X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Migotka ale sie biedna namęczyłaś :O współczuje ci. Ale byłaś mega dzielna i dałaś rade! Najważniejsze ze jesteście z synkiem cali i zdrowi. Czytając twój opis porodu aż ciarki na plecach miałam, wymęczyli cie.
    A co u was? Jak synuś?

U nas czas leci jak szalony, dzień mija za dniem a ja już czasami nie wiem co mamy za dzien :). Mały nam rośnie w oczach zaraz wyrośnie z gondoli taki dlugi jest :). Za tydz mamy pierwsze szczepienie,juz sie go boje :(. Danielek śpi tez coraz lepiej budzi sie ostatnio 2 razy :)

Krysti u ciebie przygotowania pełną parą :) sie nie obejrzysz a syneczek bedzie z wami już nie moge doczekać sie fotki Ignasia :). Jak sie czujesz? Wszystko u ciebie dorze?

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina89 wrote:
    Kurcze Migotka ale sie biedna namęczyłaś :O współczuje ci. Ale byłaś mega dzielna i dałaś rade! Najważniejsze ze jesteście z synkiem cali i zdrowi. Czytając twój opis porodu aż ciarki na plecach miałam, wymęczyli cie.
    A co u was? Jak synuś?

U nas czas leci jak szalony, dzień mija za dniem a ja już czasami nie wiem co mamy za dzien :). Mały nam rośnie w oczach zaraz wyrośnie z gondoli taki dlugi jest :). Za tydz mamy pierwsze szczepienie,juz sie go boje :(. Danielek śpi tez coraz lepiej budzi sie ostatnio 2 razy :)

Krysti u ciebie przygotowania pełną parą :) sie nie obejrzysz a syneczek bedzie z wami już nie moge doczekać sie fotki Ignasia :). Jak sie czujesz? Wszystko u ciebie dorze?
    Malwinka dziękuje za przepis :) u mnie dobrze wszystko szykuje się na porodówke ,szykuje wszystko dla Ignaśia piore prasuje jeszcze . Wozek z Pl przepiękny x lander przyjechał do mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka dobrze ze maly rosnie super :) piersią karnisz Danielka :

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj x Lander xa :) Ignaśia bryka
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0408727bf140.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c589789a764.jpg

Carola55 lubi tę wiadomość

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, ale masz fajny wozek dla maluszka, widze, ze u ciebie tez przygotowania pelna para i lozeczko juz stoi :)

Malwinko, fajnie ta twoja roladka sie zapowiada. A to ciasto faktycznie robi sie bez maki? to chyba wychodzi dosc zadkie zanim sie upiecze??

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje carolcia:) a ty jak się czujesz unciebie juz tez po terminie widze :)

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Krysti karmie malego piersia caly czas :) czasami zdarzy się ze dokarmiam mm ale rzadko. Piękny jest twój wózek bardzo mi sie podoba :) widze ze jestes szczesliwa z przygotowan do przyjscia na swiat syneczka ja tez cieszylam sie kazda mala rzecza :) a teraz mam moje szczescie przy sobie.

Rolada jest pyszna musicie sobie Zrobić, ciasto wychodzi cienkie i rzadkie ale nie az tak rzadkie bo jest w nim duzo sera i ten ser zetnie ladnie wszystko i dobrze sie zwija. Smaczego! :)

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Malwinko za potwierdzenie o roladzie :)

Krysti, u mnie na razie spokoj, dolny brzuch wciaz pobolewa, mam nieregularne skurcza Braxtona-Hicksa, ale to wszystko na razie. Sadze, ze organizm juz sie przygotowuje, ale tak jest od paru dni.

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to carolcia czekamy teraz na ciebie :) kochana
    Ja juz tez wnet hospital :) cuesze się juz nie mogę doczekac az bede rodzic to jest piękne <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka dziekuje :) oh kochanna mnie juz ciezej jest nawet jazda autem męczy :) moj prawko zdal z jazdy tez i kupilismy samochod lzej jest :)

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, ciesze sie ze udalo sie Twojemu (mezowi) prawko tu zrobic i ze macie teraz auto, na pewno sie przyda gdy maluszek przyjdzie na swiat :)

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolcia przyda się przyda :) do szpitala jechac jest czym ;)

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane nie pisalam do Was bo nie bylo czasu jakos... rodzice dzis wlasnie pojechali -poplakalam sie jak dziecko ...woogole ostatio chyba mam baby blues --bo placze- bo cala ciaze bylam sama w domu nie bylo do kogo sie odezwac i teraz jak byli wszyscy moj 2tyg potem rodzice 2tyg a teraz znow nie ma do kogo sie odezwac..i dopadl Mnie dol ... nie wiem czy wy tez mialyscie tak ?? masakra -jeszcze te noce karmiace - czasami juz budze mojeg-choc powiedzialam sobie ze nie bede go budzic zeby sie wysypial ale czasami nie daje rady i prosze go zeby uspil malego i zabral do odbicia- zawsze to tyle moze mi pomoc ... tylko rozwala Mnie jak mowi ze jest zmeczony -a TO PRZECIEZ JA NIE SPIE POL NOCY ...

Kristi mam taki sam wozek tylko zielony :)

Buzka :*

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny wozek :)
    Migotka to pewnie baby blues, nie daj sie ;)

a ja dalej czekam :p

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia DZIEWCZYNY bede trzymac kciuki , teraz to ja codziennie tu zagladam czy jakies wiesci sa..

JUz mi te chore dni minely i ten "gnojek"-baby blues! minal:D widocznie potrzebowalam poplakac;)

Malwina89, asia888, amarranta, Krysti lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka kochana ja to na początku płakałam ciągle jak popatrzyłam na Danielka, ze szczescia ze go mam ;). Baby blues naszczescie nie miałam a jacka ja budzilam do malego jak za czesto wstawac musiałam wiadomo wstawanie czasem co 10 min męczy wstawal bez problemu nigdy nie narzekał, a ja przestalam go budzic do małego bo raz do pracy zaspal :). Teraz maly budzi sie w nocy dwa razy i nie potrzebuje Jacka budzic. Dasz rade kochana jak masz dolka yo przypomni sobie jak cieszylas sie na synka, jak dlugo sie staraliscie nnie zawsze rozczulaja wspomnienia wstecz :).

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ok Danielek jest kochany. I rosnie w oczach wazy juz 5,100 :) kluseczka moja. Wczoraj mial pierwsze szczepienie :( plakal mocno, w domku byl marudny balam sie ze bedzoe goraczkowal dostal paracetamol od lekarza na w razie czego. Naszczescie nie byl potrzebny spal ladnie tem. nie miał :) a rono obudził sie w uśmiechach moje złoto <3

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jak sie ciesze ze ci kryzyz minął a jak sie czujecie kochana? Jak Stas?

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super ze baby blues minal :)

my dzis po ostatniej juz wizycie :) maly wazy 3,5 glowka nisko i gotowy do wylotu
    takze czekamy dalej ;)

MigoTtTka, Malwina89, Krysti lubią tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to teraz tylko juz czekac bo godzina 0 moze wybic juz ..... ;)) piekne chwile WAS czekaja dziewczyny -Moj synus juz za tydzien ma 1moesiac ALEEEE to mija:D

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ