Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakieś większe zmiany?
tak! nie ogoliłam nic maszynką
a tak serio, to w lutym tego roku miałam cały bok i pół tyłu ogolone na zero
a dokładnie miałam coś takiego:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/1c/e4/2a/1ce42a246f7ed6c87ae8ead4f68d7ea4.jpg
A że już dawno obiecałam mężowi, że jak się uda zajść w ciążę, to zapuszczę włosy.... także ten
nic nie czarowałamjedynie skróciłam tył żeby nadać tym włosom jakikolwiek kształt, choć to cały czas etap przejściowy
myślę, że za 2 miesiące będę już miała krótkiego boba
a potem już z górki!
-
Oj, pączki juz od dawna za mną chodzą. Córka ma jutro robić kokosanki. Zawsze to jakiś substytut
Moje żeberka lezą juz na tarasie, posolone i popieprzone. Ciekawa jestem czy wyjdą dobre. Sposób przyrządzenia konsultowałam tez dzis z Norwegami. Na deser bedzie grøtris z bitą śmietaną
Miuu fajne ciuszki -
Przez Was musiałam się zapchać bananem i pomarańczą. I zrobić sobie kolejną herbatkę
Już byłam bliska skapitulowania i upieczenia czekoladowych muffinów ale okazało się, że nie mamy papilotek w domu a nikomu się nie che do sklepu zasuwać... Także tego, walczę -
Pianistka
Mnie to kusi, żeby obciąć na boba
U mnie raz była impreza, gdzie wszystkie dziewczyny wygoliły sobie boki, niektóre już miały także tylko jakieś tam wzorki poszły itd. oczywiście była akurat fryzjerka, mi się upiekło bo byłam trzeźwa noo w sumie wtedy im powiedziałam, że jestem w ciąży -
Ja miałam na głowie wszystko
dready, każda część była golona choć raz...
ogólnie ok 10 lat nosiłam krótkie włosy z czego najczęściej były to fryzury na długość 1-2 cm
2 lata temu zapuściłam włosy na takiego boba do ramion ale potem znów ścięłam na krótko... teraz znowu zapuszczam
jak ostatnio miałam dłuższe włosy to miałam undercuting z tyłu, potem pół głowy miałam rude a pół czarneco to się nie działo na tej głowie....
no ale teraz będę mamuśką, trzeba się ogarnąćCarolline, kafabi lubią tę wiadomość
-
Cześć śpiochy
Śniły mi się chrzciny, dzień po porodzie, ale porodu w ogóle nie pamiętałam bo był taki lekki, wszyscy brali małą na ręce a ja nie mogłam się doczekać kiedy zostanę z nią sama
My już na 90% zdecydowaliśmy się na Klarę jakoś mi przeszło z tą RitąNie wiem nawet czy będzie miała drugie imię, ja nie mam i moje rodzeństwo też. No chyba, że po mamusi Marta heheheh
Ciekawe jak Kitaja się czuję ?? -
Hejo, hejo.
Ja dziś miałam pobudkę o 5:00 ale potem o 8:00 położyłam się znowu i spałam do 10:30. W sumie to spałabym dłużej ale mąż mnie obudził, żeby mu zrobić śniadanieOd kilku tygodni w weekendy je tylko kaszkę manną a sam bidny nie umie sobie zrobić
Marti fajny ten filmikWstaw jeszcze jakieś zdjęcia z oszołomkami na śniegu
Giannaa i jakie plany na dziś? Wywalczyłaś auto? Wpadasz na kawę? -
Tak jak pisałam 13.11 miałam aktualizowany status foreldrepenger ved fodsels er behandlet ( podejrzewam, że wtedy zarejestrowali innteksskjema) a wczoraj weszła już kasa na konto, więc dokładnie 7 dni. Już się obawiałam, że będę musiała czekać jakieś 6 tygodni.
Froggi
Moje bobry afrykańskie dziś leniuchują pod stołem, rano tylko miały przechadzkę z panem i spięcie z psem sąsiadaAle ten pies jest wkurzający potrafi im uciec i pakuję się do nas do domu, podkrada piłki i przysmaki z podwórka. Także nie dziwię się, że moje się wkurzają.