Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Gianna buhahaha odwazny ten Twoj maz
ja uzywam lusterka, ale uwazam to za sport ekstremalny, a teraz przy koncowce to juz w ogole istny cyrk z goleniem
bedzie co wspominac pp . Gianna ten deszcz chyba do nas idzie narazie jeszcze nie pada, ale jest pochmurno. U nas w nocy spokoj nic sie nie dzialo w porownaniu do wczesniejszej nocy troche sie zawiodlam, ze moje poty po gorach nie pomogly ja chyba jak slon bede 12msc w ciazy ;-( ah to moje dziecko uparte zaraz wszystkie listopadowki na watku belly sie rozpakuja, a ja nic a nic ... Jak wstane to wrzuce obiecane zdjecia
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Giannaa wrote:Dzień dobry
Mi mąż zaproponował, że wystrzyże szczura hahahahaah
Jak samopoczucie dzisiaj? U nas tak leje, że jak wróciłam do domu po odprowadzeniu młodego na przystanek to byłam cała mokra parasol ochronił tylko twarz
Noo to się nazywa wsparcie w czasie ciąży
Mój stary psiak ma coś z uchem, ale nie ma tego smrodku jak przy zapaleniu, rozdrapał coś i teraz cały czas tam grzebie...wyczyściłam mu wieczorem wszystko takim płynem teraz muszę pilnować, żeby nie drapał.
-
Kitaja nie chcę Ciebie załamywać ale na grudniówkach już 7 jest rozpakowanych
a ja zaczynam trząść dupą a torba nadal nie spakowana
pocieszam się faktem, że tutaj mało co potrzeba bo w szpitalach prawie wszytko jest
Carolline też mówiła, że chyba całe życie będzie w tej ciąży i jakoś urodziła także głowa do góry
Jesteś już na finiszu
Mnie dzisiaj znowu bolą więzadła ten ból jest dość mocny i bardzo nieprzyjemnyCzy tylko u mnie to występuje?
-
Giaanna ja o 7:30 otworzylam oczeta i lało jak z cebra , młodego nie posłałam do szkoły i spaliśmy dalej
Dzisiaj tylko tak ma być , więc nie narzekam , cały weekend ma być znowu ładnie
Kitaja dzięki za info z Black Friday to już za chwilę się delikatnie obkupię -
Marti A no siedem
Kafabi Też myślałam, żeby zostawić młodego w domu ale w zeszły piątek nie poszedł bo był chory a teraz co miałąbym napisać do szkoły ? Że nie pościłam go bo bardzo padało? Ale nie ukrywam chętnie bym zrobiła to co Ty i dalej spac
Znalazłam taki artykuł na temat czarnego piątku
https://netthandel.no/black-friday/
-
Dziewczyny jestem po wizycie, brzuch wg miarki urósł 4 cm, teraz mam 35
a przytylam przez ostatni miesiac 5 kg
mowi, ze tak moze byc bo mam spuchnięte nogi i wodę. Dała mi tez taki papier do pracodawcy ze niby omplasering bo nie moge tak długo siedzieć przy kompie przez te opuchlizny i duży brzuch. Ze mam isc na svangerskappenger 20% ale nie wiadomo czy to przejdzie w nav. Mówiłam jej tez, ze przy poprzednim porodzie nie wyszło mi całe łożysko i miałam łyżeczkowanie i transfuzje krwi. Wszystko zapisała, mam to tez opowiedzieć na wizycie w szpitalu
U nas piękna pogoda, koło 10 st i bez deszczuwreszcie piatek huraaaaa
-
W tamtym roku chyba w lefdalu w black freiday byly TV LCD chyba samsunga 42calowe za 900kr maz pojechal przed praca przed otwarciem sklepu i zrezygnowal opowiadal,ze byla taka kolejka przed sklepem i glownie byli to " ciapaci" niektorzy stali pod sklepem juz od 3nad ranem <szok> ! Kurcze Jasko wychodz, bo mama tez by po sklepach poszalala 27ego
czasami robia w ten dzien takie promocje np. w Lindex ,ze od godziny 13-15 jest 70% na ciuszki dla dzieci a od 15-16 70% na bielizne .
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Gianna nie zalamuj mnie z tymi grudniowymi mamami, ja jutro zaczynam 40tydz 0d wg ich usg , a tu cisza na horyzoncie! Chyba musze odpuscic, bo zwariujeCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja, może wyjdzie w końcu uparciuch!
Już coś się ruszało... i znowu cisza?
Giannaa, jaki mąż uczynny :d Ja bym się mojemu nie poddała bo sama nie wiem kiedy on trzymał w ręce maszynkę i coś golił... podejrzewam, że kilka lat... :o a napewno więcej niż my jesteśmy razem...
Cynnia, super wiadomości wizytowe
Jana black friday też mam chęćmoże również podjadę
-
To my w 39tyg6d
wykres brzucha mierzony "czarodziejska miarka "
nasz psiak
chyba musze tak zrobić
do 6.12 chyba wyjdzie w końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:54
marti87, Froggie, Giannaa, kafabi, Andriel lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Dziewczyny mąż Wam bardzo dziękuje za życzenia
Wstawiam obiecane zdjęcia. Taki zwykły z truskawkami i bitą śmietaną.
Ale pospałamTa wczorajsza gonitwa mnie wykończyła
Dziś mam zamiar robić nic (no może poza nastawieniem zmywarki i jednym praniem).
Marti, Kitaja śliczne brzuszki. Wcale nie takie duże jak na sam koniec
A i jeszcze mi się przypomniało, że kiedyś pisałyście o czerwonej kartce, którą dostałyście od położnej. Ja nic takiego nie mam. Mogłybyście jeszcze raz wyjaśnić co to jest i czy mam się o to postarać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:57
Kitaja, Andriel lubią tę wiadomość
-
Cynnia z pomiaru brzucha wyszło 35cm? Bo u mnie cholera też i im jest to za dużo bo wg nich odpowiada to 35tc.
Kitaja śliczny brzuszekobrazek z kangurem rozłożył mnie na łopatki
I nie wariuj Jasio wie kiedy ma wyjść
Pianistka hahaha no to się nie dziwie, że nie oddałabyś się w ręce mężamój ma wprawę w goleniu
Słuchajcie ja czytałam ostatnio, że w ten czarny piątek większość sklepów ma promocje na stronach internetowych, któraś coś wie na ten temat ? Dla mnie by to było lepsze niż przepychać się jak bydło pod sklepemKitaja lubi tę wiadomość
-
Froggie wstawiłaś złe linki bo zdjęci nie można zobaczyć. Ta kartka do szpitala jest różowa i ja np dostała ją na połówkowej wizycie w szpitalu. Ją trzeba wypełnić jak będzie się jechało do szpitala rodzić. Jeszcze nawet nie zajrzałam w nią co tam jest.