Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa wrote:Pianistka kupiłaś taki granatowy kombinezon / śpiworek on ma zamek i można go rozpiąć. Ja mam taki biały i nic więcej nie będę kupować ewentualnie kocykiem albo kołderką okryje bo mam po Olku taką małą do wózka. Jeśli uważasz, że granatowy nie jest dla dziewczynki to dodaj różowe dodatki bo granat z intensywnym różem fajnie się komponuje
Nie, nie chodzi o kolor... tylko że to rozmiar 62/68 i jest wielgachny i o ile do wózka będzie ok, to do fotelika nie, bo nawet jak go zapnę, to jest wieeeeele cm od tego zapięcia do kroku dziecka więc pasy nawet nie będą trzymały dziecka właściwie... tu ten ból
A my będziemy dużo wozić małą w foteliku dlatego czarno to widzę... w ostateczności kupię taki sam tylko mniejszy..
Coś takiego mi się podoba :
znalazłam identyczny na allegro ale nie wysyłają za granicę więc chujnia
popatrzę jeszcze tutaj po sklepach bo w kappahlu był taki z dziurką... najwyzej kupie w H&M nowy tylko mniejszy -
Nie wiem co zrobić
Mam 3 opcje:
1. kupić taki sam w H&M tylko mniejszy
2. kupić zwykły kombinezon z nóżkami do fotelika a tego używać jako śpiwora do wózka
3. kupić kurteczkę do fotelika a tego używać jako śpiwora do wózka.
Kurteczkę zakładałabym tylko do fotelika, do tego ciepłe welurowe spodenki + kocyk... w samochodzie mam cieplutko..
co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 17:51
-
Ja kupiłam spiworek z dziurami na pasy, jeszcze nie wiem jak to bedzie wyglądało z fotelikiem bo jeszcze nie mam fotelika on jest tez przedłużany, wiec i do spacerówki bedzie ok. No i ma owoczą wełnę
Mam tez takie kombinezony misie szt 2 i mysle ze z wełnianym kocykiem bedzie ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f28e011d7328.jpg
A tu Coccodrillo
Andriel, Kitaja lubią tę wiadomość
-
No to ogarnęłam, że w Sandefjordzie jest w kappahlu taki śpiworek co chciałam
Więc zaraz dzwonię do mamy by kupiła
i tak chyba będzie najprościej
http://www.kappahl.com/pl-PL/temporary/anitas-oversattningar/173583/
kurtka mnie kusiła ale nie wiadomo jak będzie z pogodą... -
no u nas nie ma zimy... śniegu brak, stopni ok 5 w lutym...
Sama już nie wiem... z drugiej strony mąż mówi, że w kombinezonie cieplej w nóżki ale jak okryję kocykiem to wychodzi na to samo... no i w samochodzie i tak trzeba kombinezon rozpinać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:32
-
Cześć dziewczynki chwalicie się od wczoraj brzucholami to i ja się pochwalę
Co do spiworka I kombinezonu to ja kupiłam kombinezon na rozmiar 62, i mam nadzieję ze będzie ok. Tzn nie za duży Ale też nie okaże się szybko za mały. A do wózka spiworek z wełną, ma przedluzany dół więc posłuży na pewno za rok jak i dwaAndriel, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Befff super brzuszek! okrąglusi
No i koniec końców zamówiłam przez internet ten śpiworek z Kappahla. załapałam się jeszcze na 25% rabatu bo jestem medlem
Kurteczki oglądałam w necie i nie znalazłam nic sensownego oprócz jednej, której najmniejszy rozmiar to 62 czyli na 3 miesiące wg rozpiski i to mnie zniechęciło...
kurteczkę kupię w okolicach kwietnia jak będzie troszkę cieplej -
Befff śliczny brzuszek troszkę ucięło zdjęcie ale brzuchol widać
Pianistka pokaż jaki zamówiłaś kombinezon
Marti mój jak mi dopieprza to ja mówię własnie do niego tak, że ma spojrzeć w lustro i że ja swój brzuch zgubie a on dalej będzie miał ciąże spożywczą