Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
helo kobitki! Ja juz nie spie,bo obudził mnie rano kurier,że ok.12.00 przyjedzie z przesylką,bo córka cos zamawiała tu w norwegii i najsmieszniejsze,że nie odebrałam ale zaraz oddzwoniłam a tam gosciu Kurwa i cos tam po Polsku.Wogóle jakis idiota.Ja mu mówie,ze moze do mnie mowic po Polsku a on po norwesku.Dopiero pod koniec powiedzial po polsku,bo mowi,ze nie slyszal co mówiłam.Chyba z kims jechal,bo było tam głosno.
Ja na sniadanko zjadłam sobie gołąbka. Tesciowa z moim gotowali do 7.00 rano gołabki,bigos i pierogi a teraz odsypiaja. -
Dzień dobry
Maja to u Ciebie porządzili troszkę w tej kuchni. A twój małżonek już ma wolne od pracy?? bo mój niestety nie,dzisiaj ma zapytać czy w środę może nie przyjść.
Ja wczoraj krokiety zrobiłam,dzisiaj serniczek i tylko mięsko na pieczeń zapeklowac
A jutro w planie mam więcej rzeczy do zrobienia,miedzy innymi wyciągnąć Ribbe z zamrażarki
Idę za serniczek się wziąć,bo w końcu serek się rozmroził :* -
Qrcze,śliczne i dla tymusia tyle ubrań jest
Ale postanowiłam,że jednak nic nie będę już kupować,bynajmniej na razie,Tymek nie ma tylko butów na wiosnę i może jeszcze ze dwie pary dresów mu dokupię. Dla maleństwa mam już dość sporo,a w Pl na wakacjach na pewno będę uzupełniać garderobę na bieżąco....chociaż miłoby stroić te nasze dzieciaki w coś fajnego...ehhhhhhhhhhhhhhhh -
cześć Dziewczynki! ja zabiegana, zarobiona po pachy... czasu nie mam na nic
Kitaja! bardzo, bardzo mi przykro... (( czytałam Twój post, aż mi się płakać chcę... wiem co czujesz- również poroniłam... jest to tak wielki cios dla kobiety... ehhh! mam nadzieję, że się nie załamiesz i będziesz walczyć! :* przesyłam Ci mnóstwo dobrej energii!!!
Dziewczynki- czy ta promocja w hm była tylko wczoraj?
ja właśnie wychodzę na zakupy- już się boję tych tłumów...
Miłego dnia! -
Hej dziewczynki
ja od 9 w kuchni rządzę już,ptasie mleczko mam zrobione już pieczeń się piecze w piekarniku,zupa grzybowa się gotuje. Na dzisiaj został mi tylko Ribbe do wyciagnięcia,ryby na jutro wyciągnąć i sałatkę jarzynową zrobić. Jutro tylko barszczyk,rano śledziki w śmietanie i w oleju,nastawić barszczyk,rybkę usmażyć i tego nieszczęsnego łososia zrobić i to wszystko,bez totalnych szaleństw.
Siamyrka nadal jest promocja,ale możesz sobie kupić w Pl,masz taniej mimo wszystko
Udanych zakupów
U nas białoooooooooooooooooooooooooooo ho ho ho -
A ja pękam już z przejedzenia a święta dopiero przed nami
U mnie już większośc zrobiona.Jeszcze musze jakies ciasto upiec ale mi sie nie chce. -
Czesc dziewuszki
Ja tylko wpadam na chwilę, bo nie wiem czy jutro będzie na to czas
Z okazji świąt Bożego Narodzenia chcę Wam życzyć abyście spędziły te niezwykłe chwile bez pośpiechu, z dala od wszystkich trosk i zmartwień, abyście nie zatraciły tego, co w świętach najważniejsze i byście choć na chwilę się zatrzymały i oddały zadumie
derii84 lubi tę wiadomość
-
Zdrowych, wesołych i pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia. Niech
będą one okazją do zadumy, ale i
radości z rodzinnego spotkania.
Niech przyniosą wytchnienie od
codziennych zmagań i trosk.
Oby magia Bożego Narodzenia
przetrwała w nas jak najdłużej!
derii84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w ten wigilijny poranek
Noc tragiczna,ale nie ma co narzekać tylko wstawać,jeść sniadanko i wziąć się za konczenie tego wszystkiego w kuchni
Korzystając z okazji chciałabym Wam złożyć przede wszystkim spokojnych Świąt,abyście pokonały wszelkie smutki,stresy a na w ich miejsce zamieszkała nadzieja i wiara,ze wszystkie nasze wysiłki zostaną docenione
Życzę także nowych poczeć a także siły do walki z przeciwieństwami losu.
Aby spełniły się nasze marzenia i abyśmy każdego dnia budziły się z ogromnym uśmiechem na twarzy i większym entuzjazmem w naszym serduszku :-*
P.S. Proszę mi się nie rozpakowywac jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 07:49
kafabi lubi tę wiadomość
-
No i koniec na dzisiaj wszystko zrobione teraz mozemy czekac do pierwszej gwiazdki
Maja gratuluje corci, bo nie wiem czy w nawale prac kuchennych gratulowalam
Derii co do rozpakowywania to wczoraj sie wystraszylam, ze sie zaczyna!!! Na szczescie przeszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 14:25
-
Ja też siedze i sie nudze od rana,bo wszystko mamy porobione i trzeba tylko popodgrzewac.Planujemy zasiąść do stołu o 16.00.
Mi coś się brzuch napina od wczoraj więc siedze i odpoczywam. -
Kochana my tez o 16 tej zasiadamy bo rodzice beda na Nas czekac na skype
Co do brzucha to chyba wczoraj przegielam w kuchni i dlatego tak wyszlo jak wyszlo, oby to byl tylko falszywy alarm. Niech chociaz posiedzi do nastepnego roku, bo teraz jak dla mnie to za wczesnie ( nie mam wypranych kombinezonow, rozkow i spiworkow do spania ) -
Ja dopiero usiadłam mąż ogarnął podlogi,teraz rybę smazy,żebym już stać nie musiała. Oczy mi się zamykają,masakra poprostu już nie cieszą mnie te Święta w ogóle. My zasiądziemy o 18 do stołu. Jeszcze nie wiadomo czy sami nie spędzimy tej wigilii