Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti filmik oczami psa boski
Witam sie dzis z wami, wczoraj cały dzień w sklepach internetowych na black friday spędziłam (w przerwach kiedy mała mi pozwoliła) i juz powinnam sobie łapę uciąć jak jeszcze małej cos będę próbowała dokupić, bo w chwili obecnej tak poszalałam, ze chyba nie jestem w stanie do końca powiedzieć co zamówiłamtsetse wyznanie zakupoholiczki
-
Marti, 140 km?! :o no też bym średnio chciała tyle jeździć w kratkę!
ale dobrze, że wszystko dobrze
Miuu, też się sobie dziwię jak daję radę :o ale przy wstawaniu muszę się podpierać, nie mogę się schylić... przez ostatnie 2 tygodnie brzuch tak straszliwie urósł że czuję się jakbym kija połknęła!ani się schylić, jak siedzę to i wstać ciężko
No bo taki wielki arbuz twardy
no i najsłabsza wiadomość dzisiaj... już mam kilka malutkich bo malutkich ale rozstępów -
Chyba zostawia mnie do jutra ... mówiłam dziś lekarzowi, że czuje się dużo lepiej niż wczoraj. Dobrze ze tu jest ta kobieta co powiedziała, że mam przyjechać do szpitala. Zrobili usg przebadali, ktg ale wszystko dobrze. Czekam teraz znów na ciśnienie...
-
Wrzucili mnie do szpitalnego hotelu, jak to powiedziała, położna, że tu się lepiej wyśpię i odpocznę
Także mam swój normalny hotelowy pokój, całkiem przyjemnie. Na 10 mam iść na badania na oddział.
Teraz zauważyłam jakieś lekko brązowe plamienie, ale może to po badaniu, muszę obserwować.
-
Pianistka
Jutro musisz za to leżeć i odpoczywać
może to brązowe to od czopa hmmm
nie wiem co z tym ciśnieniem, ale to na szczęście nie ja sieje panikę tylko lekarze. Ta lekarka też się na mnie patrzy i mówi, że wszystko ok, a sama kazała mi przyjechać do szpitala ja się nie pchałam na siłę... -
Marti a co na KTG wyszło ? Zarejestrowały się jakieś skurcze ? Mi od plamienia przeszło do krwawienia a po 24h mały był ze mną
Życzę Ci tego samego
Pianistka my też dzisiaj mieliśmy dzień sprzątania tylko po odsunięciu sof znaleźliśmy wodę i poczarniałe listwy...Mój mąż już wyszedł z siebie i jednogłośnie stwierdzimy, że szukamy już mieszkania innego ...myśleliśmy, że problem z mokrym panelami jest tylko w sypiali ale całe mieszkanie jest źle zaizolowane i potrzeba tutaj generalnego remontu.
Jutro wyśle właścicielowi mieszkania smsa, że nas olali i, że nie będziemy już więcej się przypominać i szukamy mieszkania...napisałam już wiadomość odnośnie jednego z mieszkań które znalazłam ale boje się, że może być problem z wynajęciem czegoś co nas interesujetrzymajcie kciuki.