X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super, faktycznie! :D

Szkoda, ze nie pomyślałam o tym zanim zamówiłam kuriera :/ tak więc koniec zakupów z PL

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka Ładny ten kombinezon ;-) a jak załatwić sobie zniżki na zakupy ?
    Cynnia dla chłopca bardzo ładny śpiworek. Ja też mam coś takiego dla małej w sensie tego typu, że może być śpiworek a jak odepnę to mam kurteczkę ;-)

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa, nie wiem czy przez internet się da... ale jak będziesz w sklepie to powiedz, ze chcesz być medlem, wypełnisz druczek i już :) ten rabat 25% to taki chwilowy tylko ale np dostaję smsy że przykładowo bieliza jest 30% taniej :) no i zawsze w kappahlu jest 5% :)

No i w lindexie jest to samo, ja ostatio 100 nok sobie nazbierałam i moglam wykorzystać na zakupy, i też są super promocje

Giannaa, Giannaa lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na karte z coop nie ma tez zniżek w kappahl ? Cos mi sie kojarzy

zem3sg18fbglipi0.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Pianistka to w Lindexie tez medlemem można zostac, nawet nie wiedziałam ;) Nikt mi nigdy nie proponował, jutro pojdę i sama się upomnę :P

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.kappahl.com/nn-NO/kundservice/kundservice/nyhetsbrev-abonner/ Jak się zapisac do klubu Kappahl :) Opłaca się :)

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ładne te brzusie macie <3

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Kappahlu medlem już jestem ;) A czy któraś z Was ma karte Ikea Family!? Ja ostatnio sobie zamówiłam (w czas) i teraz nie wiem czy mogę jej używac również w Szwecji !? Czy tylko ona działa w Norwegii hmm

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi w lindexie jest super o ile lubisz tam robić zakupy... :) a że to mój ulubiony sklep to mi się opłaca :)
    Przy każdym zakupie muszą Ci zeskanować kartę i w ten sposób nabijają Ci się punkty czyli koronki :)
    Raz w tygodniu przychodzą SMSy z info o promocjach :)

Cynnia, nie jestem pewna, ale też mi coś świta ze coop medlemskort można dawać w kappahlu.
    Ale ja nie mam karty coopa i tylko robiąc zakupy podaję numer telefonu przy kasie :)

No i mam też kartę z VITY :) też się zbiera punkty i są fajne wyprzedaże dla medlem :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie sliczne brzusie :-) ja kupilam spiworek ktory sluzy do foteliku i do wozka, mam tez dwa kombinezony jeden na rozmiar 50-56 uzywany, drugi 62-68 kupilam w name i trzeci 68-74 z lupilu ;-) wydaje mi sie,ze wszystko wyjdzie w praktyce co sie przyda, a co bedzie zbedne.Dzieki dziewczyny za przepisy na biszkopta napewno skorzystam. Marti super ciuszki i rzeczy dla malej,my tez duzo ciuszkow kupilismy w kapphalu,lindexie i name it ! Myslalam tez nad tym spiworkiem do spania, ale nie kupilam mam otulacz i rozek na poczatek chyba bedzie okej, a jak maly bedzie bardzo ruchliwy podczas snu to zawsze moge dokupic . A mialam wyrzucic zdjecia jak do jutra nie urodze to wrzuce napewno! Dzis po obiedzie z mezem wybralismy sie na bardzo dluuuuugi spacer po gorach takze mamy cicha nadzieje, ze moze to zmotywuje naszego uparciucha do wyjscia ;-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kafabi wrote:
    W Kappahlu medlem już jestem ;) A czy któraś z Was ma karte Ikea Family!? Ja ostatnio sobie zamówiłam (w czas) i teraz nie wiem czy mogę jej używac również w Szwecji !? Czy tylko ona działa w Norwegii hmm

też mam :D ale nie mam pojęcia czy można jej używać w Szwecji... powinno się dać bo to ta sama sieć.. ale nie jestem pewna

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez polecam karte z lindexa ostatnio uzbieralo mi sie na nia az 700kr takze warto dziewczyny ,a tym bardziej polecam tym ktore sa przed robieniem wyprawki dla maluchow :-) w name it tez sa super ciuchy drogie, ale bardzo dobre jakosciowo i czesto sa fajne promocje

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kafabi wrote:

Ja mam karte polską i w No bez problemu mogę jej używać ;-) Wydaje mi się, że w Szwecji też możez jej użyć ale tam się nie opłaca do Ikei jechać nie dość, że dalej to drożej ;-) ostatnio porównywałam ceny bo też myślałam czy do Szwecji nie pojechać na zakupy.

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja, a ja nic nie kupiłam w name it :o może powinnam zajść? :D ale boję się bo i tak już mam całą komodę ciuszków :)
    Głownie lindex, kappahl, next :)

A chodzenie po gó®ach oby wypłoszyło maluszka! No niech już wyłazi bo forumowe ciotki się nie mogą doczekać! :)

Kitaja lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zapisałam do Lindexa, ale nie dodałam nr karty :/

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie karte z Kiwi na pieluchy, poddpaski i tampony? Co 4 paczka gratis czy jakoś tak. Tez polecam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 21:06

zem3sg18fbglipi0.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam :D ale nigdy nie używałam :) teraz zacznę :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giaanna ja własnie tylko do Ikeii do Uddevalla w Szwecji jężdżę :P

Uwielbiam ciuszki z Name it :)

Pianistka lubie w Lindexie robic zakupy, najbardziej dla siebie :P

Kitaja czekam na foteczke brzuszka ;)

Kitaja lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam na Lindex i w jakim dziewczyny jesteście : bonusmedlem czy kontomedlem !?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 21:13

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kafabi wrote:
    weszłam na Lindex i w jakim dziewczyny jesteście : bonusmedlem czy kontomedlem !?

Ja bonusmedlem... kontomedlem ma kartę kredytową lindexową i dla mnie to mogłoby być niebezpieczne :D
    bo ja uwielbiam lindex :D

zaraz pooglądam co mają w name it :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ