Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pedagogiczne lub nie - ludzkie
Mi się ostatnio śniła moja mała, miała kręcone włoski, czarne, czarne oczka
A najlepsze jest to, ze ja mam czarne włosy, mąż też... ale mój mąż do 7 roku życia był rudypodobnie jak mój tata
więc istnieje prawdopodobieństwo, że Emka będzie ruda
Co do skurczów, to podobno lubią zaskakiwać i rozkręcać się na noc... tak więc oby to jużWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 01:27
-
Dzień dobry
Coś w tym było, bo u mnie też wczoraj było sobotnie disko w brzuchu...do nas dziś przyjeżdżają znajomi, panowie na ryby, a my ogarniamy zakupy z ikei i wieszanie zasłon. Wczoraj też był kuzyn z dziewczyną, także niby mieszkamy na uboczu, ale w domu zawsze jakiś gość się znajdzie -
Dzien dobry, my dzis składamy mebelki dla małego. Kupiliśmy łóżeczko, komodę, przewijak i fotel rozkładany bo nie wiem czy czasem nie bede musiała tam przykimac nawet w ciagu dnia na poczatku
Moj maluszek tez wczoraj szalał w brzuszku, w czwartek był mega spokojny, az zaczelam go troche tarmosić zeby dał znak zycia
Miłej niedzieli mamuśki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuwaczek ustawiony wiec wszystko wiadomo
to nasze pierwsze dziecko, w Norwegii mieszkamy od 3 lat i tak jakoś czas szybko leci
jak coś to pytajcie bo w sumie to nie wiem co napisać
pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy ....a także te z okolic Lørenskog jeśli takie tutaj są -
nick nieaktualny
-
Pod warunkiem, że nie zostawia się wszystkiego na ostatnią chwilę
Wiem, że marudzę ale wolałabym już mieć to ogarnięte lub się za to zabierać a tymczasem muszę jeszcze poczekać ponad miesiąc... Mam nadzieję, że będę miała na to wszystko siłę na przełomie grudnia i stycznia.