Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
marti87 wrote:może komuś się spodoba
http://www.hm.com/no/product/20720?article=20720-A
Ja odważnie zamówiłam spodnie w rozm. 36 w sumie ciążówki z h&m ma też 36, więc mam nadzieję, że do świąt dam radę w nie wejść.
Dzięki!chciałam ją kupić a tu 50%
super!
-
Mój fastlege jeszcze nie użył magicznej miarki, dopiero za ok 2 tyg
Jakby zobaczył moją znajomą, która ma brzuch jak w 30 (bez kitu) tyg a jest w 15tyg, to by zemdlał
U dr Szczęsnego byłam dwa razy. Raz z poronienirm, byłam bardzo niezadowolona.Potem w 8 tyg ciąży było ok,ale bez szału. Do szału to mnie doprowadzało czekanie tam. Ponad godzinę obsuwy. -
marti87 wrote:Pianistka
Ty już możesz odpuścić ciążowy shopping, przecież jeszcze troszkę i Ty będziesz na przodzie kolejki
Nie stresuj mnie!I tak jestem zestresowana kiedy uświadamiam sobie że jeszcze ok 2 miesiące :o
Policzyłam wszystkie ciuszki i szafa Emmy prezentuje się następująco
ROZMIAR 56:
body x 16
pajac x 10
spodenki x 14
bluza x 1
sweterek x 1
sukienka x 2
ROZMIAR 62:
body x 15
bluzeczki x 7
pajac x 5
spodnie x 5
legginsy x 6
sweterek x 2
bluza x 1
ROZMIAR 68:
body x 15
bluzeczki x 9
sukienki x 5
bluza x 1
sweterek x 2
spodnie x 11
do tego dużo czapeczek, skarpetek, 2 kombinezony
chyba wystarczy
na 68 dokupię kilka pajacyków do spania -
też mam trochę zwyklaków, ale bez przesady pewnie nie raz trzeba będzie przebierać 3 razy dziennie ... z ciekawych powodów hehehe. Te ładniejsze wszystkie kupiłam sama, część to w ogóle dostałam z plamami i całkowicie zjechane, więc od razu poszły do kosza.
A tu filmiki dla psiar i maniaczek ślubu
http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-pies-nakrecil-film-ze-slubu-swoich-panstwa-zobaczcie-to-arcy,nId,1928763#utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=FacebookHNCarolline lubi tę wiadomość
-
Witam się po
Mój brzuch magicznym sposobem znowu znalazł się w skali ...huuuuura
Spędziłam prawie godzinę u położnej ...pogadałyśmy o porodzie o tym co zabrać do szpitala. Mówiła, że dobrze zapakować kocyk dla dziecka i ręcznik, akurat tego zapakowanego nie miałam. Pomogła wypełnić mi tą różową kartkę tzn wypełniła ją za mnie (cudowna kobieta) Wypytywała się mnie o pierwszy poród. Powiedziałam jej o tym krwawieniu poporodowym to odnotowała to na mojej karcie ciąży i powiedziała, że będą mieli to na uwadze przy kolejnym porodzie bo takie informacje są ważne.
Marti tak...trzęsę portkami bo wiem co mnie czeka i na samą myśl, że został miesiąc to w żołądku mi się przewracaBo wiem jak ten czas szybko leci
Dopiero co pył pierwszy listopada a już jest koniec
Pianistka ja Ci dam sasasa hihihih -
Pianistka
Ale kolekcja3/4 nawet nie założysz zobaczysz
Moja Martynka też miała masę ciuszków, niektóe okazały się niepraktyczne, rozmiar wypadał na mniejszy i przeoczyłam...
Ja dla Nataniela mam jedne body narazie rozm 62Poczekam na wyprzedaże, szczególnie w nøstebarn
-
Nie no to są w dobrym stanie
w sumie dostałam z 5 par spodenek / dresików na 56, kilka bodziaków, na 68 4 pary legginsów / spodenek, jakąś bluzę, sukieneczki, kilka bluzeczek
takie zwyczajne ale ja i tak pokupiłam bardzo dużo takich wyjsciowych więc będą super do domuja też przecież w domu w kreacjach nie chodze
Paula, dlatego poukładałam je rozmiarami "na oko" a nie z metki bo np jeden bodziak na 62 jest w rozmiarze innych 68Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:26
-
No Gianna to swietnie ze wszystko dobrze
Co do ciuszków to ja tylko jeden zestaw mam 56 bo pamietam ze w poprzednich ciążach w ogole sie nie przydały tylko na wyjście. Wiec kupiłam zapobiegawczo. Jakoś tak od razu w 62 ubierałam
A zestawik śliczny Pianistka.
Ja z zakupami tez czekam na wyprzedaże moze dzisiaj w black friday cis upoluje. Albo moze uda mi sie do Londynu do brata wyskoczyć po świętach. Podobno tam sa mega ceny wtedy. Mam jeszcze czas.
Teraz bardziej muszę w dom zainwestować i wlasnie sie scielam z mężem bo co mi bedzie chłop gadał jakie mam miec szafki w kuchni i jak rozplanowane jak to ja siedzę s garach pol dnia a nie on i to ja kurde od 20 lat sie zajmuje projektowaniem nie on. Normalnie piany dziś dostałam. Kupimy zwykle szafki 60 , 80 nie potrzebne szuflady. Taaa a potem in ki bedzie sie schylał i układał wrrrr
Aaaa a tak sobie weszłam na ta strone nøstebarn i sie zastanawiam od jakiegoś czasu nad ta wełniana odzieżą dla dzieci. To nie bedzie dziecka gryzło taki bodziak? Bo mnie swędzi naciskana myśl. Nie mige tego nosić bo drapieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 13:19
-
Byłam u lekarza miałam ciśnienie 155/112, później spadło do 142/92
Zestresowałam się tym bólem głowy i tym dziwnym uczuciem w głowie, chociaż nie jest teraz aż tak mocny żeby brać tabletki. Tylko, że mi nigdy nic nie dzieję się z głową, jedyne bóle jakie miałam to chyba na kacu:P
Jutro też mam jechać z moczem i na kontrolę na legevakt, lekarz zadzwonił i do szpitala i na legevakt, że mają mnie sprawdzić.
Miuu
A skąd kuchnia ? Ja się cieszę, że zdecydowałam się na same szuflady, wciąż nie mam dwóch frontów i uchwytówAle ekipa ma mieć dla nas chwilę w przyszłym tyg...
Pianistka
Ja też wszystko poukładałam rozmiarami i na oko w komodzie.
Mój mężulek to chyba chce mieć takie emocję jak na filmach, bo w dalszym ciągu nie złożył mi łóżeczka, nie dokręcił przewijaka. Mówi, że jak wrócę to wszystko będzie ogarnięte ...