Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm, ja nic takiego nie dostałam. Beff a Ty masz coś takiego z AHUS? Mi wraz z dokumentami potwierdzającymi termin połówkowego przyszedł cały formularz, coś jak plan porodu, ale nie wiem gdzie, kiedy i komu mam to oddać.
Zdjęcia już widaćJak któraś ma ochotę to w weekend zapraszam
---> ZAPROSZENIE JEST NA SERIO A NIE TYLKO GRZECZNOŚCIOWE<---
Andriel lubi tę wiadomość
-
Froggie, ale nabrałam ochoty na taki tort, pięknie ozdobilas
Giannaa, mi położna powiedziała ze nie mam za bardzo sie przejmować tym wykresem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a9f14ce0828.jpg
Ta pierwsza kropka jest od fastlege, reszta od poloznej. Mówiła, ze lekarze inaczej mierzą
Froggie, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Froggie ja też nic nie dostałam, tzn tej różowej kartki. A tak jak Ty przy zaproszeniu na USG dostałam coś takiego jak mówisz, jest tam kilka pytań odnośnie porodu i moich oczekiwań.Zapomniałam o tym zupełnie i dopiero niedawno zaczęłam się zastanawiać czy to nie miało być odeslane. Zapytam nastepnym razem położnej.
Froggie rozumiem że Ty też będziesz tam rodzic? W Lørenskog?
No i powiem tylko tyle że zaraz sama upichce jakieś ciasto, takiego smaka narobiłaś -
Froggie Ojej nawet nie wiedziałam, że mieszkasz niedaleko
nooo jakieś 45 minut ale to już nieźle
kusząca propozycja to ciacho
chętnie kiedyś skorzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:53
-
Froggi ,ale narobilas mi smaka oj gdybym bliżej mieszkala to jeszcze dziś bym u Ciebie była,ciasto marcepanowe chowa się przy takim domowym torciku,maz był pewnie zadowolony ?
Gianna ja rzadko kiedy kupuje przez internet ,jestem z tych osob co musza dotknąć zobaczyć i dopiero kupuja
Cynina sliczny brzusioFroggie, Cynnia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Froggie masz zdolności cukiernicze
ja w kuchni wszytko zrobię oprócz ciast
za cholerę nie wychodzą mi
Chętnie bym wpadła w odwiedziny ale aktualnie mamy sobotę zajętą a w niedziele raczej wątpliwe żeby udało mi się mojego m wyciągnąć.
Cynnia Ty to cały czas powyżej tego ich wykresu jesteśa brzuszek masz naprawdę prześliczny a tak narzekasz! Zgrabny okrąglutki bez rozstępów ...mi teraz jeszcze też nie wyszły ale mam za to sporo po pierwszej ciąży.
Cynnia lubi tę wiadomość
-
Kitaja mój mąż to prawdziwy łasuch
wczoraj pochłonął 3 kawałki
Cynnia męża nie słuchaj, nie zna się na ciążowych brzuszkach
Beff tort będzie tylko w ten weekendnajbliższy wypiek na święta, więc się zastanów
Giannaa pokaż swojemu zdjęcie tortu, może go przekonaszWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:58
Kitaja lubi tę wiadomość