Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kafabi - term. 6 luty - córcia Oliwia
derii - term.14 luty - synuś Olafek
maja35 - term. 20 luty. - córcia Emma
siamyrka - term.3 czerwiec- synuś Natan
Cati - term.8 lipiec - jeszcze nie wiem co mam w brzuszku -
derii wiesz,że mnie też od wczoraj znowu skurcze łapią i w nocy tez mnie złapało ze 3 razy.
Mała tez nie śpi całymi dniami i strasznie sie wierci,że brzuch cały chodzi.
Ja wróciłam własnie z miasta,bo byłam się zapytać czy przyszło łóżeczko,bo miało być w tym tyg. i powiedzieli mi,ze bedzie poniedziałek,wtorek.Kupiłam już przy okazji śpiwór do wózka.
Kurde ja juz sie nie nadaje na dłuższe łażenie a najgorzej,to jest wejsc po schodach.Masakra -
dzień dobry Kobietki!
ja dziś mam dzień jedzenia- cały czas chodzę głodna i coś podjadam
powiedzcie mi proszę, czy dokument (nawet w sumie nie wiem jaki) na becikowe można złożyć po 26 tyg? czy dopiero po porodzie? różnie słyszałam i dlatego pytam -
ooo to pewnie i ja nie dlugo dostane paczke z rimi.Z tego co widze ta chyba jest najlepsza.
Co to jest to czarne pod podpaskami? -
no pojemniki do chusteczek to dobra sprawa.Ja sobie kupiłam w Polsce z Nivea ale jakosc juz nie taka sama jak mialam z 16 lat temu z firmy Pampers.Może ten z rimi bedzie lepszy.Nie pamiętam czy kiedys tez nie mialam czasami,takiego malego pojemniczka na mniejsze paczki,żeby sobie np.wziasc jak gdzies wychodze.
-
a słyszałyście może o tych gryzaczkach do owoców? Ja widziałam u znajomej i mysle,ze to super sprawa i wygoda
http://allegro.pl/kidsme-gryzak-silikonowy-do-podawania-pokarmu-roz-i4931744164.html
Teraz cuda można kupic tylko trzeba miec worek pieniedzy i miejsca w domu,żeby wszystko pomieścić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 15:20
-
fajne te paczuszki startowe też się zarejestrowałam na różnych stronkach i przed porodem mogę odbierać, czy przyślą
a o tym gryzaczku widziałam gdzieś ostatnio dyskusję. niektóre dziewczyny uważają, że to bardzo niehigieniczne. niektóre pisały, że po każdym użyciu się przecież to wyparza, a producent zaleca wymianę tego sylikonu co m-ąc -
Siamyrka powiem szczerze,ze nie sprawdzalam nic o tych gryzaczkach ale teraz z ciekawosci poczytam.Jesli bym go kupila to bym uzywala sporadycznie po za domem.
-
Kafabi- wiem wiem przyszły mi jakieś kody na maila i informacje od kiedy mogę odebrać.
mnie jakoś też ten gryzaczek nie przekonuje. dwa razy dłużej trwa takie jedzenie chyba, niż tradycyjną łyżeczką dziecko bardziej się "bawi" jedzeniem- moim zdaniemkafabi lubi tę wiadomość
-
I co tam kobitki porabiacie? Mnie spanie juz muli,bo wczorajszej nocy malo co spalam ale jeszcze sie musze przemeczyc chociaz do 22.00 to moze dzisiaj pospie troche.
-
ale mnie dziś wzięło... aż sama siebie nie poznaję jem jem i nie czuję się syta. co chwilę inny smak aktualnie wcinam kisiel malinowy (taki kwaskowaty jest hehe), ale ogólnie to mam ochotę na gofra z owocami i bitą śmietaną hehehe.
a mój Ukochany chodzi za mną i mi powtarza, że się bardzo okrągła na buzi zrobiłamderii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
ja na lotnisku. Czekam na samolot.
jakby ktoras cos z Was potrzebowala co sie zmiesci do walizki to piszcie moge poczta potem wyslac.
Kafabi- tez mu mowilam zeby poczekal jeszcze troszke to bedzie mogl wtedy pow ze jestem okragla i duzaderii84 lubi tę wiadomość
-
siamirka szczesliwego lotu (pewnie już doleciałaś) i szczesliwego powrotu no i niech z synusiem i Twoim ciśnieniem bdzie wszystko ok. Bedziemy czekaly na wieści.
Miłej niedzieli kobitki