Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
siamyrka ciesze sie ,że z Toba i synusiem wszystko ok.
Diana fajnie,że już czujesz ruchy.Narazie są delikatne ale potem to poczujesz je porządnie hehe
My już odebralismy dzisiaj łóżeczko i komode.
Wstawiam wstępnie zdjęcie.Narazie wszystko gołe więc nie ma rewelacji na zdjęciu ale najważniejsze,że już wkońcu stoi a reszte zdązy sie zrobic.Mój to juz chce,żebym załozyła baldachim i posciel he
derii84, siamyrka, Diana95, agata83, NanaOktawia lubią tę wiadomość
-
Siamyrka czadowo,ze u lekarza ok,a Natus Ci jeszcze da popalic kopniakami
Diana,z tymi ruchami jest tak jak Maja pisze,poczekaj....poczujesz bardziej
Maja no proszę,już wygląda ładnie kącik,a jeszcze jak ten baldachim zalozysz to już w ogóle
Czyli my mamy najskromniej.....ehhhh,najważniejsze,żeby małemu służył do spania i odpoczynkuDiana95, NanaOktawia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ja się kiepsko czuje. Nie dość, ze mdłości to jeszcze jakiś ból brzucha się przyplątał.
Tak w ogóle to śliczny brzusio, pokoik i dzidziusie
Mam do was pytanie, jak często chodzicie lub chodzilyscie na usg? Ja byłam prywatnie w poniedziałek i następne mam za 5 tyg. Ale jakoś dziś naszly mnie myśli, ze 5 tyg to trochę długo i zastanawiam się czy nie pójść za tydzień. Żeby sprawdzić czy i jak dzidzia się rozwija. Jestem po poronieniu i teraz bardzo się wszystkim stresuje. Możecie coś doradzić? Bo nie wiem co robić -
agata tu w Norwegii robią tylko raz albo 2 razy USG.Ja też jestem po stracie maluszków i rozumiem Twoje obawy ale 5 tyg przerwy,to wcale nie jest duzo.Mi się wydaje,że nie ma sensu robic za często USG. Ja robiłam sobie chyba 4 USG na cała ciąże.Jak byłaś teraz to co lekarz mówił? Serduszko też już było widać jak bije?
-
Agata- ja tez jestem po stracie Dzidziusia. I tez na poczatku jakbym mogla to co tydz bym robila usg. Ja w No mialam 1 i 3 w Pl (robilam prenatalne i kontrolne przy okazji wizyty).
Nic sie nie martw- jezeli na 1 usg wyszlo wszystko dobrze, to 5 tyg to nie duzo
Dobrej nocki Kobietki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 23:17
-
Dzień dobry kobitki....
Noc taka sobie,spałam z przerwami.
Agata raz na miesiąc wystarczy robić usg głowa do góry,wiem ze stres i obawy o dzidzie robią swoje,ale nie można myślami krążyć w okół poprzedniej traumy.
Dzisiaj mamy z mężem szkodnika(chrześnicę męża),także sprZątać do jej wyjścia nie warto he he. Dobrze,ze mąż jest bo mi samej byłoby już ciężko. A synus coś kaszle krtaniowo po nocy,więc musi trzymać się od młodej z daleka -
Dzień dobry kobietki w ten zaśnieżony poranek!
Derii zdrowia dla synka. Mój tez jakiś katar złapał.
Na usg było widać serduszko wiec trochę ulżyło mi. Ale po kilku dniach jakieś czarne myśli mnie naszly. Dzięki kochane za rady. 5 tyg to faktycznie nie tak długo;) Zmykam po zakupy! Miłego dzionka.derii84 lubi tę wiadomość
-
Diana- tak w Drammen w szpitalu mialam. Mi robila bardzo mila polozna. Najpierw ogolny wywiad- choroby, leki, dolegliwosci. Potem zrobila usg. W miare dokladne (co prawda nie tak jak w Pl ). Wszystko fajnie tlumaczyla, pokazywala kazda czesc cialka. Po bad mowila jeszcze o tym, zeby w 30-ktoryms tyg przejsc do szpitala i zobaczyc wszystko- polozne mnie oprowadza, opowiedza. Na koniec dala jeszcze jakies broszurki- nawet w jez pl ja mam miec powtorzone w 25 tyg bo Dzidzius sie noe ulozyl i slabo widziala serduszko.
Ja sprzatalam od rana. Teraz sobie odpocznederii84 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj zostałam ciocią Aniołka (*)
Wykończona jestem psychicznie i nawet juz nie mam siły płakac.Chociaż ja musze być silna,żeby wspierać rodziców.
Jakie to zycie jest nie sprawiedliwe -
37 tc. i termin ten co ja
W srode byla na usg i wszystko było dobrze.Mała ważyła 3100 a dzisiaj już jej nie ma
Pokoik gotowy,wszystko naszykowane
Nie potrafie sie teraz cieszyc ze swoich rzeczy i teraz sama mam troche stracha,zeby u nas bylo wszystko ok.
Rok temu my stracilismy chłopców a teraz brat córke