Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczynki.Zawsze mówilismy do naszego lokatora On a teraz musimy sie przestawic,że to Ona
Biedny mój mąż,będą 4 baby w domu hehe. -
Tesciowa przywiozła smakołyków,że siedzie teraz obżarta i nie moge sie ruszac hehe Az się boje świąt,bo pewnie sporo przytyje.
Komoda dla małej też juz pomału się zapełnia.Teściowa przywiozła troche rzeczy i następna tura przyjedzie na poczatku stycznia.derii84 lubi tę wiadomość
-
12 tydzień to jeszcze wcześnie,najszybciej ok 14 tyg
Najważniejsze,żeby dzieciaczki zdrowe były,a co.do płci dowiemy się na porodówke,gdy usłyszymy pierwszy krzyk...już nie mogę się doczekać....jeszcze 5 tyg i malenstwo może wychodzić -
Dzień dobry
Dzisiaj wyspana jestem,bo spałam sama
Wczoraj robiliśmy pierogi z kapustą i grzybami,pierogi ruskie,uszka,tzn mąż się męczył z ciastem i klejeniem,natomiast ja farsze przygotowałam i ogarniałam
Na dzisiaj tylko krokiety organizuję,mąż kapustę poszatkuje,bo ja tylko toleruje ze słodkiej kapusty
Co wczoraj robilyscie i jakie plany na dzisiaj macie??
Aha,mamy lekko biało na dworze,oby tak dalej,to Święta będziemy mieć ładniejsze jak w Pl hihi,wredota ze mnie -
Hej Kochane! Ja dzis wyruszam dalej w Pl
bylismy w 3miescie a teraz do mnie na Slask. Mi Pani dr tlumaczyla ze we wczesnej ciazy (ok 11 tyg) ze mozna pomylic lechtaczke z susiakiem. Potem juz ciezko pomylic
jak sie dobrze ulozy
moja dzidzka tez glowa w dol ale w 17 tyg to pewnie jeszcze sie z 10 razy poobraca
milego dnia! :*
-
Szerokiej drogi siamyrka. Ja to sie dzisiaj martwie tym,ze kot mnie udrapal w palca.Mam mala ranke i zdezynfekowalam ja woda utleniona ale jakos strach mnie naszedl,bo roznie pisza na internecie.
-
Siamyrka,przynajmniej w Pl pochodzimy z tych samych rejonow
Pewnie,ze się obróci,ma ns tyle miejsca,więc niech daje o sobie znaćja mam wrażenie,że mój nadal się przemieszcza,ale to chyba tylko girki,ale nie wiem
Maja nie bój żaby,skoro to kotek domowy,nie jest narażony na pasożyty czy też drobnoustroje. Naszego odrobaczam dwa razy do roku,a raz w roku jest szczepiony,myślę,,ze właściciele też zabezpieczaja swojego pupila. Poza tym jak się boisz toksoplazmozy to zarazić się możesz tylko przez odchody. Dlatego kuwete niech sprząta ktoś inny lub ty w rękawiczkach,i myj ręce,to tyle. Ja dzieki mojemu Figusiowi mam bardzo wysokie przeciwciala toksoplazmozysiamyrka lubi tę wiadomość
-
Kotek jest szczepiony raz w roku i ma wszystkie badania no i to kotek domowy. Kuwete sprzata mój mąż więc ja sie nie dotykam no i mam przeciwciała na toksoplazmoze. Ogólnie mogłam nie brac tego kota,bo sie przez niego ciagle stresuje.
Dzisiaj moja tesciowa z mężem będa robili pierogi ruskie i z kapusta i grzybami.Ruskie chce sobie zamrozic,żeby miec zapas na pozniej.
Co do ułożenia maluszka,to ja jeszcze pare dni przed USG mowilam do męża co gdzie ma wegług mnie i się sprawdziło.Poznałam po ruchach i wypukleniach. -
Dziewczyny drogie niestety ja jeszcze musze poczekac w kolejce o swoje male szczescie...niestety poronilam...ale nie poddam sie...jutro ide do lekarza by znalesc przyczyne...i bede walczyc...wam zycze spokojnych reszty tyg ciazy i szczesliwego rozwiazania....caluje:-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja,jest mi niezmiernie przykro z tego powodu,Twoja postawa jest godna naśladowania. Nie poddawaj się,a my będziemy z dziewczynami trzymać za Ciebie kciuki,żebyś w końcu mogła doczekac się tych tygodni,co my.
Będę wypatrywać postów od Cb wraz z Twoim suwaczkiem :-* :-* :-*
Dziękujemy za kciuki :-* -
Kochana bardzo mi przykro.Wiem co czujesz,bo przeszłam to samo ale tak jak ty postanowiłam,że sie nie poddam i tego sie trzymaj.Mam nadzieje,ze nie uciekniesz od nas i będziesz pisała czasami co tam u Ciebie i czy znalazłaś przyczyne i jak tam kolejne staranka. Przykro,że tak sie stało i to jeszcze na święta ale niestety czasami tak się dzieje i nic nie możemy na to poradzić ale trzymam kciuki za nastepne staranka.Mi sie udało po trzeciej miesiączce