Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaprszam zapraszam juz jest nas 4
Grupa bedzie zammknieta tyklko dla dziewczyn z bellyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 18:27
siamyrka, NanaOktawia, Diana95 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki! Ja nie mam czasu pisac,bo mala mi nie daje. Ostatnio caly czas mi wisi na cycu a i tak spada z wagi zamiast tyc.Codziennie chodze do szpitala na wazenie a jutro mam isc do helsestasjon.Dostalam kartke co ile i ile mam ja karmic i jutro zobacza czy cos przybrala.Musze ja dokarmiac Nanem,zeby cos przybrala.Musialam dzisiaj kupic sciagaczke elektryczna.Droga byla jak cholera ale jest 100 razy lepsza niz reczna i nic nie boli tak jak przy recznej.
cati, derii84 lubią tę wiadomość
-
Hej,przepraszam za te milczenie.
Od wczoraj jesteśmy w domku, niestety ciepło domowego ogniska nie działa dobrze na Olafa,cały czas się drze i wisi na cycu. Żyje nadzieją, że w ciągu tych paru ddni się unormuje, bo inaczej zwariuje
Diana brzusiu taki fajny.
Z chęcią dołączę do grupy, ponieważ jakby nie było, tam jestem częściej(na fb),jak tutaj teraz -
Derii to smialo tam klikaj ja jeszcze do 23 jestem przy lapku to zaakceptuje juz troche nas jest , i robi sie coraz bardziej przytulnie
Mam tylko nadzieje ze tu wątek nie zgasnie przez fb ...derii84 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze nie wszyscy
Dopiero dołączę do tej grupki.
Dzień jakoś minął,mam nadzieję, że nocka tez taka będzie??
Mąż wpadł z Kwiatami do domu, bo przypomniało mu się, że syna mu urodziłam hihi, słodkie to było a zarazem śmieszne
Jakieś plany na weekend?siamyrka lubi tę wiadomość
-
Deri na co czekasz?
Fajnie, ze maz sobie przypomnial hehe
Ja pol nocy nie przespalam. Glowa strasznie mnie bolala a do tego moj kochany tak chrapal ze 3 razy przenosilam sie do salonu - troche pospalam i spowrotem bo niewygodnie ... No i teraz leze I nie wiem co mam ze soba zrobic
Ja wczoraj z Diana polazilam po sklepach I kupilam super zestawik w h&m i skarpeteczki herbatke wypilysmy i poplotkowalysmy
a dzis chce sprzatac- mam nadz ze jeszcze uda mi sie zasnac bo inaczej bd caly dzien zla i marudnakafabi lubi tę wiadomość
-
Siamyrka przyzwyczajasz juz organizm do wstawania?
Fajnie jest się tak spotkać i pogadać.
Mojego małego tez ubieram w h&m,a mąż ostatnio jak wpadł do sklepu to kupił za prawie 1100kr,niby to nic, ale jednak
My właśnie się karmimy
-
hej laseczki! Kurde jak moje dziecie jest na swiecie,to nie mam czasu na nic,bo cały czas wisi na mnie.Dopiero minelo 11 dni a mam wrazenie jakby mała juz byla miesiac na swiecie.
Wlasnie zjadla i usneła mi na klacie.Mam nadzieje,że jak ja poloze to nie bedzie krzyku i bede mogla zjesc jakas kolacje i sie umyc.
NanaOktawia lubi tę wiadomość
-
Maju, z Oktavią miałam to samo. Non stop na cycu wisiała, w dzień miała tylko krótkie drzemki, na szczęście w nocy od początku budziła się co 3 godz. Ale po 3 miesiącu jest lepiej. :p A Oktavia dzisiaj ćwiczyła swoje struny głosowe, cały dzień piszczała, od samego rana. Aż luby pognał do drugiego pokoju jak od 6 zaczęła ,,śpiewać,,
-
Hej kobitki
Jak się macie?
My z Olafkiem zaczynamy się pomału popoznawać, czasami jest lepiej, czasami gorzej.
Za dwa dni dziadki będą, wiec pewnie moi chłopcy będą rozpuszczeni przez ten czas na maxa.
Szkoda, że fryzjera nie mam na wyspie, człowiek wybralby się,poprawić nieco swój wygląd
Za chwilę pewnie synuś się obudzi,a ja zamiast spać z nim, oglądam tv,hehe, Głupol ze mniesiamyrka lubi tę wiadomość
-
Hej, hej, witajcie po weekendzie!
Faktycznie jakis maly tu ruch ostatnio.
Derii jak ci fajnie, ze bedziesz miala dziadkow do pomocy. Zawsze to choc na 5 min zajma sie dziecmi.
Maja jak tam sobie radzicie?
NanaOktawia u ciebie Oktavia to juz duza dzidzia Widze, ze wam juz lepiej idzie "wspolpraca"
siamyrka jak u ciebie? Wysypiasz sie juz?
U nas weekend calkiem fajnie zlecial, choc pogoda byla fatalna. Moje zapalenie pecherza juz przechodzi, wiec sie ciesze. Antybiotyk, ktory dostalam pomogl. Oby tylko nie wrocilo.derii84 lubi tę wiadomość
-
Agata trzymam kciuki, żeby te fatalne infekcje juz cie nie lapaly.
Racja,chociaż jak się dzieckiem nie zajmą to coś pomogą w kuchni lub w porzadkach
Wkurza mnie to,że teście i moi będą w tym samym czasie, lepiej byłoby mieć ich osobno, a tak to tłok będzie, chociaż teściowa pewnie do córki ucieknie -
hej hej Dziewczynki
Derii- super, że Dziadkowie przyjeżdżają
Agata- dobrze, że zapalenie pęcherza przechodzi
ja dziś się wyspałam a mimo to mam totalnego lenia. tylko do sklepu zajechałam. zrobiłam spagetti i najadłam się okropnie, po czym przysnęłam na kanapie hehe.
ciężko mi ostatnio- w sensie, że brzuchol jakiś taki ciężki się zrobił (a pewnie dopiero się zrobi ).
jadę koleżance pedicure zrobić. nie wiem jak się ułożę z tym brzucholem, ale obiecałam
-
Siamyrka i jak tak udało ci sie z tym pedicurem?
Derii no faktycznie wszyscy naraz to niezły tłok, ale i tak ci zazdroszczę. Do mnie niestety nikt nie przyjedzie, ani teraz ani pózniej. Bo albo pracują , albo chorują. A jeszcze cały lipiec przedszkole bedzie zamknięte i nie mam co zrobić z synkiem. Tak samo z porodem- synek chyba bedzie musiał jechać z nami do szpitala. Ehh strasznego dola przez to wszystko dziś złapałam i mocno sie popłakałam. -
Ehh Agata- nie doluj sie. Na pewno wszystko jakos sie ulozy i z niczym nie bd problemu nie ma sie co na zapas stresowowac i zamartwiac.
Ja bylam zrobic ten pedicure. Dalam rady ale ledwo. Gniecie mnie I uciska w szczegolnosci w tak nie wygodnej pozycji. No ale ruszac sie trzeba, bo ost to tylko jem, spie I bycze sie na kanapie hehe
Mezulek chrapie juz od godz a ja patrze na tv. Zaczepiam Synusia ale on tez chyba spi ;P
Dobrej nocy Kobietki