Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
wszystkiego najlepszego derii, sto lat!
Dziewczyny taka mnie ochota na zupę ogórkowa złapala,ze nie mogłam się powstrzymać i właśnie mi się gotuje
Na jutro planuje pierogi ruskie, wszystko potrzebne juz mam tylko czy jutro będą chęci ...ah te zachciankiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 16:13
derii84 lubi tę wiadomość
-
Derii ty małolatko wszystkiego najlepszego i spokojnego porodu
Kochana możesz zgapiać pokoik i nawet możesz kolory takie same dobrać szczególnie ten róż (zartowałam). My już wszystko mamy przygotowane, nawet Fabian składał wczoraj karuzelkę na łóżeczko
Diana ja zupy ogórkowej i barszczu czerwonego zjadła tyle w tej ciąży,że przez najbliższe lata mi starczy
Janosikowa mieszkasz w Norwegii !?!
Diana95, derii84 lubią tę wiadomość
-
widzisz kafabi jaka furrore zrobiłaś swoim pokoikiem dla Oliwci, wszystkie chcemy mieć podobny
Ja też myślałam nad imieniem,żeby powiesic nad łózeczkiem ale tu widziałam tylko takie male literki więc może jak juz urodze to starsza córka poprostu napisze je sama
Mój slubny właśnie piecze ciasto.Kopiec kreta.Niby twierdzi,że to dla mnie heheh a potem bedzie mi wygadywał,ze za duzo przytyje hihi -
Cieszę się kobitki, że i wam podoba się taka aranżacja i że bylam dla kogoś inspiracją Zobaczymy czy Oliwce przypadnie pokoik do gustu i czy będzie smacznie spała
Ja literki zamawiałam na allegro, do wyboru do koloru, bo tutaj tak jak mówisz tylko małe widziałam.
Mmmm kopiec kreta uwielbiam i jadłam również ostatnio, teraz mam chęć na blok czekoladowy, wiec muszę jeszcze przed porodem zrobić, bo pozniej będę mogła zapomnieć
A tutaj juz teraz w pokoikuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 17:08
maja35, derii84 lubią tę wiadomość
-
Ja tez się wyleguje, najadłam się ogórkowej chyba nawet za dużo, ale dawno nie jadłam i pozarlam az 3 talerze zupy jeden po drugim
Czekam na znajoma która ma wpaść na noc wiec dziś mamy wieczór z jakimiś dobrymi komediamiderii84 lubi tę wiadomość
-
Kafabi pokoik przesliczny.Nawet mój mąż był zachwycony jak mu pokazałam zdjecie. Ja miałam zamawiać literki w Polsce przed swietami ale nie zdazyłam,bo byłam na USG 20 grudnia i goscie przyjechali tez 20 ale może w lutym przyleci meza siostra to bym sobie zdazyla zamowic.
Widzę,że ty już jesteś gotowa na przyjście Oliwki.U mnie narazie mam tylko wszystko poprane ale musze nie długo spakować chociaż torbe do szpitala,bo róznie to bywa.kafabi, derii84 lubią tę wiadomość
-
diana z chęcią bym wpadła do Ciebie na ogórkowa,bo dawno juz nie jadłam a tez lubie.
Ty najadłaś się tej ogórkowej tak jak ja ostatnio kapuśniaku hehe
To są nasze ostatnie chwile kiedy możemy się najeśc do woli,bo pózniej będzie dietaderii84 lubi tę wiadomość
-
Jak nas jest teraz więcej,to może stworzymy mała liste z data porodu.
Kafabi - term. 6 luty - córcia Oliwia
derii - term. - synuś Olafek
maja35 - term. 20 luty. - córcia Emma
siamyrka - term.3 czerwiec- synuś Natan
Nie napisalam wszystkich,bo nie wiem która kiedy ma termin a dobrze napisac w kolejnosci według terminów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 22:07
-
termin porodu 6 luty
Wszystko już uszykowałam, bo dzisiaj ciąża donoszona, wiec teraz nikt nie zna dnia ani godziny kiedy Oliwka będzie chciała wyjść. Ja coś czuję,że po terminie będzie czego bym nie chciała
Ciekawe co z Myszką od bardzo dawna się nie odzywała, możliwe ze już nie jest w dwupaku, a jeśli jeszcze jest to ona pierwsza na liście
-
Kafabi,to już dużo Ci nie zostało Wczoraj byłam u znajomej na kawie i ona przenosiła małego 12 dni szok.Ja też bym chciała urodzić w terminie albo ciut szybciej.Starsza córke urodziłam co do dnia a młodszą tydzień wczesniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 20:49
-
Ja miałam cc 9 dni przed terminem, wiec nawet nie wiem jak to by było, ale teraz nie uśmiecha mi się rodzic po terminie, bo już delikatnie mówiąc mam dość !! Wykończyła mnie ta ciąża na maksa, gdzie w pierwszej nie czułam,że jestem w ciązy tylko brzuchol rósł-ciąża doskonała, ale i młodsza wtedy byłam
-
zazdroszczę Wam Dziewczynki, że Wy już na "ostatnich nogach"- mi się jakoś tak ciągnie, a to dopiero połowa
ja mam termin na 3 czerwca- synek Natan (już się raczej nie zmieni heheh)
przysnęłam przed tv. mąż pojechał z kolegą do przychodni, bo ostatnio jako tłumacz jeździ co chwilę z kimś (mnie już to troszkę denerwuje, bo więcej go nie ma niż jest). a On nie umie odmówić pomocy... -
Kafabi ja też mam już dosyc i tak jak ty w poprzednich ciążach byłam młodsza i nie wiedziałam co to ciąża a teraz z wiekiem jest ciężej no ale musimy jakos wytrzymac
-
siamyrka jeszcze troche i ty napiszesz,że szykujesz sie już do porodu.Niby sie wydaje,że czas sie dluzy a jednak szybko leci
siamyrka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,ale u.nas wrze,kobitki rozpisalyscie się
Dziękuję za życzenia
Maja wg OM termin na 14 luty. Najwyżej będę nosić klocka do tego ich 28go,choć wątpię bo mam skurcze coraz częstsze nawet wczoraj macica nie odpoczywała ha ha.
Teraz leżę w łóżku,mąż wstał z bólem głowy,musi synowi i jego koledze śniadanie zrobić,a ja wg umowy odpoczywam.
Na dzisiaj mam barszczyk,a co na drugie to nie wiem,inspiracji brak -
maja35 wrote:Kafabi - term. 6 luty - córcia Oliwia
derii - term. - synuś Olafek
maja35 - term. 20 luty. - córcia Emma
siamyrka - term.3 czerwiec- synuś Natan
Cati - term.8 lipiec - jeszcze nie wiem co mam w brzuszku