Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
pati1980 wrote:Jak dlugo u waszych dzieci był odruch moro?
I jak sobie z nim radzić, męczy mojego małego to i wybudza ze snu.
Ile ma twój maluszek? U nas utrzymywał się dość długo tez się martwiłam . Po 3 miesiącu powinien się wygaszać ale może utrzymywać się do 6 miesiąca . Tak mi powiedziała położna w Helse i potwierdził neurolog w Pl.Alutka -
Alutka 32 wrote:Ile ma twój maluszek? U nas utrzymywał się dość długo tez się martwiłam . Po 3 miesiącu powinien się wygaszać ale może utrzymywać się do 6 miesiąca . Tak mi powiedziała położna w Helse i potwierdził neurolog w Pl.
Mały ma 2,5 miesiąca, więc teoretycznie ma jeszcze czas chodź nie ukrywam że się martwię.
-
Alutka 32 wrote:Alda - jak u Was? Chyba nas nie opuściłaś
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny
Jesteśmy w Polsce i nie mam na nic czasu
Zaczęliśmy zozszerzać dietę , zaczęły się obroty - ćwiczy w dzień i w nocy , wychodzą nam ząbki i jest płacz
Alutka 32, Zoja36 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie odnośnie lotu samolotem A konkretnie Ryanair
Czy mogę zabrać wózek i go nadać a fotelik zabrać ze sobą pod samolot. I jakaś torbę dla małego. Czy to za dużo? Lecimy za miesiąc A ja juz się stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 14:31
-
pati1980 wrote:Mam pytanie odnośnie lotu samolotem A konkretnie Ryanair
Czy mogę zabrać wózek i go nadać a fotelik zabrać ze sobą pod samolot. I jakaś torbę dla małego. Czy to za dużo? Lecimy za miesiąc A ja juz się stresuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 21:26
pati1980 lubi tę wiadomość
Alutka -
alda wrote:Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny
Jesteśmy w Polsce i nie mam na nic czasu
Zaczęliśmy zozszerzać dietę , zaczęły się obroty - ćwiczy w dzień i w nocy , wychodzą nam ząbki i jest płacz
Pamietam te pierwsze obroty . Córkę kładłam spać a ona chop na brzuszek My tez mamy ząbka wyszedł ponad 2 miesiące temu i do tej pory cisza .Alutka