Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giaanna, bo jakos tamte tereny mi bardziej pasuja, nie ma takiego haosu na drodze i w samej Ikeii tak jak w Oslo. Kilometrów może tyle samo, ale spokojniej jest
Poluj poluj, bo super ciuszkisą , a jeszcze przed świetami napewno będa wyprzedaże
A i miałam pytac o ten Black Friday czy w każdym mieście jest w te same dni !? Bo nie pamietam jak było dwa lata temu, a w tamtym roku jakos ominęłam je ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 21:31
-
Kafabi chyba sobie zrobię rundkę przed świętami a kolejną po świętach i kupię co tylko znajdę na wyprzedażach w 68 do czasu kiedy będziemy ubierać 68 pewnie nazbieram pokaźną kolekcję a fajniej wydać połowę mniej kasy na wyprzedażach
Sobie niestety nic nie kupię bo nie wiem jaki rozmiar będę nosiła po ciąży -
A ja czekam na wypłatę i zamówię sobie bransoletkę
http://artunique.pl/p/21/95/bransoletka-dwurzedowa-z-napisem-i-nieskonczonoscia-bizuteria-personalizowana.html
Giannaa, wyprzedaże w No są na serio rok temu między świętami a nowym rokiem kupiłam np buty przecenione z 800 na 200 albo kurtkę z 600 na 200 zawsze szaleję po świętach -
to zarażające ja tez siedze i grzebie w name it bo Kappahl i Lindex juz opanowalam dawno i wchodze zawsze jak jestem obok piekne ciuszki maja jak dla mnie szczegolnie Lindex.
a co myslicie o wełnianych ciuszkach?
zamierzacie kupowac swoim maluchom?
-
kafabi wrote:Giaanna bedziesz zaskoczona pozytywnie
W Kid teraz 50% przecen na lampiony, swieczniki wiec tez na zas kupilam
Nie wiem czy mnie te wyprzedaże nie ominą bo ostatnio nie bardzo mam ochotę na chodzenie po sklepach bo czuje się jak słoń w składzie porcelany a po porodzie będę jak zombie
Uciekam do łóżeczka. Dobrej nocki Kochane -
Andrei widzialam super sa co do welnianych ciuszkow ja kupilam tutaj u mnie w przedszkolu duzo dzieciaczkow mialo i tak jakos wydaje mi sie,ze warto pare miec akurat w moim przypadku bo "mam nadzieje"ze urodze w listopadzie kafabi wszedzie jest czarny piatek 27.11 chyba w tym roku mnie ominie, szkoda bo naprawde sporo tanio mozna kupic ,za to nie odpuszcze sobie wyprzedazy po swiatecznychCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cynnia wrote:Obrazki bombowe
Nr 2 dzis wieczorem trenowałam w łazience i nawet nie moge zobaczyć efektu końcowego ale w dotyku jakiś wystrzyżony szczur wyszedł ...
no to się uśmiałam xD wystrzyżony szczur xD hahaha
ja to przeszłam wczoraj... "na czuja" bo już niewiele widzę
no i zmyłam lakier ze stóp co by mąż nie musiał tego robić niebawem