Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Miuu wrote:z IKEA bo najtaniej
Ale przeceny w lindexie. Bodziaki po 25 Nok
No to już wiesz, czemu lista ciuszków Emki jest tak długa
Marti, dobry wynik z ciśnieniem
i fajnie , że Cię przebadająWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:13
-
Miuu
lindex online ??
Masz już wybrane fronty ?? Ja całą kuchnię zaprojektowałam na tym ich programie, w sumie kilka dni mi to zajęło.
A Ty się zajmujesz projektowaniem wnętrz ? (jeżeli mogę być wścibska).Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:34
-
Pianistka wrote:
Marti, dobry wynik z ciśnieniem
i fajnie , że Cię przebadają
Trochę się uspokoiłam u lekarza, ale ona powiedziała, że to dobrze, że przyjechałam, bo teraz trzeba codziennie sprawdzać mocz czy żadne białko się nie pokazuje.
Ach i szpital powiedział, że nie mam sobie mierzyć sama ciśnienia w domuBo to jest niepotrzebny stres ...
Pianistka, Carolline lubią tę wiadomość
-
Nie w stacjonarnych sklepach
Marti nie mam nic a maz mnie goni a ściany nie stoją. Podejrzewam ze pójdę w najprostsze białe najtańsze.
Tak projektujowalam wnętrza w tym kuchnie kilka lat ale to w Polsce tu sie jeszcze nie przymierzalam do tego. Jak cos potrzebujesz to pisz
Pianistka ja sie wcale nie dziwie pewnie tez do tego dobrneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:11
-
Miuuu
Oj doskonale rozumiem brak ścian. My zmieniliśmy praktycznie cały układ dołu... udało się, ale teraz jeszcze trzeba urządzić do końca, ale czekamy na wenę i przypływ pieniążków oczywiście
Ja mam fronty bodbyn offwhite, wyglądają ponadczasowo, ale też nie mają całkowicie babcino-wiejskiego stylu. Mamy już pomysł na górę, oczywiście też generalny remont, chcemy całkowicie podnieść sufit, zlikwidować stryszek i mieć wysokie poddaszeRok bez remontu to rok stracony
A Ty masz duże skoki ciśnienia, jeny w ogóle jestem ciemna w tym temacie i nie wiem jak na to reagować. Czuję się spokojnie, ale głowa lekko boli cały czas. -
Ho HO Ho A gdzie wszystkie mamuski sie podziewaja, na Black Friday !?
Witam po dłuższej nieobecności, ale te dni tak szybko zleciały,a tu już piątek :)Kokoszka powoli przyzwyczaja sie do nowej sytuacji niestety z jedzeniem dalej na bakierAe daje jej czas jeszcze... Doczytałam Was i cieszę sie,że u Was wszystko wporzadku i brzuszki rosną
Witam nową mamusię
Pozdrawiam wszystkich i buziaki ślę :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 20:46
Carolline lubi tę wiadomość
-
Pianistka nie robi sie nie robi dlatego tak stałam nad nią w sklepie i to samo mówiłam i w końcu kupiłam.
Martii tak kiedys po gripeksie na pogotowie wylądowałam z ciśnieniem 200/180 i od tego czasu chucham dmuchał ba leki a ciśnienie skacze. Moze bardziej z nerwów bo ja nerwus jestem. Teraz mam 140/ 90 i mam kontrolować ale oczywiście nue kupiłam ciśnieniomierza :p
Co do remontu to my za rok dokładnie to samo chcemy zrobic. Jak sie uzbiera zmienić cała gore. Muszę przejrzeć fronty tej firmy co wkleiłas. Najgorsze to ze musimy wszystko kupić oprócz łóżek i biurek do dzieci bo reszta była tego faceta od którego wynajmujemy. Nobi nue zdążymy z remontem do świat a ja mam juz odruch wymiotny na to mieszkanie
AAA my tez wywaliliśmy wszystko na dole w pewnym momencie zastanawiałam sie czy piętro nie spadnie bo to stara rudera. Trochę mnie wkurza ze goni nas czas i sporo bedzie na sztukę np okna bo jak by zamawiajcie bedą dopiero po nowym roku
Kafabi mamusiu a ty przyzwyczaiłas sie do chodzenia go pracy :p
A jak to jest do przeszkolą można tylko w sierpniu zapisywać bo jedtem zielona
-
Czesc mamuśki. My po łowach na Black Friday, udało nam sie kupic fotelik Maxi Cosi Pebble za 1400 nok
jestem mega zadowolona, jeszcze tylko muszę dokupić bazę.
Dla siebie kupiłam spodnie od piżamy, skarpetki i majtki.Carolline lubi tę wiadomość
-
Kochana, bo ja do 19 pażdziernika miałam , ale musiałam jeszcze wykorzystać 5 tygodni urlopu, wiec wyszło do 22 listopada
Miuu ja juz sie przyzwyczaiłam, a czas tak zasunął,że sie nie obejrzałam, a juz piątekJutro od rana w kuchni bede gotowac dla kokoszki, żeby zaczela normalnie jeść