju jak ten czas leci Oliwka już ma 9 m-cyza chwile zacznie chodzić
Miuu super, że wszystko wygląda dobrze no i gratuluje synka
Miuu lubi tę wiadomość
-
Kitaja chyba jednak pojechała na porodówkę
ostatnia jej wiadomość na Listopadówkach ...
Wysłany: Dzisiaj, 02:54
Te bóle idą bardziej z pleców i sa coraz mocniejsze! Kurczę nie chce budzić go bo jak sie okaże alarm fałszywy tylko ze az tak to jeszcze mnie nie bolało idę znowu pod prysznic i zobaczymy.
I cisza
Ale emocje -
O tak, oby to nie był fałszywy alarm
Kafabi śliczne zdjęcie w awatarzefotogeniczna ta Wasza Laleczka
Cynnia zdrówka
Mój małżonek dziś ma urodziny więc lecę zaraz do sklepu po mąkę, śmietankę i owoce i będę mu torta kombinowaćpiekarnik wczoraj wyszorowalam - trzymajcie kciuki, żeby dał radę
Cynnia lubi tę wiadomość
-
Ale emocje!!! Tak coś czułam w kościach, że Kitaja niedługo utuli Jasia
Myślę, że to totrzymam kciuki!
Miuu, a to przepraszam, myślałam że kvinneklinikk to po prostu nazwa prywatnego gabinetu ginekologicznegofakt, mogłam użyć google...
Cynnia, dużo zdrówka dla Ciebie!
I pijemy piccolo za męża Froggie i Oliwkękafabi lubi tę wiadomość
-
Kochana i nic my nadal w dwupaku , Jasio jest nie dosc ze uparty to jeszcze malo zdecydowany. Po 3ej wzielam drugi prysznic polozylam sie do lozka i przylozylam termofor do plecow i jakos po 4ej zasnelam, po 6stej obudzilam sie bo cmilo mnie w podbrzusza jak na @, nie dawno wstałam i znowu to uczucie , mam nadzieje ze coś sie dziś ruszy , bo jeszcze tak to nie miałam. A ten ból z pleców był straszny, ale nie będę was straszyć ! Jasko rusz sie, bo matka zwariuje
kochane dam wam znać jak nie osobiście to napewno przez Kafabi
obiecuje jak tylko ruszymy na porodówkę
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan