Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Owco, w sklepie LIFE kupisz olej kokosowy
Kafabi, do końca tygodnia się nie spinam... nie wiem tylko czemu w PL liczy się termin na 40+0 z miesiączki a tutaj na 40+2... ^^ no ale nic z USG się nie sprawdził, to może ten z OM przejdziekafabi lubi tę wiadomość
-
My juz po szczepieniu i badaniu. Mały dobrze sie rozwija i rośnie, wazy 5400. Juz przekroczył średnią Az sie położna pytała z niedowierzaniem czy tylko na mleczku mamusi
Pianistka, ja mówiłam o piątku z nadzieją, ze jednak bedzie wczesniej, ale widzę ze Emce dobrze w brzuszku mamusi -
A ja tez po kolejnej kontroli. Schudłam 3 kilo. Dieta cukrzycowa swoje zrobiła. Reszta podobno ok jestem zdrowa jak ryba. Termin mam na 14.04 na cesarkę
Dziewczyny powiedzcie mi o co chodzi z ta karta do kiwi na pieluchy. Jak to sie załatwia ?
No to ja obstawiam niedziele u Pianistki Chyba wolna została co ?- -
a tam potem tylko z mężem będę się dzielić to przeżyję to
nikt więcej nie będzie jej ruszał
Edit: nie chcę zapeszać, ale od rana mnie ćmiło jak na @, około 15-ej zaczęło pobolewać co jakiś czas a teraz boli coraz mocniej i częściej... ciśnie mnie na 2...
i czuję jakiś wewnętrzny niepokój, taka rozstelepana w środku jestem...
pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie ale co dzień to ciekawiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:15