Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja owszem czas pędzi jak szalony i tak jak napisała kafabi nim sie obejrzycie i wasze kruszynki beda miały 2 miesiace
Serio dziękujęmy
Witam Sylwia, fajnie że dołączyłaś
Siamyrka ja zaczęłam czytać po porodzie, niestety brak czasu by ją kontynuować, ale muszę przyznać, że jest bardzo fajnie i ciekawie napisana. Jak tylko trochę się ,,ogarnę, napewno chętnie do niej wrócę
Fajnie macie dziewczyny, że jest was tek wiele z jednego miejsca. Wspólne spacerki, tylko zazdrościć. MoŻe w najbliższej przyszłości ktoś jednak i na północ się skusi
A oto moja 2 miesoęczna laleczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:36
kafabi, siamyrka, maja35, derii84, agata83 lubią tę wiadomość
-
Urodziła się z bujną czyprynką . Oh kafabi wcale Ci się nie dziwię, że się nie możesz doczekać, ale już nie długo i będzie kolejna ślicznotka z nami Sama nie mogę się doczekać, aż zaczniecie się chwalić swoimi kruszynkami
A tak apropos imienia Oliwia muszę wam przyznać, że dziadek dość często się myli i na małą wola Oliwia swoją drogą i mnie i lubem raz też już się zdarzyło, ale tylko dlatego że musieliśmy oliwki codziennie używać :0)
Dziękuję siamyrkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:46
-
Dzień dobry
Noc całkiem oki dzisiaj w domku został ze mną synus,może wybiorę się z nim na jakiś spacer później???
Kafabi dzisiaj kończysz 38 tydzień!!!!!!! Ja pierdziul!!!!! Dawaj już na porodówke,bo do głowy dostaję już z tymi moimi skurczami
Dziewczyny na serio,pielęgniarka,której się mózg ryje prawie co wieczór głupota ludzka nie zna granickafabi lubi tę wiadomość
-
Kafabi slicznie wyglądasz i już w każdej chwili możesz przywitac maleństwo na świecie.
Ja obie córki urodziłam w 39 tyg.
Ja musze iśc w koncu na strych po jakas torbe i sie spakowac,bo ciagle odwlekam aż mnie poród zastanie.
Łóżeczka jak nie było tak dalej też nie mam.Pojade dzisiaj do sklepu sie zapytac.
U nas dzisiaj -10 brrrr. W końcu sie w miare wyspalam
Teraz ide zjesc szybko sniadanko i sie ogarnac,bo za godzinke ma wpasc kolezanka na kawkederii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Ja już po spacerku. Byłam w sklepie spytac sie o łóżeczko i okazalo sie,ze juz jest.Miał gosciu zadzwonic i nie zadzwonil. Dobrze,że pojechałam,bo już dzisiaj bedziemy mieli wszystko w domu. Huraaaa jutro już złozymy łóżeczko
derii84 lubi tę wiadomość
-
a u mnie była znajoma na kawie i dopiero poszła więc nie miałam jak pisac.
Kurde cos mnie przeziebienie rozbiera,gardło pobolewa i tak mi nie dobrze w gardle.Mój mnie chyba zaraził wrrrrr. -
Uhm... Moja gwiazdeczka dziś troszkę marudna, niewiele spała. Nawet obiad na raty przez 4h gotowałam, teraz gdy nie długo pora kąpania, to ona w najlepsze śpi.
Kafabi ślicznie wyglądasz, ale super już tylko 2 tyg do terminu Ci zostały :0)
Derii he he jakie porządki kto kiedy ma rodzić :p u mnie w rodzinie się złożyło, że byłyśmy 3 kuzynki w ciąży, terminy miałyśmy równiutko co 2 tyg. Ja miałam rodzić pierwsza, ale kuzynka z końca się Wepchala, druga natomiast grzecznie poczekała :p
Maja i jak łóżeczko już w domku? tak jak Deri napisała, kuruj się (chociaż ja tym mlekiem z czosnkiem bym pogardziła :p, wolałabym herbatę z miodem i cytrynką, no ale ja się na lato kurowałam) :p
Niech, że te mrozy już sobie od nas idą, już tyle czasu na spacerze nie byliśmy, tyle co do auta. A w ogóle wiecie, moja Oktavka tak się nauczyła, że zakładam jej kombinezonik, a ona od razu oczka zamyka i idzie spać. O i właśnie się budziderii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
cześć Kobietki,
ja dziś po wizycie- wszystko w porządku. Synek rośnie, zdrowiutki. Mama, też mimo swej paniki, zdrowa. ciśnienie skaczące, ale nie jest tak wysokie i niebezpieczne.
jedynie coraz bardziej doskwierają mi bole brzucha...- ale ani jeden, ani drugi lekarz, nie widzi przyczyny tych bóli. mam mniej się przemęczać. tylko, że ja się nie przemęczam. wystarczy godzinny spacer i już mam resztę dnia z głowy, bo boli i muszę leżeć. biorę już nospę 3x dziennie, no i będę leżeć więcej.
i jakoś tak dziś mi humor nie dopisuje... skok hormonów? hehe
Kafabi- pięknie wyglądasz!! wręcz pcha się na usta- stworzona do chodzenia w ciąży )) hehe (żarcik )
Maja - kuruj się- zdróweczka!
a to zdjęcia Natanka. przytulił się dziś strasznie do Mamuni i łożysko rozmazywało strasznie obraz, ale troszkę widać mojego Kruszka Malutkiego
NanaOktawia, Diana95, maja35, derii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Kafabii sliiicznie wygladasz Sama chcialabym tak wygladac pod koniec ciazy
Siamyrka , nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze, ze juz kilka razy widzialas swojego synusia . Fajnie, ze zdrowy i ze twoje cisnienie w porzadku Ja odliczam dni do wtorku, o 11 usg... chyba nie bede mogla spac w nocy z poniedzialku na wtorek hehe
juz teraz czuje podekscytowanie
Wiecie co dziewczyny? Dokladnie minal tydzien, a ja znowu ugotowalam ogorkowa! Teciowa sie smieje, ze moze bedzie chlopiec skoro tak mnie na kwasne ciagnie, ale nie wiem czy w to wierzyc, moze dowiemy sie cos we wtorek
Siamyrka chcialam ci tylko powiedziec, zebys sie cieszyla, ze nie ma cie w Drammen! Dzisiaj z mezem bylismy zeby zalatwic sprawe w banku i byl taki mroz i w dodatku wiatr od rzeki, ze az twarz piekla. Mam nadzieje, ze jak wrocisz to bedzie troche lepsza pogodakafabi lubi tę wiadomość