Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi znowu nowy śliczny avatar
jak ona jest fotogeniczna śliczna będziecie mieć pamiątkę pstrykaj tych zdjeć jak najwiecej
Froggi gratulacje dla męża udanego świętowania . A ja prowadzę właśnie negocjacje z synem, ze miga nawet bolec mnie plecy tak mocno jak bolały wieczorem, ale niech wychodzi
kafabi, Miuu lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wrote:Kafabi znowu nowy śliczny avatar
jak ona jest fotogeniczna śliczna będziecie mieć pamiątkę pstrykaj tych zdjeć jak najwiecej
Froggi gratulacje dla męża udanego świętowania . A ja prowadzę właśnie negocjacje z synem, ze miga nawet bolec mnie plecy tak mocno jak bolały wieczorem, ale niech wychodzi
A no nowyzaraz Wy bedziecie pstrykać piekne pamiatki Waszym maluszkom
-
No kurcze no Kitaja sobie spi a my tu z emocji juz nie możemy
żarcik Kitaja, oby jak najmniej bolało i w końcu sie rozkręciło ...
Dawaj Jasiu, dawaj ...
Edit, bo chodziło mi o Kitaję nie KafabiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:57
kafabi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Cynnia wrote:No kurcze no Kafabi sobie spi a my tu z emocji juz nie możemy
żarcik Kafabi, oby jak najmniej bolało i w końcu sie rozkręciło ...
Dawaj Jasiu, dawaj ...
Cynnia kochana, ja mam juz to za soba, ale jakby trzeba było to bym urodziła nawet dzisCynnia, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Biszkopt w piekarniku
Jak wracałam ze sklepu to miałam lekką załamkę, bo wyprzedził mnie kulejący dziadeki zanim ja doszłam do 1/3 wzniesienia to on już był na samej górze
Pocieszam się myślą, że ja szłam obładowana, z plecakiem i dwoma siatami a on bez balastu no ale fakty są jakie są
-
Byłam o położnej, mam trochę wysokie ciśnienie i ona od razu zaczęłam myśleć o zatruciu ciążowym i wypytywać, ale biała w moczu nie ma, więc ok
noo i moje samopoczucie raczej też dobre. Wykres tylko jakoś mi podejrzanie wygląda od zeszłego tygodnia nic się praktycznie nie ruszyło, ale ona nic nie mówiła a ja dopiero w domu zauważyłam.
-
Marti mam nadzieję, ze to nic poważnego z tym ciśnieniem. Ale skoro czujesz się dobrze, nie puchniesz na potęgę i mocz jest czysty to raczej nie ma się czym martwić. Nawet gdyby Ci chcieli wcześniej wywołać poród to masz już ciążę donoszoną
Wszystko będzie dobrze.
Biszkopt po 2 krotnym rzuceniu na podłogę nie opadł więc nie spodziewam się zakalca -
Marti ja rzucam i działa
a upiekłam w swoim życiu mnóstwo biszkoptów
Rzucanie powoduje, że te bąbelki powietrza ze środka ciasta uciekają w jednej chwili na powierzchnię, dlatego jak biszkopt stygnie to nie ma obawy, że opadnie. Tylko musi być dobrze wypieczony, bo jak będzie mokry w środku tzn jak się będzie lepił do patyczka to na bank będzie zakalec bez względu na to czy nim rzucisz czy nie
-
Froggie - Sto lat dla męża
No i fotkę tortu jak już będzie proszę (bym mogła się chociaż naślinić
)
Kitaja - Kurcze no, a ja nawet nie wchodziłam na marcowe mamusie tylko od razu tutaj by przeczytać, że Jasiu już na świece. Ale może dziś coś ruszy, w sumie na ostatnich dniach jesteś, więc w końcu się doczekamy
Kafabi - Czyli do Navu nie zgłasza się wyjazdu do Polandii będąc na svangerskapspenger? A Twoje avatary zawsze są piękne!
marti87 - Ja z kolei mam za niskie ciśnienie, ale położna mówiła, że skoro mi to nie przeszkadza to luzik.
Kitaja, kafabi lubią tę wiadomość
-
Andriel zdjęcie mogę wrzucić tylko nie wiem czy się nie narażę
lepiej miejcie w pogotowiu jakieś ciacho
I dziękuję za życzenia w imieniu małżonkajak wróci z pracy to Mu przekażę
Moja siostra nagrała filmik jak jej 3,5 letni synek śpiewa "Sto lat" dla wujka
mega wzruszające
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 14:39
Andriel, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Pianistka ... ja to już się śmieję z tego wykresu szczególnie teraz i po tym co ostatnio pisałyśmy. Gin w PL też się uśmiechnęła jak zobaczyła kartę ciąży z tym wykresem.
Mi pierwszy raz w życiu wyszło coś nie tak z ciśnieniem, czyli kawka nie wskazana ?
Froggie
Uważaj z tymi zdjęciami, bo bana dostaniesz na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 14:41
-
Cynnia wrote:Kafabi, pewnie juz pisałas, ale przypomnij nam, mialas jakieś znieczulenie? Jak poszło z porodem...
Poród pomimo bólu i 14 godzin bawienia sie z rozwarciem poród i opiekę wspominam superDla mnie to tez tak jakby pierwszy raz, bo pierwszy raz urodziłam przez cc Znieczulenie dostałam miedzy 4-5 cm rozwarcia, pozniej już nie chcą dawać
Froggie dawaj ciacho, chociaz wirtualnie oczyma pojemy
Andriel nie, nie zgłasza się nic, tak samo jak macierzyńskiego