Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa, nie wiem czy przez internet się da... ale jak będziesz w sklepie to powiedz, ze chcesz być medlem, wypełnisz druczek i już
ten rabat 25% to taki chwilowy tylko ale np dostaję smsy że przykładowo bieliza jest 30% taniej
no i zawsze w kappahlu jest 5%
No i w lindexie jest to samo, ja ostatio 100 nok sobie nazbierałam i moglam wykorzystać na zakupy, i też są super promocjeGiannaa, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Kafabi w lindexie jest super o ile lubisz tam robić zakupy...
a że to mój ulubiony sklep to mi się opłaca
Przy każdym zakupie muszą Ci zeskanować kartę i w ten sposób nabijają Ci się punkty czyli koronki
Raz w tygodniu przychodzą SMSy z info o promocjach
Cynnia, nie jestem pewna, ale też mi coś świta ze coop medlemskort można dawać w kappahlu.
Ale ja nie mam karty coopa i tylko robiąc zakupy podaję numer telefonu przy kasie
No i mam też kartę z VITYteż się zbiera punkty i są fajne wyprzedaże dla medlem
-
Ale macie sliczne brzusie
ja kupilam spiworek ktory sluzy do foteliku i do wozka, mam tez dwa kombinezony jeden na rozmiar 50-56 uzywany, drugi 62-68 kupilam w name i trzeci 68-74 z lupilu
wydaje mi sie,ze wszystko wyjdzie w praktyce co sie przyda, a co bedzie zbedne.Dzieki dziewczyny za przepisy na biszkopta napewno skorzystam. Marti super ciuszki i rzeczy dla malej,my tez duzo ciuszkow kupilismy w kapphalu,lindexie i name it ! Myslalam tez nad tym spiworkiem do spania, ale nie kupilam mam otulacz i rozek na poczatek chyba bedzie okej, a jak maly bedzie bardzo ruchliwy podczas snu to zawsze moge dokupic . A mialam wyrzucic zdjecia jak do jutra nie urodze to wrzuce napewno! Dzis po obiedzie z mezem wybralismy sie na bardzo dluuuuugi spacer po gorach takze mamy cicha nadzieje, ze moze to zmotywuje naszego uparciucha do wyjscia
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
kafabi wrote:W Kappahlu medlem już jestem
A czy któraś z Was ma karte Ikea Family!? Ja ostatnio sobie zamówiłam (w czas) i teraz nie wiem czy mogę jej używac również w Szwecji !? Czy tylko ona działa w Norwegii hmm
też mamale nie mam pojęcia czy można jej używać w Szwecji... powinno się dać bo to ta sama sieć.. ale nie jestem pewna
-
Ja tez polecam karte z lindexa ostatnio uzbieralo mi sie na nia az 700kr takze warto dziewczyny ,a tym bardziej polecam tym ktore sa przed robieniem wyprawki dla maluchow
w name it tez sa super ciuchy drogie, ale bardzo dobre jakosciowo i czesto sa fajne promocje
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
kafabi wrote:W Kappahlu medlem już jestem
A czy któraś z Was ma karte Ikea Family!? Ja ostatnio sobie zamówiłam (w czas) i teraz nie wiem czy mogę jej używac również w Szwecji !? Czy tylko ona działa w Norwegii hmm
Ja mam karte polską i w No bez problemu mogę jej używaćWydaje mi się, że w Szwecji też możez jej użyć ale tam się nie opłaca do Ikei jechać nie dość, że dalej to drożej
ostatnio porównywałam ceny bo też myślałam czy do Szwecji nie pojechać na zakupy.
-
Kitaja, a ja nic nie kupiłam w name it :o może powinnam zajść?
ale boję się bo i tak już mam całą komodę ciuszków
Głownie lindex, kappahl, next
A chodzenie po gó®ach oby wypłoszyło maluszka! No niech już wyłazi bo forumowe ciotki się nie mogą doczekać!Kitaja lubi tę wiadomość
-
kafabi wrote:weszłam na Lindex i w jakim dziewczyny jesteście : bonusmedlem czy kontomedlem !?
Ja bonusmedlem... kontomedlem ma kartę kredytową lindexową i dla mnie to mogłoby być niebezpieczne
bo ja uwielbiam lindex
zaraz pooglądam co mają w name it