Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Froogi bedziesz miała sile uwierz mi, ja polowe rzeczy kupiłam chyba nie potrzebnie, no ale to pierwsze dziecko i nie do końca sie wie,co potrzeba a co jest zbędne! W razie czego z chęcią pomożemy z wyprawka
Lolpol witamy kolejna mamę, a widzę ,ze Ty juz tez przy końcówce
Andrei,Giana co tam u Was mamuśki ? Nic sie nie odzywacie, mam nadzieje ze miło spędzacie weekend ?
Miuu zleci kochana tylko ten ostatni miesiąc jest tak strassssssznie sie dluuuuuuuzy;-)
A u nas dziś noc była nie ciekawa skurcze mnie męczyły i niestety nic z tego nie wynikło,w dzien troszkę odespalam . Pozniej byliśmy na spacerze,psiak sie wyszalal,a ja dotlenilam.Teraz pieke chlebek, bo mam ochotę na ciepłe pieczywo z dżemem Ah te zachcianki ciazoweCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cynnia dołączam do Twojego klubu Ostrzyżonego Szczura dziś próbowałam uprawiać ten sport ekstremalny i normalnie zaczęłam współczuć grubym ludziom masakra, nic nie widziałam, następnym razem chyba mąż będzie musiał mi pomóc, bo mój kręgosłup się buntuje po tych wygibasach
Miuu lubi tę wiadomość
-
Befff wrote:Hehe dziewczyny A ja jakoś sobie na razie radzę z tym sportem widzieć to już dawno nic nie widzę ale jakoś idzie nawet "gładko" dosłownie i w przenośni
Ja też jeszcze sobie radzę jedyne co to wolałabym mieć wannę a nie prysznic bo czasem mam zawroty głowy pod prysznicem szczególnie przy uprawianiu tego sportu kiedy pochylam i podnoszę głowę... najwyżej mąż będzie asekurowałMiuu lubi tę wiadomość
-
Froggie wrote:Cynnia dołączam do Twojego klubu Ostrzyżonego Szczura dziś próbowałam uprawiać ten sport ekstremalny i normalnie zaczęłam współczuć grubym ludziom masakra, nic nie widziałam, następnym razem chyba mąż będzie musiał mi pomóc, bo mój kręgosłup się buntuje po tych wygibasach
Hahaha witam w klubie, mi to nawet lusterko nie pomaga
Froggie, dasz rade z przygotowaniami, popatrz tylko na mnie, dopiero zaczęliśmy. Maz cały dzien składa mebelki a gdzie tu jeszcze...
Ja dzis tez piekę chlebek, zaraz bedzie gotowy to sobie zjem z dzemikiem mniam
Witam nowe mamusie i zapraszam do częstego pisania
Cos Meggi dawno sie nie odzywała, Giannaa i Andriel i reszta dziewczyn piszcie jak sie czujecie
Miuu lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
U nas intensywny weekend w sobotę od rana sprzątanie, zakupy i wizyta u znajomych do samej nocy Dziś spanie do 10, kawa ze znajomymi i basen dopiero co się ogarnęłam Jestem umordowana aktywnym weekendem. Nie mam już sił na shoppingi wczoraj myślałam, że urodzę... trochę pochodziliśmy po centrum handlowym i rozbolał mnie kręgosłup później podbrzusze a na sam koniec myślałam, że mi wody pociekły na szczęście fałszywy alarm nie ma jak sobie coś wkręcić
Kitaja nie żebym chciała Ciebie dobić ale Ty jeszcze w dwupaku ?
Cynnia pokaż co kupiłaś
Pianitka wanna wcale nie jest teraz taka fajna bo trzeba do niej wejść usiąść a później się podnieść Oczywiście lepiej goli się w niej nogi ale to wszytko jeśli chodzi o czas ciążowy wiem bo w PL mam wannę a tu prysznic
Froggie zawsze możesz na lusterko spróbować
Marti smakowite rogaliki zrobiłaś ale chyba miałaś trochę marmoladę za rzadką albo słabo zakleiłaś nakładasz ją tylko u podstawy trójkąta w jednym miejscu? Ja też robię z czekolada moi chłopacy uwielbiają
Lolpol witaj kolejna styczniówkoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 20:56
-
Pokoik pokażę jak bedzie gotowy na razie okazało sie, ze nie kupiliśmy szuflad do łóżeczka
Marti zapomniałam pochwalić rogaliki, skopiowałam sobie przepis bo wyglądają przepysznie i mam chęć na jakiś kwaśny dżem do nich
Zapomniałam tez sie pochwalić, ze zamówiliśmy wannę i juz przed świetami bede mogła sie w niej wylegiwać -
Giannaa, jestem pewna, że Marti nałożyła dobrze, ale ja robię rogaliki i z czekoladą i z dżemem i te z czekoladą nigdy nie wyciekają a z dżemem zawsze
mimo że ciasto to samo, zaklejam tak samo...
Wiesz co, dopiero popatrzyłam na Twój suwaczek i stwierdzam... jesteś praktycznie na wylocie woohoo
ale to teraz szybko poleci
Cynnia, czekamy na zdjęcia pokoiku, mebelków -
Froggi oj tak masz racje zeby to bylo takie proste i na zyczenie, to maly bylby juz z nami najgorzej mnie przeraza tutaj, ze w dniu porodu z usg polowkowego powinni przeprowadzic juz jakas kontrole,albo chociaz zrobic ktg,a oni z tym czekaja do 41tyg3d nie podoba mi sie to ...
Gianna widze,ze weekend dosc intensywny,korzystaj poki jeszcze mozesz pozniej bedzie troszke trudniej z takim maluchem. Pisalas o saczacych sie wodach.Ja tez czesto mam takie mysli,ale pod koniec ciazy mamy wiecej wydzieliny i dlatego mozemy miec takie uczucie,ze to wody.Ile razy ja sobie wkrecalam,ze mi wody sie sacza,to tylko moj biedny maz wie hehe
My ciagle w dwupaku juz sie oswoilam z ta mysla,ze 24.11ide do szpitala na kontrole,a do 28.11 musza ciaze wywolac.Watpie by moj syn mnie zaskoczyl takze jeszcze w dwupaku troche pobedeCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan