Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja to juz jutro! Niesamowite! Daj koniecznie znac jak juz dojdziesz do siebie i wypoczniesz, bedziemy czekac na wieści
Pianistka chyba musisz troche zwolnić i uważać na siebie choc od odejścia czopu do porodu moze minąć jeszcze bardzo długo to lepiej dmuchać na zimne. Cos czuje, ze tej ciąży nie przenosisz jak z Emma, ale oby Emil nie chciał za szybko wyskoczyć -
Owieczko tez cos czuje ze nie czeka mnie przenoszenie... ba! Na 99% czuję, że będę majówką... ale eole 30 maja niż 3
Zaczęlo sie cmienie okresowe coraz czesciej i wczoraj kilka razy zlapal skurcz taki ciągnący w dól, jakby promieniujący do pochwy.
Ale w sumie z Emmą takie atrakcje mialam od 32 tc! Brzuch opadl w 33 tc i polozna byla przekonana ze nie donosze a ja z takimi skurczami i dzieckiem w kanale do 42 tc chodzilam więc kto wie? -
Pianistka dziękuje bądź z nami :-*
Ta na noc była krótka i ciężko było zasnąć w ogóle ale się udało jakoś.
Mam się wstawić o 8.00 ale o której się odbędzie to zależy od losu gdyż jak przyjedzie jakaś ze skurczami to ma pierwszeństwo
Dziewczyny na pewno dam znać jak będę po i jako taka ogarnięta z dzieckiem
Dziękuje za słowa wsparcia i otuchy
-
No to faktycznie dzis zyl powietrzem
Emma rano zjadla ze 120 g jogurtu z owocami, potem na 2 sniadanie kurczaka to rozrzucila... na obiad ze 130g zjadla moze, potem troche jablka i na kolacje ze 150g kaszki. To tez slabo jak na nią. Ale katar ma wiec ciezko jej połykac -
Dzis zjadł conajmniej 200 g gęstej kaszki wstał o 6 , hak poszliśmy do kuchni to zaczął wołać po swojemu o jedzenie ledwo udało mi sie ta kaszkę zrobić. Mam dzis lenia, polecałabym pod kołderka ale mam tyle do zrobienia w domu muszę sie zabrać za chleb, łazienkę ogarnąc, sypialnie i obiad od paru dni chodzą za mną pyzy z mięsem wiec muszę ugotować ziemniaki, wypróbuje dzis robota kuchennego
-
Ja nie mogę na siebie patrzeć, na te moje duże uda ale nie daje rady, ciągnie mnie so dań których dawno nie jadłam ostatnio robiłam pyzy z mięsem, risotto, dzis narobiliśmy pierogów ponad 200 szt, zaraz będę porcjowac by pomrozic wszystko. Serniczek w lodowce zachęca. Nie wspominam jak pyszne potrawy wyszły mi w te święta aż za dobrze zaczęłam gotować