Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
No a tak w ogole to wg usg norweskiego witam sie w 40tyg0d ,nie wiem czy sie cieszyc czy plakac , bo niestety cisza na horyzoncie i nic nie zapowiada sie na porod ;-(Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witajcie
My juz na nogach niestety !!
Ja misia szymisia nie mam, ale mam misia w ktorym graja 4 kolysanki i na brzuszku zmienia mu sie swiatelkomloda go uwielbia, a jeszcze jak ja tez spiewam to jest przeszczesliwa
Giaanna moj ma 8 lat i ma misia od urodzenia ktory z nami przebyl pol Europymowie, ze bedzie z misiem do 18tki jezdzil a gdzie miejsce na dziewczyne
Kitaja spokojnie Jasiek niedlugo wyjdzie, rozumiem Ciebie bo prawie kazda po terminie rodzi, a niestety co niektorym trzeba pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:08
Giannaa lubi tę wiadomość
-
Kitaja
Dasz radę, zrelaksuj się i nie myśl o tym:) Chociaż ja sama łudzę się nadzieją, że u mnie szybciej się rozkręci ...
Ja to sama dla siebie kupiłabym misia szumisiaNie mam jeszcze frontu na zmywarce, trochę ją bardziej słychać i specjalnie wstawiam ją na noc uchylam drzwi od sypialni i sobie słucham jak idę spać
Może moja córcia będzie miała upodobania po mnie.
Nie wyobrażam sobie chodzić jeszcze 4 tygodnie ... overtermin mam na 13.12 ... -
Dzien dobry, my dzis planujemy zakupy mebelkowe, moze w końcu sie uda, bo czas leci jak szalony...
Pianistka, super z tymi ciuszkami. my mamy tylko troszkę używanych od koleżanki, raczej na wiecej nie mam co liczyć
Misia szumiała nie mam, planowałam zamowic i oczywiscie zapomniałam i potem jak byłam w PL było juz za pozno. Kupiłam za to w Smyku misia z melodyjkami i włączam go brzuszkowi codziennie wieczorem, zeby dzidziuś sie przyzwyczaił. Podobno potem bedzie sie przy nim uspokajał. Zobaczymy
-
Marti87 osobiscie nie lubie dzemow z kawalkami calych owocow,ale do rogalikow sa najlepsze, wtedy kupuje ten dzem z FirstPrice truskawkowy, takze ja polecam ten.
A ja dzis za duzo mam " zlych mysli" w glowie, nawet rano poplakalam w rekaw meza.Zaluje,ze jednak nie zdrcydowalam sie rodzic w Polsce, tam czulabym sie bezpieczniej,czytalam wczoraj opinie na Norweskich forach na temat szpitala w Drammen -nie potrzebnie,bo teraz siedzi mi to w glowie, a jeszcze moje osobiste doswiadczenia z Norweskimi lekarzami. Przepraszam,ze wam tu smece ;-(Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
http://www.inspirowany.chttp://blog.zapytajpolozna.pl/porod/porod-w-norwegii/om/ciaza-w-norwegii/
http://blog.zapytajpolozna.pl/porod/porod-w-norwegii/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 14:38
Kitaja, Pianistka lubią tę wiadomość
-
Ja generalnie też jestem zadowolona z samego porodu, gdyby nie komplikacje i fuszerka lekarza przy szyciu. Pielęgniarki przemiłe, naprawdę pomocne, zupełne przeciwieństwo tych z PL. Mimo wszystko nie wyobrażam sobie porodu w Polsce a i mam nadziję,że tym raze pójdzie sprawnie.
Lekarze to inna para kaloszy, mogłabym już książkę napisać
Ja nie wiem jak oni robią to usg,ale przeważnie wynika z niego,że dziecko jest starsze i termin jest szybciej. Chcą zaoszczędzić na macierzyńskim chybabo nawet jak urodzi się póżniej to naliczają od terminu z usg a jak wcześniej to od faktycznego dnia porodu, chyba,że coś się zmieniło, choć wątpię.
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie :-* dobrze,ze jestescie. Marti podziel sie zdjeciami rogalikow chociaz oko pocieszymy
i jaki dzem w koncu uzylas?
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Miuu bardzo ciekawy opis,dziekuje naprawde :-* zmeczenie i to czekanie robi swoje .... Ale tu cisza dzis, co tam porabiacie mamusie ?
Miuu lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan