Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie zostały pełne dwa tygodnie i szczerze mówiac chcialabym zeby ruszyło w przyszłym tygodniu
Choc ja chyba od razu założylam, że nie urodze wczesniej jak w terminie bo nawet kupiłam mojej mamie bilety dopiero na 30.01 -
Ja mojej mamie podziękowałam wpadła na pomysł, że przyjedzie od razu po porodzie na 2 tygodnie i odmówiłam
Ale zrozumiała, że chcemy się nacieszyć sobą i będę się czuła lepiej jak będziemy sami
przyjedzie dopiero jak mąż wróci do pracy
A ja mam termin z USG na 30.01, termin według belly i innych kalkulatorów z OM na 4.02 i według "kółeczka" u fastlege na 6.02... na liście wpisany jest 6.02 jako ostatni, ale od początku ciąża wyglądała na starszą według USG więc szykuję się szybciej
Mała już podobno gotowa w ułożeniu, co z resztą sama widziałam po brzuchu no mam nadzieję, że urodzę za około 2 tygodnie -
A ja jakoś chce żeby była i mi pomogła tym bardziej, ze mój mąż raczej szybko wróci do pracy. Ja o tym od początku myślałam A i ona też zaproponowała sama więc tak od słowa do slowa sama powiedziała, że ona się domem zajmie a my mamy się malenstwem nacieszyć A wiem tez, ze cieszy się ogromnie, ze moze byc z nami na samym poczatku, bo to będzie trzecią wnuczka i trzecią która będzie widziec głównie przez skype, bo moja siostra z rodziną też jest tu w No.
-
No szczerze mówiąc też miałam przez chwilę myśl, że musimy sami najpierw nacieszyć się, wpaść w rytmn A potem gości zapraszać jednak i tak obawiam sie, że nie dam sobie rady tak jakbym chciała i przyda się pomóc
Pierwsza wnuczka to z kolei dla rodziców męża jest -
Dziewczyny gratulacje pozytywnych wieści z wizyt Ciekawe, która pójdzie na pierwszy ogień
Beff ja z wypiekami czekam na relacje z AHUSa
Motylkowa ja byłam raz na zajęciach gimnastycznych dla ciężarnych, bo potem była juz przerwa świąteczna a teraz to mi sie tam nie chce biegać już. U nas można się też zapisać na zajęcia na basenie.
Miuu ja w PL zamawiam głównie z allegro, bo rzeczy BIO są tam najtaniej. Duży wybór ma producent "Bio Planet".
Poniżej dwa linki do sklepów internetowych.
http://www.sklep.akademiawitalnosci.pl/
http://drpelc.pl/
A dziś w KIWI widziałam komosę na półce dla bezglutenowców (organiczną ) a amarantus, tak jak pisałam wcześniej, jest u pakisa. Nawet znalazłam kiedyś preparowany. -
U nas najśmieszniejsze jest to że rodzice męża są sporo starsi A wnuków nie mają jeszcze z kolei moi rodzice ledwo do 50 dochodzą A tu już 3 wnuczka z racji tego, że mój ojciec miał w domu 3 kobiety, teraz ma dwie wnuczki i trzecią w drodze to ciągle powtarza, że ma nadzieję, ze to nie ostatnie słowo i liczy jeszcze na wnuka ja myślę, ze babiniec mu pisany
-
Hej dziewczyny;-) w końcu mam chwile zeby cos naskrobac.
Aleksander przyszedl na świat 12.01.2016 o godz 01.11.
Jestesmy jeszcze w hotelu dla noworodków ale mam nadzieje ze dzisiaj wyjdziemy bo mam ochotę być juz w domu.
Malutki jest kochany. Na ta chwile dużo spi i jest spokojny.
Dostaje nan bo u mnie trochę słabo z mlekiem. Mam nadzieje ze jak bedzieny juz w domu to pójdzie lepiej. Pewnie jestem zestresowana cala sytuacja nowa.ale sie nie poddaje i próbuje laktatorem i malutkiego przystawiam.
Napisze więcej jak juz się bardziej ogarniemy.
Dziękuję za kciuki !! Buziaki:-)Pianistka, Miuu, Befff, Cynnia, Froggie, Giannaa, czarna_owca, kafabi lubią tę wiadomość
-
Ale ja moja gwiazde urodzilam o 1:03 super ze u Was wszystko wporzadku a nawal pokarmu jeszcze przyjdzie nic sie nie boj trzymam kciuki :*
Pianistka no to juz nic nie stoi na przeszkodzie jedynie kolejka na liscie, ale Befff sie nie obrazi jak ja wyprzedzisz jestem ciekawa czy Emma wyjdzue orzed terminem .... -
Froggie, poki co, to mam takiego lenia, ze jeszcze zuzywam stary proszek. Potem poczytam, co lepsze. Albo kupie orzechy do prania, albo zestaw z zielonyzagonek.pl
A wczoraj bylysmy z Czarna Owca na kawce/smoothie. Bylo przemilo
Okazuje sie, ze mieszkamy od siebie 900m w linii prostej
Ale, gratuluje syneczka!!
Kafabi, prosze uprzejmnie o zmiane na pierwszej stronie. Moja corcia zmienila sie w synka Maxa.