Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka w 80% tak
może wezmę się za te 20% hihihi i w końcu spakuję torbe do szpitala
Miałabym co robić gdyby w końcu usunęli mi te przecieki w sypialni a tak dopiero w niedziele gościu będzie rozbierał podłogę i ściany wiec nic tam zrobić nie mogę
Marti A Ty łóżeczka normalnego nie będziesz miała tylko ten kojec ? Co do śniegu...zazdroszczę u nas leży troszeczkę ale jakoś tak mnie cieszy, że aż więcej energii mamA u Ciebie nie powinno być teraz nocy polarnej
?
Agnieeś nie pomogę nic mi nie mówią te wyniki.
Carolline jak tam maleństwo się czuje? A Ty po tej cesarce szybko doszłaś do siebie ?
A to nasza namiastka śniegu
-
Martii nie wkurzaj z tym śniegiem. U nas nic nie pada i nie ma zamiaru a ja uwielbiam śnieg nawet jak jest duzo
Kiedy jest termin wypłaty sykepenger ?
Dostałam potwierdzenie NIFTY. Wszystko prawidłowo no i na 100 chłopczyk. Idę dziś po ciuszki w końcuGiannaa, Carolline lubią tę wiadomość
-
Miuu, super! Mówiłam, ze wszystko jest ok?
i gratuluje synka, trzeciego?
Fajnie macie z tym śniegiem, u nas chyba nie zamierza padać a ja tak lubie
Wreszcie weekend, jutro mam gości na obiedzie, robię ribbe wg przepisu Kafabi. Trzymajcie kciuki ...
kafabi, Miuu lubią tę wiadomość
-
To ja dziś będę próbowała swoich sił i zrobię pączki
cokolwiek z nich wyjdzie
Nuda jest okropna ...a mąż jak wróci to pewnie pójdzie od razu spaćDobrze, że mam jeszcze mojego małego mężczyznę i pomimo swojego ADHD jest kochany i mi bardzo pomaga
-
Gianna
My wczoraj mieliśmy ochotę na pączki .. ja raz robiłam i słabo mi poszło chociaż wszystkie zostały zjedzone
Przynajmniej masz młodego zawsze jest po kim sprzątać czy cośJa umieram z nudów przez ostatnie dni ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 18:08
-
hahahah Marti ja nie wiem co to wyjdzie jak zrobię tak jak wspominałam jedyne co mi wychodzi to rogaliki
A co do sprzątania to akurat nie było pocieszające
Codziennie mogłabym latać ze szmatą i odkurzaczem
Jestem bardzo ciekawa jak Młody będzie się zachowywał kiedy urodzi się jego siostrzyczka na razie jest bardzo podekscytowany siedział ze mną w pokoju jak prasowałam ciuszki, ogląda mój brzuch przytula się do niego mówi. A jak ja tylko powiem, że Julcia kopie to zaraz z rączkami biegnieOstatnio byliśmy u znajomej która ma 4 miesięczna córeczkę to Olek się koło niej położył całował ją po rączkach głaskał po głowie a mała tak się do niego głośno śmiała, że aż się prawie popłakałam
Jak Wasze starsze dzieciątka reagowały na wieść o rodzeństwie? -
Marti ale u Was sypnęło i psiak jaki zadowolony
Miuu super ,że synus zdrowo rosnie
Pączki, karpatka, ribbe ale mnie dziewczyny denerwujecie
Giaanna gdyby nie moja chorowitka to jutro cos bysmy zorganizowały, ale widzisz jak na złość
Miuu lubi tę wiadomość
-
Miuu super wieści, gratuluję
Ja widziałam ciasto Pianistki i jak najbardziej nadaje się do pokazywania a do jedzenia to na 1000%
A ja sobie obiecałam, że zamiast słodyczy będę się zapychać owocami, warzywami, suszonymi owocami, pestkami i orzechami. Ale ciągnie jak cholera...
Mi mój szwagier wczoraj wywróżył datę porodu na 21.01. Oby się pomyliłja nie wiem czy z wyprawką zdążę do tego czasu
Miuu lubi tę wiadomość