X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    U mnie dalej nic.Termin na niedzielę.Zobaczymy ;-)
    Loszcz to czekamy juz blisko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hermiona a gdzie dokładnie na wakacje uderzacie :) Jedzenie jest tanie knajpy tez ale zależy w jakim mieście będziecie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 20:54

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    U mnie dalej nic.Termin na niedzielę.Zobaczymy ;-)

iiiiii?? jak sytuacja ?? ja tu codziennie sprawdzam i zero info od Was kochane

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi żyjem :) i czekam na skurcze :)

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Hihi żyjem :) i czekam na skurcze :)

jeeejciu to juz ;)) ale czas leci ;)) juz sie nie moge doczekac ;)) wogole licze ze sie spotkamy na spacerku kiedys !

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    jeeejciu to juz ;)) ale czas leci ;)) juz sie nie moge doczekac ;)) wogole licze ze sie spotkamy na spacerku kiedys !
    Migocia pewnie :)spacerek napewno zaliczymy :) twoj synek rosnie w oczach <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 00:35

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Migocia pewnie :)spacerek napewno zaliczymy :) twoj synek rosnie w oczach <3

kochana nie tylko w oczach;p hihi odczuwam to rowniez jak go nosze;p Kluseczka Malenka , wczoraj mialam zakwasy bo nosilam go i rece powiedzialy koniec- a juz nie wspomne jak plecy bola -ale zaciskam zeby i "staram " sie codziennie cwiczyc zeby rozruszac te kosci .... ;)

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    kochana nie tylko w oczach;p hihi odczuwam to rowniez jak go nosze;p Kluseczka Malenka , wczoraj mialam zakwasy bo nosilam go i rece powiedzialy koniec- a juz nie wspomne jak plecy bola -ale zaciskam zeby i "staram " sie codziennie cwiczyc zeby rozruszac te kosci .... ;)
    Migocia ruszaj się ruszaj ja po porodzie tez bede bizi mamcia jak ty , u mnie cisza jej juz mi plecy wysiadają i w nocy nie wygodnie spi mimo ze mam poduche :/ moj szkrab juz wazy 3773 :)klocek

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, jak sie czujesz, na kiedy masz termin dokladnie?

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola na dzis :) a nic się nie dzieje jutro masaż mam szyjki .Czuje się swietnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 23:37

• loszcz Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.23.03 przyszedł na świat mój synek Rocco Adam.Poród sn 4540g,57cm 9punktów :-)
    Poród dramatyczny teraz już wszystko ok

Krysti lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki :)
    14 kwietnia o 23.00 urodzil się Ignacy 3800 waga 53 dlugi ,porod CC . Pozdrawiam cieplo;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 04:22

Malwina89 lubi tę wiadomość

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana gratulacje <3 czekam na zdj . wgl na fb znow nie da sie Ciebie zlalezc;/ buu a chcialam napisac . buzka

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    kochana gratulacje <3 czekam na zdj . wgl na fb znow nie da sie Ciebie zlalezc;/ buu a chcialam napisac . buzka
    Migotka czasem wchodzę na F ale rzadko focie wrZuce :) pozdrawiam ciepło :* aaa i włoski super sobie zrobiłaś

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Jak dawno mnie tu nie bylo :O. Po pierwsze ogromne gratulacje Krysti :) jej jak to zlecialo i ty masz swoje szczescie przy sobie. Jak sie czujecie? Juz w domu? Jak sobie radzisz? Jak karmienie? Pozdrawiam sciskam i caluje chlopcow :) :* a co u was?

My bylismy z Danielkiem w Polsce na swietach. Wszyscy sie nim zachwycali. Danielek skonczyl juz 4miesiace. Zaczynamy wprowadzac solids food :) wczoraj puerwszy raz dostal mleczko zageszczone 1 czubata łyżeczka kleiku ;). Poczekam z dwa dni i wprowadzimy pierwsze warzywko :D. mamy die dobrze Danio zdrowy ladnie rosnie. Wazy juz ok 7 kg.

Krysti, MigoTtTka lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka hej umnie dobrze mały rosnie ślicznie przybiera na wadze :) cały ojciec wykapany kopia :D karmie piersią narazie jest okey z karmieniem . Super sobie radzę pierwszy dzien bylmplacz teraz spokuj. Je spi :) i kupy wali na okrągło hihi :)

Super synuś twoj rosnie :) fajnie ze w Pl byliście extra :) my za dwa miesiące jedziemy :) akuratnie juz Ignas bedzie miał paszport bo paszport z ledwością zabukowali my w konsultacje bo tłok teraz i miejsc nie ma a jak sa to juz na pozniej także nam sie udało szybko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 23:15

• kambel Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny przepraszam za spam :)
    Poszukuje konsultantek firmy FM na terenie UK .( sprzedaż głównie perfum bazujących na oryginalnych, chemii gospodarczej, kosmetyków mineralnych )zarobek do 33% jesli ktoras byla by zainteresowana zapraszam na pw lub na moj fanpage na fb
    https://www.facebook.com/fmcosmeticskamilafekser
    pozdrawiam

relgio4pk3pt9z4w.png
  • karola391 Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) czy jest tu ktoś z Edynburga :)))?

‹‹ 205 206 207 208 209
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ