Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki jaki szpiworek planujecie kupic do wózka? Ja myslę o Voksi Urban do 6 lat. Troche kosztuje ale wystarczy na długo i jest cieplutki.
-
Witam z ranka
Wczoraj wieczorem pojawił mi sie pierwszy rozstęp na brzuchu wrrrrrrrr .Strasznie skóra mnie boli na brzuchu,może teraz szybciej mi rośnie.Mam nadzieje,że nie przybędzie mi wiecej rozstępów chociaż w to watpie jak mnie tak ciągnie.Smaruje się 2 razy dziennie ale chyba zaczne 3 razy.
2 dni temu stanełam na wadze i mam 13 na plusie. -
Pół nocy śniła mi się komoda z przewijakiem hehe.Chyba dzisiaj mojego wciągne,zeby kupic nowa deske do prasowania i żelazko,bo te co mam maja juz z 18 lat i już sie wysłuzyły a zaraz będe prała wszystkie ciuszki i trzeba będzie je poprasowac.
-
Już wróciłam.A le sie obiadłam ciasta
Byliśmy też z mężem kupić tą deske i żelazko i już wszystko wypróbowane i jestem zadowolona z zakupu
teraz siedze obiedzona pierogamiderii84 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie pożarlam serek wiejski z.....cukrem,taką miałam ochotę
Teraz z mężusiem mamy wieczór z filmem akcji
Ciekawe,kiedy mnie złapie spanie hi hi.
Dzisiaj rozmawiałam z teściową.Oficjalnie zapytaliśmy z mężem czy nie mieliby ochoty przylecieć razem z teściem do nas,jak się Mały urodzi. Odpowiedz była taka,ze oczywiście,z przyjemnością....ma mam dac znać od kiedy urlop weźmie,bo powiedzieliśmy,ze najlepiej w marcu,bo wtedy napewno Olaf już będzie na światkumaja35 lubi tę wiadomość
-
Witam kobitki
Co tam u was słychać.Ja wczoraj dostałam dużą torbe ciuszków po siosty małej i juz z checia zaczełabym je prac ale czekam jeszcze na proszek z Polski,bo kuzyn zapomnial mi kupic i kolezanka przywiezie.
Derii to fajnie jakby was tescie odwiedzili.Ja miałam teraz tesciowa to chyba juz mi wystarczy.Zawsze było ok i nie jest zla ale na starosc zrobila sie marudna i bez kompa życ nie moze wiec i tak by mi za duzo nie pomogla.Może mama moja przyjeci jak urodze ale ona jeszcze gorsza od tesciowej hehe.Dziadkowie czyli mój i męża tata boja sie samolotów i promów wiec raczej nigdy nas nie odwiedza ale męża siostra co teraz była planuje przyleciec jak urodze,bo bedzie miała akurat ferie.derii84 lubi tę wiadomość
-
Nie wytrzymałam i poszłam już kupic proszek Norweski,zeby sobie dzisiaj poprac i poprasowac. Dawno nie czułam takiej radości z prania i prasowania
Dzisiaj z moim slubnym mamy 18 rocznice ślubu. Jak ten czas szybko zleciał. W marcu starsza córka też ma 18-tke więc same imprezy w tym roku i super prezent z okazji 18-tek jak maleństwo przyjdzie na światderii84, Diana95 lubią tę wiadomość
-
Maja gratuluję tak fajnej rocznicy i długiego czasu wytrzymania razem
U mnie niedziela taka sobie. Niestety moje słabe samopoczucie zawdzięczam synowi(pierworodowi).Gdy tylko przychodzi moment nauki do uczenia się z religii,aby zdać nieco materiału,ż
eby mieć mniej na później,zaczynają się cyrki,między innymi jego płacz,marudzenie i wyprowadzanie matki z równowagi.Jestem zła na siebie,jak mogłam takiego lenia wyhodować?!!!!!
Na poprawę samopoczucia,strzeliłam fotki po prysznicu :)jedna w avatarku a druga tutaj
http://www.iv.pl/images/46377729406733298045_thumb.jpgmaja35 lubi tę wiadomość
-
derii super brzusio.
Ja jestem dzisiaj pochłonięta praniem i prasowaniem.Ostatnia tura ciuszków sie pierze a jutro ręczniki i kocyki a w tyg pościel,bo jeszcze nie przyjechała z Polski.
hahah sama sie do siebie wlasnie usmialam,bo mialam otworzona szuflade i kotecek sie przymierzał do niej wskoczyc a ja mowie do niego Nie derii haha,bo myslalam o Tobie derii hihi
Jutro mam wizyte u fastlege a jak mąż wróci z pracy,to pojedziemy kupić w końcu te łożeczko i przewijak.derii84 lubi tę wiadomość
-
he he he,no proszę jak o mnie ludzie myślą
brzusio jest konkretny,ale mam to gdzieś,niech Olafuś sobie w nim jeszcze rośnie
Dzisiaj pewnie zasnę jak niemowlę,bo tak mnie ten płacz zmęczył.
Maja powodzenia na wizycie,odezwij się,jak będziesz już po -
Dzień dobry
Jak tam forumowe ciotki?? Ja miałam problem z zasnieciem i mężus także,pewnie szargaly nami te emocje z dnia.
W końcu szkoła się zaczęła,więc spokój w domu będzie.
Dzisiaj mam parę spraw do załatwienia,zatem dzień szybko minie zapewne.
Miłego dzionka wam życzę -
Ja jestem wlasnie w drodze do lekarza.Derii ja juz od paru dni usnac nie moge,zadna pozycja mi nie pasuje i nogi mnie kreca.Kot tez caly czas lazi po nas.Dzisiaj obudzilam sie o 6.00 bo maz wychodzil do pracy a kot wlazl na mnie i domagal sie glaskania.Na szczescie jutro wracaja wlasciciele kotka wiec jakos sie przemeczymy jeszcze jedna nocke.
-
Hej hej Dziewczyny.
Ja dzis obudzilam sie z bolem brzuszka. A juz tyle czasu mi nie doskwieral... wzielam nospe i przeszlo.
My dzis musimy porobic zakupy bo jutro w nocy wracamy a zapomnialo sie nam, ze jutro swieto
Ojj Kobietki Wy juz koncowka i macie problem ze spaniem a ja juz miejsca nie umiem w nocy sobie znalezc... cale zycie spalam na brzuchu i meka jest dla mnie spanie w innej pozycji a gdzie koniec
Milego dnia! -
Ja juz w domku. Wyniki ok.serduszko bije jak dzwon i wszystko jest ok.Nastepna wizyta za 2 tyg.Ogólnie zostały mi jeszcze 3 wizyty przed porodem.
Siamyrka ale zleciało i juz będziesz wracac.Zrób sobie zapas dobroci z Polski,bo pozniej predko nie pojedziesz
-
Hej ciotki
Maja to zajeb....ze Emma zdrowiutka
Ja mam dopiero 29 stycznia wizytę....jak nie zdążę urodzić he he.
U nas deszczowo,jestem niewyspana,nie znoszę takiego stanu
Za chwilę jadę do biura,bo jak byłam o 8.30 to nie było jeszcze księgowej,a muszę zmienić zapis w dokumentach o macierzyńskie.
Maja,na ile bierzesz,80 czy 100%?? I co.z twoim urlopem