X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lozeczko full wypas, big wow tu
    no nakladek jeszcze zadnych nie mamy

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu caly komplet jest Giraffe Trama komodę tez kupimy szafe juz jak się z tego mieszkania na dom przeprowadzimy :)z jasnym drewnem wezmiemy . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/deb7a6433ff9.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a931c4864010.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 23:04

Paula55, Limerikowo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    lozeczko full wypas, big wow tu
    no nakladek jeszcze zadnych nie mamy
    No jak zacznie smigać to juz trza będzie:)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super ze sie tak ok czujesz. Ja tez do 9 mies czulam sie rewelacja. Gdyby nie brzuch to bym zapomniala ze w ciazy jestem :)

Limerikowo moj synio to zazwyczaj spi z rekami do gory. Takie pozy to tylko na chwile :P dlatego mam problem zeby spal na boku bo jest jeden krzyk i jak bym go nie zastawila to sie obroci na plecy :/ chyba bym go musiala przykleic :p

Krysti taki wozek kolezanka kupila czarny i mowi ze w lato tragedia.. Tyle kasy dala i musi pielucha zaslaniac bo tak sie nagrzewa. Wiadomo gondola bedzie na zime sle spacerowka na lato i od budki bedzie mega zbierac promienie. Ale to tw wybor oczywiscie ja moge tylko doradzic :) i dobrze spr bryke bo druga znajoma kupila i gondola krzywa byla..

Carola ja kupilam 3 w 1 i jestem mega zadowolona :) gondola duza i na Szkocka pogode dla mnie nie zastapiona :) czy wieje czy leje mozna na spacer smigac bo na dziecko nie wiucha :) a i w domu super bo w dzien w niej spi :) Limerikowo ma racje ;)

Krysti biale lozeczko wypas. Kolezanka z wrzesniowek ma podobne i robi wrazenie. Choc to z zyrafa podobno jakosciowo ok bo bardzo duzo sie ich sprzedaje. U nas na watku co drga ma takie :)

Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Krysti super ze sie tak ok czujesz. Ja tez do 9 mies czulam sie rewelacja. Gdyby nie brzuch to bym zapomniala ze w ciazy jestem :)

Limerikowo moj synio to zazwyczaj spi z rekami do gory. Takie pozy to tylko na chwile :P dlatego mam problem zeby spal na boku bo jest jeden krzyk i jak bym go nie zastawila to sie obroci na plecy :/ chyba bym go musiala przykleic :p

Krysti taki wozek kolezanka kupila czarny i mowi ze w lato tragedia.. Tyle kasy dala i musi pielucha zaslaniac bo tak sie nagrzewa. Wiadomo gondola bedzie na zime sle spacerowka na lato i od budki bedzie mega zbierac promienie. Ale to tw wybor oczywiscie ja moge tylko doradzic :) i dobrze spr bryke bo druga znajoma kupila i gondola krzywa byla..

Carola ja kupilam 3 w 1 i jestem mega zadowolona :) gondola duza i na Szkocka pogode dla mnie nie zastapiona :) czy wieje czy leje mozna na spacer smigac bo na dziecko nie wiucha :) a i w domu super bo w dzien w niej spi :) Limerikowo ma racje ;)

Krysti biale lozeczko wypas. Kolezanka z wrzesniowek ma podobne i robi wrazenie. Choc to z zyrafa podobno jakosciowo ok bo bardzo duzo sie ich sprzedaje. U nas na watku co drga ma takie :)
    Paula faktycznie nie pomyslalam o tej czerni ! Bo ja jak w kwietniu urodze to zacznie się pogoda a jak do Polski pojedziemy to faktycznie parówa dla maluszka będzie ,Jeszcze będe miala jeden wózek na uwadze zaraz pokaże ;) a te łozeczko i mebelki kupimy bo warto są super tez czytalam opinie :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz...ja tez bym nie pomyslala o tym wozku ale jedna dziewczyna pisala ze jej corka przez to wogole nie chciala siasc do wozka za tyle kasy :P
    A wez choc z pielucha na takim eleganckim wozku :P
    No i jak dla mnie kubelkowe siedzenia w wozku- no way :) ale kazdy ma swoj gust i ja nie krytykuje :)
    Poka poka ten drugi :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ten drugi taki dla chlopca a dla dziewczynki czerwony albo inny kolor wybiorę:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3da67571ca75.jpg

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo taki kolor duzo praktyczniejszy na lato :) nie powinno tak grzac :)
    Polecam bryki ogladac w sklepie na zywo :)
    Ja bylam przez neta napalona na wozki ktore w praktyce sie wogole nie sprawdzily :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok mykam spac bo nie wiem ile moj ksiaze da pospac :)
    Wpadne tu w porze karmienia wiec tak kolo 1-2 :) dobrej nocki :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ten nam podoba się:) no pojedziemy do Polski autem takze sklepy opanujemy:)haha jej bedzie się działo :D narazie nic nie kupuje :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79f359facc93.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 23:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ok mykam spac bo nie wiem ile moj ksiaze da pospac :)
    Wpadne tu w porze karmienia wiec tak kolo 1-2 :) dobrej nocki :)
    No teraz to trza być czujnym :)) dobranoc

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w krate wozki idealne, prawie szkocka hi hi, nikt takich nie bedzie mial a all beda sie ogladali :--))
    no fajny ten zestaw z zyrafa , my mamy cota z miskiem bo to z tej serii

nie ma co sie martwic jak baby spi a plecach, jak ok odbite to sie potem samo przekreci na bok a na pleckach tez ok
    nasza pare ladnych tyg spala na pleckach
    ja sie boje pozycji na brzuchu, na szczescie mamy nianie - angelcare jakby sie czasem przytchnela po wlasnym obrocie uff

a owszem pisza niektore mamki ze dziecko wozek w pupe gryzie
    z nasza tez na poczatku byl klopot na dluzsze spacery, ale na krotsze do 30min ok
    musze przyznac ze teraz od 2tyg na full i czapke i wozek zaakceptowala na godzinne spacerki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 00:02

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze te w krate wozki maja system isofix, to super wynalazlek na clic wpiac i wypiac fotelik
    polecam
    Vixen chyba z tego kojarze tez ma isofix

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerikowo wrote:
    widze ze te w krate wozki maja system isofix, to super wynalazlek na clic wpiac i wypiac fotelik
    polecam
    Vixen chyba z tego kojarze tez ma isofix
    Ten w kratę bedzie najlepszy tez tak myślę :) isofix super sprawa .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 00:14

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ten ostatni moj faworyt. Ma 4 kola i taki bardziej dla mnie normalny wyglad :P ja nie lubie wynalazkow :)
    Na nasz wozek bardzo sie ogladaja i pytaja o niego a jest taki normalny :P

Limerikowo ale moj tylko na plecach toleruje spanie a to zle bo mu sie glowka splaszcza :/ musi wiecej na obu bokach spac. Na brzuchu nie ma szans :P tylkow dzis kilka min treningu glowki i tyle :D
    Tez mamy nianie angelcare-super rżecz!!! Jeden z lepszych zakupow :)

U nas z jazda w wozku ok. Szybko zasypia na dworźe :)

A system isofix super ale my nie mielismy w aucie zaczepow :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ale się uśmiałam z Tiagusia na tym drugim zdjęciu :D ręce w powietrzu normalnie i spiunka! Szok :D
    Charlie rączki trzyma przy buźce często jak śpi. Wydaje mi się ze to przez to ze go boli gardełko :(
    Nie przejmuj się tym ze nie chce spać na boku bo w sumie to powinien na płasko na plecach. Tak zalecają a zaraz jak się zacznie ruszać bardziej, przekręcać itd to bedzie obracał główkę wiecej. Mi się wydaje ze nie jest tak prosto zeby się główka spłaszczyła. Chyba musiałoby dziecko strasznie dużo czasu spędzać w tej jednej pozycji.

Ja tez wole proste, zwykle wozki i takiego szukaliśmy. Te wysokie takie mi się w ogole nie podobają, ktos mi kiedys powiedział ze wyglądają jak kroplówka w szpitalach na takim wieszaku :D
    Tak limerikowo ja mam bazę isofix i nie wyobrażam sobie jej nie mieć :D świetna sprawa.

Carola ale jak to bez gondoli? :)
    My w foteliku tylko małego wozimy jak do sklepu na chwile. Jak spacery albo większy shopping to zawsze gondole zabieramy bo podobno niedobrze na plecki dziecka w foteliku wozić za dużo.

• Vixen Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ta wasza niania to jaka to jest? Ma tą matę kontrolującą oddech dziecka?

Bo się wczoraj wieczorem okazało ze jest jedna pozycja w której mojemu synkowi jest wygodnie spać... oO
    2nr0s5f.jpg

Czytałam na internecie i dzieci refluxowe tak najlepiej śpią. Tylko kurde boje się troche :/ w nocy przespał tak 3h bez marudzenia gdzie zazwyczaj nawet jak śpi to jęczy bo go boli. No i teraz normalnie go odłożyłam do łóżeczka i śpi. A jak położę na plecach to momentalnie się budzi i słychać jak podchodzi mu do gardła.
    Jestem rozdarta, ale jak tak chce spać to kupie tą nianie i niech śpi.

Edit - mały obraca głowę sam z boku na bok. Dzisiaj cały dzien bede go tak kładła na drzemki i obserwowała jak sobie radzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:15

Limerikowo, Carola55 lubią tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole Charlie wczoraj całe popołudnie wisiał na cycku i chciał się przytulac tylko do mnie i chyba cos mu się w móżdżku rozwijało bo wieczorem pokazał nowa umiejetność :D
    Siedział w bujaczku i pierwszy raz świadomie podniósł sobie rączkę i próbował wsadził do buzi :D a tak się przy tym skupiał ze aż się cały w pol składał tak napinal mięśnie :D

Carola55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kobietki się przechwalilam dobrym samopoczuciem :)dziś rano wstalam zjadlam i wymiotowalam dwa razy ,potem chcialam cjesc choc banana zjadlam to zwymiotowalam rownież tak mnie męczylo a moj mówi do mnie i się cieszy :) no no juz myslalem ze nigdy nie bedziesz zwymiotować w ciazy ale mnie pocieszyl hahaha:) frajde mial ze do kosza na smieci udalo mi się do leciec :)boje się co kolwiek zjesc teraz mize najlepiej herbaty gorzkiej spróbuje na poczatek .

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis w Irl ma byc big sztorm atlantycki, ciekawe czy na dalsza wyspe dotrze i do Was

a Ty Krysti to na lekkostrawnej diecie chyba bedziesz ;--))

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ