Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżemik wiśniowy znalazłam w spiżarce od teściowej. Kitaja ma racje, że jak są kawałki owoców to nie wypłynie
Przepis oczywiście z moich wypieków, bardzo prosty
http://www.mojewypieki.com/przepis/zatapiane-rogalikiPianistka, Kitaja, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Haha to tylko chwilowy przebłysk z mojej strony
ale kolacje musiałam zrobić sama, pan wrócił z polowania i podejrzewam, że się nałaził i padł, przyniósł tylko jedną rype ... ale jest postęp wrzuca samodzielnie do pralki swoje śmierdzące ciuchy z polowań i jest przy tym bardzo z siebie dumny. W ogóle zainteresował się obsługą pralki hahaha
-
Moj myśli ,ze pralka gryzie
a zmywarka sama pakuje i wypakowywuje naczynia
a w domu mamy krasnoludki które same sprzątają jak nas nie ma ...ah Ci faceci
Marti mniam mniam pysznie wyglądają, ciasto drożdżowe robiłaś do rogalików ? Ja często kupuje ciasto francuskie, idę na łatwiznę.Miuu, Andriel lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A ja nie narzekam na swojego mężulę, bo to byłby grzech
Mój duzo mi pomagał, pomaga i myślę ,że tak zostanie
Dzielimy sie obowiązkami juz jakieś 15 lat
Tylko on piecze w domu, bo ja nie umiemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:32
siamyrka lubi tę wiadomość
-
Ja w domu wszystko robię sama bo jak mój się za coś zabierze to trzeba poprawiać
oczywiście jak poproszę to zrobi ale sam się nie domyśli...
Dzisiaj posprzątałam w domu, i mu powiedziałam, że co raz mi ciężej i musi zacząć mi pomagać bo nie wiem jak długo dam radę sama ogarniać... to co? panią do sprzątania mi załatwił ^^ też mi pomoc!
ok, może w styczniu/ lutym skorzystam ale póki co dziękuję.... -
Kafabi pozazdrościć
duży plus dla męża
Ja mogę pochwalić mojego ,ze jest z niego taka złota raczka ,wszystko zrobi sa,auta naprawia sam,wszystkie prace remontowo-budowlane w domu robi sam i jest przy tym bardzo dokładny. Także chociaż tyle dobregokafabi lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Pianistka może mała miała gorszy dzień, Jasko tez był mniej aktywny teraz sie trochę rozbrykal w koncu sobota i ma disko w brzuchu
super sprawa z tymi detektorami ja swoj często używałam jak mały miał dzien lenia ,jakby jakaś mama potrzebowała to mogę odsprzedać bo mi sie juz moj nie przyda .
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mnie tez on bardzo uspakajal ,bo maluchy w brzuchach tez maja lepsze i gorsze dni,raz szaleją a pozniej spokój przez pare godzin,także duży plus za ten wynalazek techniki;-)
A u mnie znowu skurcze,ale to chyba przez te tance młodego w brzuchu! Ja chyba mam pełno siniaków od środkaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mógłby w koncu odkręcić kurek z woda wtedy byśmy wiedzieli,ze to jyz pora jechać na szpital;-) a nie droczy sie z rodzicami raz sa skurcze i zaraz ich nie ma wrrrrr.... Mały skorpionekCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Napisze napewno ,ale watpię by coś sie rozkręciło !
Emma uspakaja w ten sposób mamę .Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Bardzo podoba minusie imię Emma i bardzo miło wspominam jedna dziewczynkę co miałam w przedszkolu o tym imieniu (moja ulubienica-tak wiem nie pedagogiczne podejście ) miała urodę aniołka blond włosy kręcone i strasznie dobre serduszko ,tęsknie za swoimi dzieciaczkami z przedszkola jak mały sie urodzi to wybierzemy sie do nich w odwiedzinyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan