Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewuszki
Maja jak zakupki,udane??
Siamyrka ale Ci fajnie,wypocznij za nas. Zapewne fryzurę masz extra Trzymam kciuki za jutrzejsze usg,oby się ukazało wam te malenstwo
Kafabi jak Fabianek się ma???
Ja dzisiaj byłam cały dzień w szkole,dzieciaki mialy wolne od lekcji,więc zamiast tego mieli : zajęcia sportowe,robili ozdoby z papieru,smazyli wafler,robili kryderkake,pankake.
O godz 11.30 miałam już dość,zmęczona i umeczona. Teraz na szczęście w domku,po prysznicu,będę jeść frytki i delektować się sofa przed tv -
Siamyrka fajnie masz,że jesteś w Polsce.Daj jutro znać jak będziesz po USG.
Ja juz mam prezenty zapakowane,jeszcze tylko teściowej musze dokupic jakis drobiazg
Jeszcze 2 dni i przyleci tesciowa z Polskimi dobrociami i rzeczami dla naszego maluszkaderii84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas niestety problem Tymka wrócił,nie wiem już jak sobie z tym poradzić.
Diana,ale fajowo,to super przeżycie jest w Norge,my już od stycznia,szczególnie po 20 możemy się rozpakowywać
Siamyrka,to zależy. Może Twój tato ma jakieś zainteresowania i coś w tym kierunku . A jak nie to mój nigdy nie pogardzil ubraniem ode mnie,lubił jak coś dostawal takiego,a szczególnie teraz,gdy jego córeczka jest tak daleko. -
byłam na usg i będzie chłopak )) ale mój Nż uradowany. dla mnie najważniejsze było aby zdrowe 170g szczęścia!
ładnie się rozwija i rośnie kruszynka.
wg usg maleństwo starcze o tydzień, czyli 17 tydz
Deri dziękuję za rady. właśnie się zastanawiałam nad jakimś sweterkiemderii84, Kitaja, Diana95 lubią tę wiadomość
-
Ale fajowo siamyrka,następny chłopczyk u nas teraz możecie zastanawiac się nad imieniem i już coś możesz kupic w Pl,bo w Norge jest bardzo drogo....większość z nas kupuje w Pl.
Już sobie wyobrażam jak buszujesz po półkach i wieszakach z ubraniami -
siamyrka gratuluje synusia.Ja też licze na to że będzie synus.Musze pogadac dzisiaj z moim lokatorem,żeby jutro ładnie rozchylił nózki na USG
derii84 lubi tę wiadomość
-
Siemyrka gratuluje ze dzidzia zdrowa i ladnie sie rozwija super ,ja wlasnie szykuje sie do wyjazdu jutro ruszamy z samego rana:-)przepraszam was za moja malo aktuwnosc,ale mecza mnie mdlosci,wymioty i zgaga....odezwe sie jak juz dojade do celu,milego dnia dziewczynki:-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kochane, ja mialam dzien pelen wrazen to usg i wiesci, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku naladowaly mnie pozytywna energia.
Deri- my juz imie wybrane mamy- bedzie Natan a po sklepach zaszaleje po swietach- z checia wykupilabym caly dzieciecy asortyment hehe
Maja - trzymam kciuki aby sie Malenstwo pokazalo cale
Kitaja- spokojnej drogi i udanego wyjazdu!
Dobrej nocy Mamusie -
Teściowa w drodze na lotnisko do Norwegi huraa. Niektórzy by rozpaczali z przyjazdu tesciowej a ja sie nie moge już jej doczekac
Miłego dnia.NanaOktawia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
My już po śniadanku
Kitaja daj znać jak po podróży,mam nadzieję,żę się nie męczysz zbyt bardzo.
Siamyrka,mi przez głowę też Natan przeszedł,ale mój mąż powiedział,że tak ma na imię syn mojej dobrej koleżanki,więc nasz już nie powinien
Maja,nie możesz się doczekać teściowej,bo pewnie ci mnóstwo rzeczy dla maleństwa przywiezie ..żartuję...moja też nie jest aż taka zła,tylko jest niesprawiedliwa i w towarzystwie swojej córki odpierd...jej troszkę
Daj znać kobito koniecznie jak po usg
Kafabi,co się opierdzielasz,gdzie Twoje udzielanie się na forum??
Daj znać jak Fabianek się ma??
Myszka co z Tobą,urodziłaś już???
Cati co u Cb,dawno Cię nie było,jak Twoje maleństwo??
Nana,a ty zapewne znowu jakąs skieneczkę wyczaiłaś dla Niuni hihi.
Diana śniło Ci się coś po tym liście ze szpitala,moze jakiś proroczy sen??
My z mężem dzisiaj pierogi z grzybami i kapustą oraz uszka mamy zamiar robić,może parę pierogów ruskich zrobimy,na obiad?? -
Witajcie
Fabian juz zdrowy, ale jeszcze wczoraj miał gorączkę. Na szczęście choroba pokonana
Kitaja szerokiej drogi i nie zazdroszczę wymiotów przeżyłam je
Siamyrka gratuluje,że synuś zdrowy
Myszka !!!!! Odezwij się....NanaOktawia lubi tę wiadomość
-
Siamyrka-'Gratuluję synka, super że z dzidzią wszystko w porządku. Natan bardzo ładne imię, kiedyś i mi się marzyło, że synek będzie tak miał na imię.
Kitaja - Bezpoecznej i miłej podróży!
Diana - Cieszę się razem z Tobą, że już dziś i Ty bedziesz miała swoich gości . Ja też bym się cieszyła z przyjazdu teściów, są maprawdę wyjątkowi.
Kafabi - Super, że synuś ma się już dobrze .
Derii - No tak. Byliśmy wczoraj na zakupach, tyle że tatuś portfel trzymał żelazną ręką, ale upatrzylam śliczne czerwone body z myszka Minie. W poniedziałek znów się wybieramy, więc... No cóż sama się przejdę po zakupy
A właśnie co do wczorajszej wycieczki, muszę się wam pochwalić, że mam złote dziecko. Około 4 godz po za domem, łącznie z droga do miasta i z powrotem moje serduszko smacznie spało, nigdy nie myślałam że zakupy z maluszkiem mogą przebiegać aż tak spokojnie.
Druga sprawa, to ,,o Matko jak czas szybko leci,, moje szczęście dziś kończy 4 tygodnie
derii84 lubi tę wiadomość
-
Derii, nie mialam proroczych snow, ale jeszcze zanim zaszlam w ciaze snilo mi sie kilka razy ze zmienialam pieluche synkowi, moze sie sprawdzi hehe
Od kilku dni czuje bol, bardziej taki ucisk po lewej stronie obok kosci ogonowej.. nie moge sie schylac, jak siedze tez mnie boli. Ktoras z was miala cos takiego? powinnam wspomniec o tym lekarzowi na nastepnej wizycie?
Siamyrka gratuluje synka! Super ze zdrowo sie rozwija