Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Pati!!!))
Ja byłam na pierwszym usg przedwczoraj, koniec 8 tygodnia, wizyta po skierowaniu przez Porsgrunn IVF, myślałam, że to będzie już takie klasyczne usg brzucha, a było dopochwowe jeszcze. Chyba przez to nie mogliśmy posłuchać serduszka, ale za to było widać na monitorze migającą i bijącą kropeczkę💖. Trochę jestem zawiedziona, że nawet zdjęcia fasolki nie dostaliśmy:P Za miesiąc umówieni jesteśmy na prenatalne NIPT w Szwecji to pewnie tam będzie bardziej szczegółowo:) Teraz mam wybrać się do swojego fastlege i założy mi kartę ciąży:) Ciągle nie mogę uwierzyć, że nam się udało!)))
Mazwopka lubi tę wiadomość
-
Mazwopka wrote:Muszę zrobić badanie krwi dziś i za dwa dni . Nic nie zobaczyliśmy.
Może być za wcześnie, a może pęcherzyk jest pusty...
Mazwopka lubi tę wiadomość
Alutka -
alda wrote:Mazwopka daj znać . Który to tydzień ciąży ?
Nie wiem już sama jak mam liczyć tydzień ciąży. Głupia jestem po przewertowaniu internetu .
1 dzień cyklu to 11 września .
Transfer był 1 października . Zarodek 6 dniowy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 12:10
-
Mazwopka, to by wchodził 6-7 tydzień jakoś? Z tego co czytałam to bardzo często się zdarza, że jeszcze za wcześnie, tak jak Alutka miała, fasolki płatają figle, zobaczysz, zaraz będziesz miała dobre wyniki i kolejne usg i już będzie serduszko! Bądź dobrej myśli, głaszcz się dużo po brzuszku, wysyłam pozytywną energię!!💖
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 16:08
-
alda wrote:Mazwopka trzymam kciuki Na USG nie wcześniej niż 8 tydzień wtedy już wszystko wiadomo a Ty 6-7
Na drugi raz będę pamietała . 😜
Beta z poniedziałku 11000
Beta ze srody 15000
Dobrze to wyglada?
Mi pokazuje w kalkulatorze , ze przyrost jest poniżej normy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 20:11
Alutka 32, mar2śka, Nustria, Zoja36, pati1980 lubią tę wiadomość
-
https://www.smyk.com/p/mombella-mushroom-gryzak-uspokajajacy-zielony-i6113051
https://www.smyk.com/p/vtech-migoczaca-hula-kula-zabawka-interaktywna-i4061259
To są fajne zabawki.
U chrzesniaków się sprawdzały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2019, 18:06
-
alda wrote:Dziewczyny kiedy u Waszych maluchów pojawił się pierwszy ząbek ?
Jakie objawy ?
Zmiany w kupkach ?
Te kupy będą mnie prześladować chyba cały czas 🙈🙈🙈🙈
Ponawiam pytanie jakie zabawki na 6 miesięcy ???
U nas ząbków jeszcze brak . Jeśli chodzi o zabawki to ja polecam szeleszczącą książeczkę sprawdziła się u nas podczas leżenia na brzuszku i plastikowa piłeczka z otworami żeby było łatwiej złapać. Piłeczka dużo nam dała na zaciśnięte piąstki. A tak to u nas grzechotki w kolorze żółtym i czerwonym.Alutka