Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak. Jakos sie zakrecilam hehe. Ahh to roztargniecie. A tak swoja droga, to ost rozmawialam z jedna norwezka i Ona opowiadala o swoich porodach i o tym jak po kazdym (a rodzila 3 razy), wychodzila na drugi dzien do domu. Bylam w szoku! a Ona mowila ze przeciez co to takiego :p
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedz. A takie rzeczy jak majtki poporodowe?
Siamyrka fajnie wyglądasz. Ja muszę porobić pamiątkowych zdjęć z brzuszkiem bo nie mam a pamiątka musi być.
Kafabi pochwal się swoimi zdjatkami z sesji.
A jak się czujecie dziewczyny? Ja ostatnio nie mogę narzekać. Jedynie skurcze łydek po nocy i siusianie częste jestem 33tygodniu ciąży a chyba jeszcze nie miałam skurczy przygotowujących do porodu. To normalne? Kiedy wy zaczelyscie je miec?
Trzymajcie się zdrowiutkie bądzcie jak i wasze dzieciaczki -
Majtki poporodowe, podklady, podpaski wszystko jest na miejscu Co do skurczy przepowiadających to ja miałam bardzo rzadko takie, które czułam. Ty też mozesz mieć,ale ich nie czujesz i nie wiesz, że je masz W pierwszej ciąży nie czułam żadnych skurczy,a możliwe że je miałam
Jak bedę już miała zdjecia to coś wrzucę -
Derii, ogromne gratulacje
Siamyrka, slicznie wygladasz
mi w szpitalu, za kazdym razem, dzien po porodzie kazali w dresach chodzic...lub innych wygodnych ubraniach....a pizame jedynie do spania wkladac...ale co szpital to obyczajsiamyrka, derii84 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki!
Derii gratulacje synusia! W koncu sie doczekalas!
Siamyrka bardzo ladny brzuszek!
Kafabi czekam tez na fotki
Ja bylam wczoraj na usg. Dzidzius piekny i zdrowy! Wszystko ma na swoim miejscu! Co za ulga! Caly stres mi odszedl, wiec mam nadzieje, ze teraz bardziej bede mogla cieszyc sie z odmiennego stanu Ale maluszek tak sie wiercil i uciekal, ze trudno go bylo zmierzyc. No oczywiscie nie pokazal co tam ma miedzy nozkami A jak fajnie kciuka ssal Ale sie ciesze.siamyrka, usia89, Sylwia89, kafabi, derii84 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Kobietki!
Dziekuje za mile slowa (ja sie jak hipopotam juz czuje, no ale tym sie bede martwic po porodzie)
Agata - super ze wszystko w jak najlepszym porzadku teraz tylko sie cieszyc ciaza
Ja dzis sie nie wyspalam, bo moj ukochany chrapal tak, ze chyba cala okolica slyszala- nawet stopery do uszu nie pomogly pospalam dop jak poszedl do pracy po 6...
Dzis na obiad w planach placki ziemniaczane I chce sernik na zimno zrobic
Milego dnia! -
Derii gratulacje !
Agata fajnie, ze dzidzius zdrowiutki i pieknie rosnie, teraz mozesz sie cieszyc ciaza w spokoju
Siamyrka, piekny brzuszek Ja w takim razie tez pochwale sie swoim, a co mi tam !
Chcialam tez sie pochwalic, ze odczuwam teraz ruchy wyraznie nawet w ciagu dnia, wczesniej tylko wieczorem w lozku czulam albo po sniadanku.
A oto brzuszek - 22 tydzień + 2 dni
beszka, siamyrka, kafabi, agata83, usia89, derii84 lubią tę wiadomość
-
Diana ale u ciebie tez fajnu brzuszek Jak milo popatrzec! Ja bym tez juz chciala czuc ruchy. Choc czasami mam wrazenie, ze cos mnie tam smyra w srodku hehe.
A jak u was dzis dzien? Mnie cos brzuch poboloewa. Chyba mam znow zapalenie pecherza. Czekam na wyniki z laboratorium. -
Diana fajny brzuszek.
Agata i Ty niedługo będziesz czuć delikatne ruchy. Ja w 16 tygodniu zaczęłam czuć. Współczuję Ci zapalenie pęcherza. Też przez to pprzechodziłam.
A co do szpitala to widzę że w każdym inaczej. Dobrze ze mam blisko szpital w razie coś mi mąż dowiezie potrzebne rzeczy.
Miłego dnia dziewczyny -
dzień dobry
ja dziś znowu tragicznie spałam. i znowu dobrze przysnęłam rano i chyba przez to wszystko mega słaba jestem... ehh. a co będzie potem?
zjadłam i patrze na tv. może książkę poczytam.
najchętniej bym przespała caaaały dzień.
dziś mamy z Synusiem 100-dniówkę jedyne (i aż) 100 dniderii84 lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek
Siamyrka gratuluje studnioweczki teraz juz z goreczki :*
Diana brzusiu sliczny i jaki malutki
Agata super ze wszystko dobrze na Usg i maluszek rosnie zdrowy
Olivii odpadl pepek, wiec jednego problemiku mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 12:25
siamyrka lubi tę wiadomość
-
ale cichosza ...
a ja dziś się stresuję, bo mój Synuś bardzo mało aktywny- coś tam kopie, ale delikatnie. już od jakiegoś czasu Jego kopniaki straciły na sile. pisałam do mojej gin w Pl, to odp, że może inaczej się ułożył i że ważne, że czuć ruchy.
ahh Mały jeszcze w brzuchu, a Mamcia już się tak stresuje.. -
Ok kochane zalozylam grupe
https://www.facebook.com/EdytaIwonaSosinska
musicie mnie dodac do znajomych czy to do fikcyjnego konta czy normalnego - zalezy od was ja was dodam do grupy ew. podajcie swojego maila tego samego co przy rejestracji FB wtedy moge was tez tak dodac -
hej hej. ja już dziś nie pisałam, bo ostatnio to sama ze sobą tu piszę, hehe
Synek wczoraj na noc się rozruszał- po 23 już ładnie kopał. dziś do południa też, a teraz cisza znowu. ale już się tak nie stresuje. widocznie ma takie leniwe dni (zresztą jak ja).
Sylwia- szybko zleci ja 2x dłużej bo 14 tygodni ale też zleciderii84 lubi tę wiadomość
-
Grupe zrobilam dla nas na fb zeby tam szybciej mogly reagowac no i latwiej fotkki wrzucac itd
https://www.facebook.com/groups/432922516872321/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 17:55
-
Siamyrka to super.Moja też ma swoje leniwe dni ale o 23 zawsze buszuje w brzuszku albo jak zjem coś słodkiego No 7 tygodni pewnie zleci jak i tobie 14. Ważne by wszystko było ok z nami i bobasami.
A co do grupy chętnie dołączęsiamyrka, derii84 lubią tę wiadomość