X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Norwegii
Odpowiedz

Ciaza w Norwegii

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super, faktycznie! :D

Szkoda, ze nie pomyślałam o tym zanim zamówiłam kuriera :/ tak więc koniec zakupów z PL

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka Ładny ten kombinezon ;-) a jak załatwić sobie zniżki na zakupy ?
    Cynnia dla chłopca bardzo ładny śpiworek. Ja też mam coś takiego dla małej w sensie tego typu, że może być śpiworek a jak odepnę to mam kurteczkę ;-)

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giannaa, nie wiem czy przez internet się da... ale jak będziesz w sklepie to powiedz, ze chcesz być medlem, wypełnisz druczek i już :) ten rabat 25% to taki chwilowy tylko ale np dostaję smsy że przykładowo bieliza jest 30% taniej :) no i zawsze w kappahlu jest 5% :)

No i w lindexie jest to samo, ja ostatio 100 nok sobie nazbierałam i moglam wykorzystać na zakupy, i też są super promocje

Giannaa, Giannaa lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na karte z coop nie ma tez zniżek w kappahl ? Cos mi sie kojarzy

zem3sg18fbglipi0.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Pianistka to w Lindexie tez medlemem można zostac, nawet nie wiedziałam ;) Nikt mi nigdy nie proponował, jutro pojdę i sama się upomnę :P

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.kappahl.com/nn-NO/kundservice/kundservice/nyhetsbrev-abonner/ Jak się zapisac do klubu Kappahl :) Opłaca się :)

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ładne te brzusie macie <3

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Kappahlu medlem już jestem ;) A czy któraś z Was ma karte Ikea Family!? Ja ostatnio sobie zamówiłam (w czas) i teraz nie wiem czy mogę jej używac również w Szwecji !? Czy tylko ona działa w Norwegii hmm

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi w lindexie jest super o ile lubisz tam robić zakupy... :) a że to mój ulubiony sklep to mi się opłaca :)
    Przy każdym zakupie muszą Ci zeskanować kartę i w ten sposób nabijają Ci się punkty czyli koronki :)
    Raz w tygodniu przychodzą SMSy z info o promocjach :)

Cynnia, nie jestem pewna, ale też mi coś świta ze coop medlemskort można dawać w kappahlu.
    Ale ja nie mam karty coopa i tylko robiąc zakupy podaję numer telefonu przy kasie :)

No i mam też kartę z VITY :) też się zbiera punkty i są fajne wyprzedaże dla medlem :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie sliczne brzusie :-) ja kupilam spiworek ktory sluzy do foteliku i do wozka, mam tez dwa kombinezony jeden na rozmiar 50-56 uzywany, drugi 62-68 kupilam w name i trzeci 68-74 z lupilu ;-) wydaje mi sie,ze wszystko wyjdzie w praktyce co sie przyda, a co bedzie zbedne.Dzieki dziewczyny za przepisy na biszkopta napewno skorzystam. Marti super ciuszki i rzeczy dla malej,my tez duzo ciuszkow kupilismy w kapphalu,lindexie i name it ! Myslalam tez nad tym spiworkiem do spania, ale nie kupilam mam otulacz i rozek na poczatek chyba bedzie okej, a jak maly bedzie bardzo ruchliwy podczas snu to zawsze moge dokupic . A mialam wyrzucic zdjecia jak do jutra nie urodze to wrzuce napewno! Dzis po obiedzie z mezem wybralismy sie na bardzo dluuuuugi spacer po gorach takze mamy cicha nadzieje, ze moze to zmotywuje naszego uparciucha do wyjscia ;-)

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kafabi wrote:
    W Kappahlu medlem już jestem ;) A czy któraś z Was ma karte Ikea Family!? Ja ostatnio sobie zamówiłam (w czas) i teraz nie wiem czy mogę jej używac również w Szwecji !? Czy tylko ona działa w Norwegii hmm

też mam :D ale nie mam pojęcia czy można jej używać w Szwecji... powinno się dać bo to ta sama sieć.. ale nie jestem pewna

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez polecam karte z lindexa ostatnio uzbieralo mi sie na nia az 700kr takze warto dziewczyny ,a tym bardziej polecam tym ktore sa przed robieniem wyprawki dla maluchow :-) w name it tez sa super ciuchy drogie, ale bardzo dobre jakosciowo i czesto sa fajne promocje

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kafabi wrote:

Ja mam karte polską i w No bez problemu mogę jej używać ;-) Wydaje mi się, że w Szwecji też możez jej użyć ale tam się nie opłaca do Ikei jechać nie dość, że dalej to drożej ;-) ostatnio porównywałam ceny bo też myślałam czy do Szwecji nie pojechać na zakupy.

a.png
    a.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja, a ja nic nie kupiłam w name it :o może powinnam zajść? :D ale boję się bo i tak już mam całą komodę ciuszków :)
    Głownie lindex, kappahl, next :)

A chodzenie po gó®ach oby wypłoszyło maluszka! No niech już wyłazi bo forumowe ciotki się nie mogą doczekać! :)

Kitaja lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Andriel Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zapisałam do Lindexa, ale nie dodałam nr karty :/

qb3c9vvjxduoi7gs.png
  • Cynnia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie karte z Kiwi na pieluchy, poddpaski i tampony? Co 4 paczka gratis czy jakoś tak. Tez polecam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 21:06

zem3sg18fbglipi0.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam :D ale nigdy nie używałam :) teraz zacznę :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Giaanna ja własnie tylko do Ikeii do Uddevalla w Szwecji jężdżę :P

Uwielbiam ciuszki z Name it :)

Pianistka lubie w Lindexie robic zakupy, najbardziej dla siebie :P

Kitaja czekam na foteczke brzuszka ;)

Kitaja lubi tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam na Lindex i w jakim dziewczyny jesteście : bonusmedlem czy kontomedlem !?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 21:13

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kafabi wrote:
    weszłam na Lindex i w jakim dziewczyny jesteście : bonusmedlem czy kontomedlem !?

Ja bonusmedlem... kontomedlem ma kartę kredytową lindexową i dla mnie to mogłoby być niebezpieczne :D
    bo ja uwielbiam lindex :D

zaraz pooglądam co mają w name it :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 335 336 337 338 339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ