Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;-)
    Mi mąż zaproponował, że wystrzyże szczura hahahahaah :P

Jak samopoczucie dzisiaj? U nas tak leje, że jak wróciłam do domu po odprowadzeniu młodego na przystanek to byłam cała mokra parasol ochronił tylko twarz :P

a.png
    a.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna buhahaha odwazny ten Twoj maz ;-) ja uzywam lusterka, ale uwazam to za sport ekstremalny, a teraz przy koncowce to juz w ogole istny cyrk z goleniem ;-) bedzie co wspominac pp . Gianna ten deszcz chyba do nas idzie narazie jeszcze nie pada, ale jest pochmurno. U nas w nocy spokoj nic sie nie dzialo w porownaniu do wczesniejszej nocy troche sie zawiodlam, ze moje poty po gorach nie pomogly ja chyba jak slon bede 12msc w ciazy ;-( ah to moje dziecko uparte zaraz wszystkie listopadowki na watku belly sie rozpakuja, a ja nic a nic ... Jak wstane to wrzuce obiecane zdjecia ;-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa wrote:
    Dzień dobry ;-)
    Mi mąż zaproponował, że wystrzyże szczura hahahahaah :P

Jak samopoczucie dzisiaj? U nas tak leje, że jak wróciłam do domu po odprowadzeniu młodego na przystanek to byłam cała mokra parasol ochronił tylko twarz :P

Noo to się nazywa wsparcie w czasie ciąży :)
    Mój stary psiak ma coś z uchem, ale nie ma tego smrodku jak przy zapaleniu, rozdrapał coś i teraz cały czas tam grzebie...wyczyściłam mu wieczorem wszystko takim płynem teraz muszę pilnować, żeby nie drapał.

3i49krhmik48bp05.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja nie chcę Ciebie załamywać ale na grudniówkach już 7 jest rozpakowanych ;-) a ja zaczynam trząść dupą a torba nadal nie spakowana :P pocieszam się faktem, że tutaj mało co potrzeba bo w szpitalach prawie wszytko jest ;-) Carolline też mówiła, że chyba całe życie będzie w tej ciąży i jakoś urodziła także głowa do góry ;-) Jesteś już na finiszu ;-)

Mnie dzisiaj znowu bolą więzadła ten ból jest dość mocny i bardzo nieprzyjemny :/ Czy tylko u mnie to występuje?

a.png
    a.png
  • marti87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna
    Jak to 7 ??!!
    Ja chyba przejrzę dziś jeszcze raz torbę, bo już zapomniałam co w niej jest.

3i49krhmik48bp05.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giaanna ja o 7:30 otworzylam oczeta i lało jak z cebra , młodego nie posłałam do szkoły i spaliśmy dalej :P Dzisiaj tylko tak ma być , więc nie narzekam , cały weekend ma być znowu ładnie :)

Kitaja dzięki za info z Black Friday to już za chwilę się delikatnie obkupię ;)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti A no siedem ;-)
    Kafabi Też myślałam, żeby zostawić młodego w domu ale w zeszły piątek nie poszedł bo był chory a teraz co miałąbym napisać do szkoły ? Że nie pościłam go bo bardzo padało :P ? Ale nie ukrywam chętnie bym zrobiła to co Ty i dalej spac :P Znalazłam taki artykuł na temat czarnego piątku ;-) https://netthandel.no/black-friday/

a.png
    a.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Giaanna teraz wiem kto świetuje Black Friday :P

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po wizycie, brzuch wg miarki urósł 4 cm, teraz mam 35 :) a przytylam przez ostatni miesiac 5 kg :O mowi, ze tak moze byc bo mam spuchnięte nogi i wodę. Dała mi tez taki papier do pracodawcy ze niby omplasering bo nie moge tak długo siedzieć przy kompie przez te opuchlizny i duży brzuch. Ze mam isc na svangerskappenger 20% ale nie wiadomo czy to przejdzie w nav. Mówiłam jej tez, ze przy poprzednim porodzie nie wyszło mi całe łożysko i miałam łyżeczkowanie i transfuzje krwi. Wszystko zapisała, mam to tez opowiedzieć na wizycie w szpitalu

U nas piękna pogoda, koło 10 st i bez deszczu :) wreszcie piatek huraaaaa

zem3sg18fbglipi0.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tamtym roku chyba w lefdalu w black freiday byly TV LCD chyba samsunga 42calowe za 900kr maz pojechal przed praca przed otwarciem sklepu i zrezygnowal opowiadal,ze byla taka kolejka przed sklepem i glownie byli to " ciapaci" niektorzy stali pod sklepem juz od 3nad ranem <szok> ! Kurcze Jasko wychodz, bo mama tez by po sklepach poszalala 27ego ;-) czasami robia w ten dzien takie promocje np. w Lindex ,ze od godziny 13-15 jest 70% na ciuszki dla dzieci a od 15-16 70% na bielizne .

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Cynnia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jaki fajny kocyk do fotelika.

http://www.mimmis.no/no/my-smart-babyblanket-vognpose-og-bilstolpose

zem3sg18fbglipi0.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna nie zalamuj mnie z tymi grudniowymi mamami, ja jutro zaczynam 40tydz 0d wg ich usg , a tu cisza na horyzoncie! Chyba musze odpuscic, bo zwariuje ;-)

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja, może wyjdzie w końcu uparciuch! :D Już coś się ruszało... i znowu cisza? :/

Giannaa, jaki mąż uczynny :d Ja bym się mojemu nie poddała bo sama nie wiem kiedy on trzymał w ręce maszynkę i coś golił... podejrzewam, że kilka lat... :o a napewno więcej niż my jesteśmy razem... :D

Cynnia, super wiadomości wizytowe :)

Jana black friday też mam chęć :D może również podjadę :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my w 39tyg6d
    30hu7hi.jpg
    wykres brzucha mierzony "czarodziejska miarka " ;)
    300zous.jpg
    nasz psiak
    6ehyz9.jpg
    chyba musze tak zrobić
    20rprb4.jpg
    do 6.12 chyba wyjdzie w końcu ;)
    wbs84p.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:54

marti87, Froggie, Giannaa, kafabi, Andriel lubią tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• marti87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja ale masz piękny brzusio !! :) W cale się nie dziwie Jasiowi, że nie chce mu się z niego wychodzić ...

Kitaja lubi tę wiadomość

3i49krhmik48bp05.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja, super brzuszek! I ani jednego rozstępu! zazdroszczę, oby i mi się tak udało :)
    A psiak piękny :) zaprzyjaźniłby się z moim Mijakiem pewnie :)

Kitaja lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Froggie Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mąż Wam bardzo dziękuje za życzenia :)

Wstawiam obiecane zdjęcia. Taki zwykły z truskawkami i bitą śmietaną.
    o8704o3b3ld7_t.jpg
    ux2tkvchi7tm_t.jpg

Ale pospałam :) Ta wczorajsza gonitwa mnie wykończyła :) Dziś mam zamiar robić nic (no może poza nastawieniem zmywarki i jednym praniem).

Marti, Kitaja śliczne brzuszki. Wcale nie takie duże jak na sam koniec :)

A i jeszcze mi się przypomniało, że kiedyś pisałyście o czerwonej kartce, którą dostałyście od położnej. Ja nic takiego nie mam. Mogłybyście jeszcze raz wyjaśnić co to jest i czy mam się o to postarać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:57

Kitaja, Andriel lubią tę wiadomość

1gtgZZu.jpg1gtgp1.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynnia z pomiaru brzucha wyszło 35cm? Bo u mnie cholera też i im jest to za dużo bo wg nich odpowiada to 35tc.
    Kitaja śliczny brzuszek ;-) obrazek z kangurem rozłożył mnie na łopatki :P I nie wariuj Jasio wie kiedy ma wyjść ;-)
    Pianistka hahaha no to się nie dziwie, że nie oddałabyś się w ręce męża ;-) mój ma wprawę w goleniu ;-)

Słuchajcie ja czytałam ostatnio, że w ten czarny piątek większość sklepów ma promocje na stronach internetowych, któraś coś wie na ten temat ? Dla mnie by to było lepsze niż przepychać się jak bydło pod sklepem ;-)

Kitaja lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froggie, nie widać zdjęć :(

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Froggie wstawiłaś złe linki bo zdjęci nie można zobaczyć. Ta kartka do szpitala jest różowa i ja np dostała ją na połówkowej wizycie w szpitalu. Ją trzeba wypełnić jak będzie się jechało do szpitala rodzić. Jeszcze nawet nie zajrzałam w nią co tam jest.

a.png
    a.png
‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ