Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Siamyrka kupuj,kupuj,bardzo ważny jest wygląd zew i samopoczucie mamuski
Ja dzisiaj lepiej jak wczoraj,ale nadal jestem zmęczona,noc miałam kiepską,a po dzisiejszej wizycie dopiero w pt się wyluzuje chyba,bo wiadomośći miałam dzisiaj takie,ze zaczęłam się martwić o moje malenstwo. -
derii byłaś disiaj u lekarza? jakie miałaś wiadomości,bo nie bardzo rozumiem i mam nadzieje,że wszystko ok.
U mnie dzisiaj cichy dzień,bo pożarłam się wczoraj ze swoim.Jutro już wyjeżdza teściowa z córką i zostaniemy sami.
Chce isc w tym tyg kupic łóżeczko i komode z przewijakiem puki mój ma wolne.
Dostalam dzisiaj paczkę z libero.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Ale fajna ta paka
Maja głowa do góry,każda z nas ma jazdy ze swoim partnerem
Samopoczucie kiepskie,źle się czuję,badanie moczu wyszło nie ciekawie,ale na razie nie będę pisać,bo dokładnie sprawdze w pt....nie chcę się martwić na zapas. Lekarz mi powiedział dzisiaj,ze faktycznie Mały może urodzić się wcześniej,więc mam się wsłuchiwać w swoje ciało i i obserwować obrzęki.
Staram się nie dolowac i nie myśleć o tym,ze może być coś nie tak.
Dzięki jednej koleżance unikam negatywnych myśli :-* -
no teraz rozumiem.Kochana wszystko bedzie dobrze a jak nawet bys wczesniej urodziła,to maluszek juz jest gotowy żeby przyjsc na swiat.Ja ide 5 stycznia do lekarza i tez zobacze jak moje wyniki wyjda.Tez mam troche stresa od kad mam kota.
To w piątek masz kolejna wizyte? Trzymam kciuki,żeby wszystko było ok.
Tak jak napisałas trzeba mysleć pozytywnie.derii84 lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia z rana! Ja juz nie spie. Siedze i oglądam Dzień dobry TVN. Zaraz trzeba zjeśc jakies sniadanko,bo malenstwo chyba zgłodniało i tez juz nie spi
derii84 lubi tę wiadomość
-
Co robicie jutro na sylwestra? My siedzimy sami we 2,bo córki robia sobie z chłopakami w swoich pokojach a my jak 2 dziadki zostajemy.Nie planujemy w tym roku wychodzic na dwór tylko będziemy siedziec przed tv. Chcemy sobie zrobic cos malego i nie ciezkiego do jedzenia tylko dla nas 2 ale nie mamy pomyslu co,może wy cos podpowiecie?
-
Już wymysliliśmy zrobimy salatke ryzowa z kurczakiem i ananasem,koreczki i warzywka z dipem
Ja siedze teraz i sie relaksuje przy zaległym M jak Miłośc.Tesciowa poleciala,mieszkanie juz posprzatane wiec nalezy sie odpoczynek w ciszy i spokoju. -
Hej
Maja my z mężem jak mamy wieczór we dwoje to lubimy zjeść salate lodową z pomidorami,ogórkiem,czerw papryka,wedzonym lososiem,krewetkami,kielkam(jak są dostępne) i polana sosem 1000wysp i do tego bagietki z masłem czosnkowym
My jutro do siostry męża idziemy,ale ja się na siłach nie czuję niestety
Z resztą lekarz powiedział,ze mam wypoczywać..
Spalam dziś do 11.30 i nadal zmęczona jestem,nie rozumiem tego -
Oo zapomnialam o tej bagietce.Corka sobie kupila i ja tez bym zjadla.Krewetek i wedzonego lososia niestety nie lubie.
Derii jak sie zle czujesz,to moze zostancie w domu. -
Mówiłam o tym szwagrom,ale oni stwierdzili,ze będę w sumie u sb,a gdyby coś było nie tak to szwagierka będzie przy mnie nie pijaca.
To prawda nie każdy lubi lososia czy krewetek. Zawsze można kurczakiem zastąpić
A co do mojego samopoczucia....wydaje mi się,ze wewnętrznie jestem zestresowana...glupol ze mnie -
Hei hei! dzien dobry po raz ostatni w tym roku.
Ja dzis do szwagiergi ide. Ale obawiam sie ze moge nawet do 24 nie wytrwac...
Maja- uwielbiam ta salatke ktora bd robic polecam Wam jeszcze- swiezy szpinak, sprazone pestki dyni i slonecznika, suszona zurawina i ser wedzony (jak nie mialam dawalam zwykly zolty) - potarty na trace. Do tego vinegre. Bomba! Taka swiezutkaderii84 lubi tę wiadomość
-
Witamy się,sniadanko właśnie dochodzi na kuchence,coś mnie na owsianke wzięło.
Siamyrka uwielbiam wszelkie rarytasy ze szpinakiem,na pewno ją zrobię tylko bez żurawiny
Ja także życzę Wam wszystkim,wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku,lekkich porodów w terminach,oby nasze grono szczęśliwie się powiększało i fuzo zdrowka dla naszych pociech i dla naszych rodzin....aaaaaa no i wytrwałościsiamyrka lubi tę wiadomość
-
Ja juz po śniadanku
Stary Rok mija, lecz marzenia zostają,
Niech one się Wam wszystkie spełniają
I z Nowym Rokiem niech los Wasz się odmieni,
A ogród życia wnet się zazieleni.
Oprócz standardowych życzen życze nam wszystkim szczczęśliwego rozwiązania i zdrowych maluszków.siamyrka, derii84 lubią tę wiadomość
-
Ja już obiedzona,ze ledwo oddycham hehe. Słucham muzyki na tvp 2.Mąż mi trzasnął fotke jak siedze,to aż się przestraszyłam,ze jestem taka wielka,bo na taka sie nie czuje hehe.
siamyrka, derii84 lubią tę wiadomość