Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tylko nadzieje,że znajda przyczyne,żeby wrazie nastepnej ciązy zapobiec takiego nieszczęścia
Miałam się dzisiaj w końcu spakowac ale chęci mi brak
Siedze caly dzien i nic mi sie nie chce.
U nas dzisiaj odwilż i ciapa sie zrobiła ale jutro ma znowu przymrozic i bedzie pewnie szklanka na drodze. -
Witam niedzielnie! Ja juz po sniadanku. Zaraz będe gotowała rosołek a mąż zrobi makaron
Pozniej znajomi maja wpasc na kawke więc dzień nam jakos zleci.
Miłej niedzieli kochane -
My także się witamy noc przespana,tylko jedna pobudka
My także po śniadanku,rosół postawiony ale brak pomysłu na drugie
Olafus się dobrze sprawuje i tak ma być,wczoraj po poscie Mai najadlam się strachu niestety,ale dzisiaj już jest dobrze -
Ale tu dzis cisza...
Ja dzis spedzilam dzien z moja u Kochana Babcia. Objadlam sie okropnie. Hehe. Musze ograniczyc slodycze bo bede plakac po porodzie
w sr wracam do No. Ale sie stesknilam za moim Ukochanym Wariatem ))derii84 lubi tę wiadomość
-
Siamyrka l,Tobie to dobrze, tak siedzieć sobie w P. Jedz, póki możesz, ja też się szczycilam, że waga mi od 3.5tyg stoi w miejscu, do dzisiaj. Mam już 71kg, będzie walka po porodzie, do końca kwietnia jak nic musze zrzucić.... sporo
maja35 lubi tę wiadomość
-
dziewczynki, a powiedzcie mi taką rzecz. na wykresie pokazuje mi:
Jesteś w 22 tygodniu ciąży
(21 tyg. i 3 dni)
Miesiąc: 6
Trymestr: 2
6 m-ąc? trochę chyba za szybko 6 m-ąc, hehe. jak termin mam na 5.06
jak to liczyć? bo z tygodni wszystko dobrze wychodzi -
oj deri mnie tak skreciło nie dawno i trzymalo z godzine,ze az sie wystraszylam.Caly brzuch mi sie napiął i bolał w dole az mi slabo bylo.Wzielam nospe pierwszy raz,bo nie moglam wytrzymac ale to chyba bylo jednak cos od jelit albo nie wiem,bo po czasie pogonilo mnie troche na WC i mi ulzyło ale stracha miałam ,ze ide wkoncu pakować ta torbe.
-
Hehe. To dobrze, ze te 10 m-cy to tylko wg Belly ;p
Ja dzis zrobilam zakupy. Jutro jeszcze odwiedze znajomych a w sr o 6 rano mam samolot (ta godz jest jak dla mnie tragiczna... - srodek nocy).
Czytalyscie kiedys o zabawie z Dzidziusiem jeszcze w brzuszku? Jak Dzidzia kopie to delikatnie odpowiada my puknieciem w brzuch. Dziecko podobno bardzo szybko uczy sie i odpowiada za kazdym puknieciem moj Synus zalapal chyba. Wieczorem jak leze, jak kopnie, a ja mu "odpukam", to odpowiada nastepnym kopnieciemmaja35, derii84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak tam się miewacie? Ha w weekend czułam się podobnie jak Maja35. Tylko ze mi zaczyna się 30 tydzień. Miałam stracha ale mi przeszło. A wizytę dopiero mam w połowie maja. A chciałam was zapytać co pakujecie dla siebie i dzidzi do szpitala? Pozdrawiam i życzę przyjemnego i wesołego dnia
-
Ja sie wczoraj dopiero spakowałam.
Dla siebie wiziełam tylko
- piżame spodnie i koszulke,
- szlafrok
-kapcie
-kosmetyki
-ściagaczke wrazie czego
-kapturki na piersi
-wkladki do stanika jakby mi sie ulało he
- podpaski
-bielizne
-ręcznik jeden druzy i mały
i chyba to tyle dla mnie
Dla dzidzi :
-rożek
-kocyk
-chusteczki nawilżające
-krem na wyjscie
-pare pampersów ale w szpitalu daja to nie musza byc
-ciuszki na wyjscie
-krem sudokrem
-czapeczke
-rekawiczki,żeby sie nie drapała
-2 pary body i 2 pary pół śpiochów i 2 pary skarpetek.
wydaje mi sie ze chyba to wszystko
-
Czesc dziewczyny ! Juz po usg, niesamowite emocje, cos pieknego! Okazalo sie, ze to jest prawdopodobnie dziewczynka bo bylo plasko miedzy nozkami Termin mam na 1 lipca. Z usg wyszlo, ze jestem w 18tyg2dni wiec roznica 3 dni tylko miedzy usg a belly
siamyrka, maja35, derii84, Sylwia89 lubią tę wiadomość
-
derii zapomniałaś dodac,że ty masz jeszcze łakocie spakowane
diana fajnie,ze z maluszkiem wszystko ok. No to teraz musicie pomyślec nad imieniem dla córuniderii84 lubi tę wiadomość