Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja fantastyczne wieści. Skoro zadeklarowałś się dbać o groszka to do dzieła Zacznij od tego,żeby zniwelować stres,bo to akurat teraz działa na Waszą niekorzyść
W Pl idz prywatnie na morfologie i glukoze oraz zrób hcg,najlepiej dzień przed wizyta,żebyś z wynikami poszła do gina,niech spojrzy na nie też,zażywaj kw foliowy,i kup sobie wit e Pl,tutaj nie wspominają nawet o wit,bo rzekomo pobieramy je z produktów,ale nie oszukujmy się,wszystko w Norge jest chemią a w III trymestrze może się doczlapac anemia.
-
He he, Nana my już tak mamy Zagladaj częściej do nas,na bieżąco informujemy się o promocjach w H&M,niestety ja jestem skazana na zakupy online. Jutro i w sobotę może coś kupię,bo na lad płyne,więc coś może wyhacze. Chociaż dla dziewczynek są piękniejsze rzeczy niż dla boysów
NanaOktawia lubi tę wiadomość
-
Właśnie tego zaglądania ,,częściej,, już się obawiam ;p. Na szczęście do miasta mam aż 40 min więc na częste zakupy pozwolić sobie nie mogę :p chociaż przyznac szczerze, że stronę online h&m mam już odpaloną. Jak nie kupie to chętnie pooglądam, chociaż jeszcze trochę i trzeba będzie kompletować kolejny rozmiar. Właśnie wyczytałam, że większość mam mieszka w Oslo, bądź okolicy, a Ty Derii taka bidulka. Nie martw się pocieszę Cię, mieszkam jeszcze dalej na północ. W Bjerkvik po między Narvik, a Harstad. Co do większego wyboru ciuszków dla dziewczynek, masz stuprocentową racje, jednak póki co za najpraktyczniejsze ubranka uważam body, śpiochy i ewentualnie półśpiochy.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Kitaja zarumieniłam się przez ciebie, dziekuję Super,że wszystko wporządku jednak kciuki na darmo nie trzymałyśmy z Derii
Niestety mnie dopadła anemia, ale myslę, że przy następnej wizycie wszystko wróci do normy
Wy się kobitki cieszcie, że do sklepów macie daleko, albo nie ma ich wcale...tyle pokus się w nich czai,że niedługo mężula mnie z domu wygna
Właśnie wróciłam z Jyska ehhh
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Siamyrka dziekuje bardzo juz dostalam progesteron teraz juz jestem spokojniejsza<3kafabi pochwal sie kochana co kupilas w jysku?maju a co tam u Ciebie? Jak zabki?
kafabi lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja do 60 % były wyprzedaże na wszystkie świąteczne dekoracje od świeczek po stojace mikołaje i drzewka ze światełkami Więc nabyłam tego dość sporo , będzie na przyszły rok Rownież narożnik dla synka, bo już nie chce na piętrowym łóżku spac hihih
Derii jutro będziesz zapewne w swoim żywiole, abyś trafiła super wyprzedazederii84 lubi tę wiadomość
-
Jestem,jestem i jeszcze zyje.Dzisiaj znowu nie spałam do 6.00 potem przysnełam na troche i do 15.00 miałam spokoj i juz miałąm nadzieje,ze mi przejdzie a tu lipa zaczeło się na nowo więc poszłam znowu do dentysty.
Zrobili mi przeswietlenie i niby sie okazalo,ze cos sie dzieje w jednym zebie,który robiłam w Polsce.Babka dała mi dwie opcje albo wyrwać albo leczyc kanałowo za 5 tys. Doszliśmy do tego,że mi usuneła plombe i zatruła zęba i poczekamy do jutra czy przejdzie.(zapłaciłam 1700 koron.szok.)Jak mi przejdzie,to moze wytrzymam do wakacji jak pojade do Polski i go zrobię a jak nie,to chyba go wyrwe ale jest jeszcze taki problem,że nie działaja na mnie znieczulenia.Dzisiaj dostałam tyle i nic nie zadzialalo na zęba a pół buzi mam znieczuloną do teraz.Zab dalej pobolewa jak zacisne zęby.Mam nadzieje,że to wogóle bolało przez tego zęba a nie przez cos innego,bo jeszcze wyjdzie na to,że usunę zęba a mnie dalej bedzie bolało.Biedne te moje dziecię ostatnio,bo jak nie dostaje paracetu,to znieczulenia ale mam nadzieje,że jakos to przetrwa. -
Dzień dobry
Wstalismy z bólem gardła i katarkiem,ale na szczęście został tylko katarek teraz.
Jakie plany na dzisiaj??
U mnie odkurzanie,przyjemny prysznic,spakowanie małej torby i wio....Kafabi mam nadzieję,ze się obłowi:-)kafabi lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry, mnie od rana mecza mdlosci i wy...ty.Udanych zakupow i ja mam w planach zawitac do yska moze i u nas trafie na promocje Maju duzo pozytywnej energi Ci sle,jak Ci sie spalo dzis po tym znieczuleniu?slyszalam,ze dentysci w Norge sa drodze,ale ze az tak ....
maja35 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witajcie
Ja właśnie się podniosłam, przysnęło mi się przed 9tą i spałam do teraz....zakręcona jestem jak diabli, może kawusia mnie otrzezwi
Nie bede pisała ile wydałam w tamtym roku na zęba w Norwegii, ale byłam zła,że wydając tyle pieniędzy będe zęba miała zrobionego dobrze!!! Niestety przeliczyłam się i w Polsce musiałam poprawiać
Derii miłego wypadu na ląd Tobie życzę obłów się !!
Kitaja wspołczuję wymiotów, ja do 4 miesiaca całymi dniami wymiotowałam i uwierz nie chciałabym cofnąć czasu,żeby przezyć to jeszcze raz Wolę moje łazenie po nocach, jak zoombie i brak czucia w rękach, które teraz doświadczam. Duzo już nie zostało
Dzisiaj 33 tydzien