X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka chyba juz synka tuli :) napisze jak czas znajdzie :) napewno tuli <3

MigoTtTka lubi tę wiadomość

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krystki, no tez jestem bardzo ciekawa, ale wszystko na to wskazuje :)

na9fxa5.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stas <3
    urodzil sie 28.01.2015 , o godz 20:52 -naturalnie ,3650g wazyl ..... wiecej wam opisze bo to trwalo az od 27go stycznia az do urodzin malego-dodam ze byl wyciagany kleszczami;/- czy jak to sie nazywa.....MALY I JA JESTESMY CALI I ZDROWI , OD WCZORAJ W DOMKU<3

loszcz, Krysti, Carola55, Limerikowo lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Migotka :) super ze maly sam zdecydowal sie wyjsc :) zdrowka duzo dla Was :)

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z wilka pomoca , bo mu sie nie spieszylo...

oto i on <3 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/74d4c4746809.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 00:12

loszcz, Krysti, Carola55, asia888, Limerikowo lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 02:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka najszczersze ogromniaste gratulacje :-)
    Stasiu jest boski <3 Niech ci zdrowo rośnie i daje spać w nocy .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 02:55

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka gratulacje kochana nareszcie czulam w kosciach ze juz maly Staś jest z wami <3 buzie odpoczywaj potem opiszesz co tam u ciebie bylo buziaki ogromne śle :**** A mały prześliczny i duzy <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 08:44

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    51cm maluszek moj ma , ale najlepsze jest to ze wszystkie spioszki ktore mam -sa na niwego takie olbrzymie- na dlugosc ok ale wszystko szerokie bo on takie drobniutki .... a co do nocek to tak czy siak nie moge spac -ciagna mnie szfy -tylko 2cm ale i tak odczuwalne .... ale jestem juz na dobrej drodze bo moge sie wyprozniac bez problemu juz:d co mnie bardzo cieszy:)

Stas jest grzeczny , choc ma swoje takie akcje ze placze bez powodu ze ciazko uspokoic -ja jestem opanowana a moj sie sam denerwuje bo nie umie synowi pomoc -jest w nim zakochany po uszy i najlepsze -PIERWSZY DODAL NA FB ZDJ Stasia - a zawsze byl problem zeby np wystawic nasze bo on nigdy nie lubial sie afiszowac ... a teraz JESTEM DUMNA bo mam synusia-wypisz wymaluj tata:))

pozdrawiam :** trzymam kciuki za was dziewczyny w dwupaku:))

aaa dodam ze od pierwszych chwil karmie piersia -laktator manualny to porazka a mi piersi eksploduja ..

buzka:***

loszcz, Carola55, Krysti, Limerikowo, asia888, Malwina89 lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku Kristi Ty niedlugo rodzisz :)) <3 ale super...:)

Krysti lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka, serdecznie gratuluje pieknego synka!!
    W koncu sie doczekalas, dobrze ze wszystko w miare dobrze poszlo i bez cesarki sie obylo!! Malutki jest kochany, oby wam sie dobrze chowal, jadl i nie plakal.
    Teraz juz mozesz w koncu cieszyc sie synkiem :) ja tez chce .....

na9fxa5.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotttka gratulacje! Byłaś bardzo dzielna ale synek juz jest w Twoich ramionach! <3 mam nadzieje że czujesz się dobrze i bez problemu mozesz cieszyć się synkiem.
    Jeśli chcesz to dołącz do naszej grupy na Facebooku dodając mnie do znajomych - Paula Grycz. Jesteśmy tam na bierząco wymieniając się radami.
    Tymczasem przytulaj Stasia jak najwiecej i nie martw się cyckami, przystawiaj go
    Ile wlezie i za kilka dni się unormuje mleczko :)

• Vixen Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli Stas płacze to moze cos go męczy? Brzuszek czy kolki? Ja wierze ze dzieci nigdy nie płaczą bez powodu tylko nam ciezko go znaleźć. Szczegolnie takie maluszki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    jejku Kristi Ty niedlugo rodzisz :)) <3 ale super...:)
    Migotka tak juz nie długo :) czekam na mojego xlandera z pl wozek :) i juz nie moge się doczekać :) dzis ubranka prasuje pierwsze Ignaśia hihi jakie maleńkie :) Migocia powiedz mi ile mam sztuk bodów i pajaców do szpitala zabrać :) napewno się zdzwonimy na spacerek :) hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka mama bedzie to ci pomoże :) moja tez przylatuje :) mimo ze wniuki pilnuje w pl to zdecydowała się do mnie przyjechać tam dzieci odchowane wiec kolej na mnie by mi pomogła ja mam psa i cholera cieżko wyjść z psem i z dzieckiem z drugiego piętra :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz kolej na carolcie :) potem Asia loszcz i ja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:00

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz to juz naprawde moja kolej .....

Migotka, jak bedziesz miala chwile to napisz czy ci sie porod sam zaczal, czy mialas kolejny masaz szyjki lub wywolywanie ....

MigoTtTka, Krysti lubią tę wiadomość

na9fxa5.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka sliczny Stas :)
    Carola a ja gonie Ciebie :) jestem tuz za Toba hehe

MigoTtTka, Krysti lubią tę wiadomość

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio suwaczek cos mi nie chce dzialac, zrobilma ostatnio aktualizacje, ale on sie dalej nie zmienia, moze wezme jakis inny, ale tez dobrze dzialal do tej pory. W kazdym razie na dzien dzisiejszy mam 38 tyg + 2 dni

Krysti lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas leci szybko :)

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :).
    Po pierwsze ogromne gratulacje Migotka witaj w gronie matek polek :). Stas jest prześliczny! Niech sie zdrowo chowa i daje sie wyspac rodzicom a zwlaszcza mamie :). I dla ciebie dużo zdrowka i szybkiego powrotu do pełnej sprawnosci!

Krysti pewno ze dam przepis, jak tylko bede miala troszke wiecej czasu. Rolada jest przepyszna.

U nas w kratke. Maly caly tydz byl strasznie marudny mial chyba swoj pierwszy skok rozwojowy, to bylo straszne! Ciagle plakal nie wiadomo czemu. Najedzony przebrany, wyspany a ten ryczy :/. Sciagnelismy na telefon aplikacje z dzwiekami odkurzacza, suszarki i tylko to go uspokajalo ;) dobrze ze choc cos. Polecam ta aplikacje nasz terrorysta nawet przy niej zasypial. Minus taki ze musze oddac mu swoj telefon :P. Ta apka nazywa sie Baby sleep Instant. Teraz maly jak mocno placze telefon wchodzi w ruch.I spi tylko na brzuszku :O jakos tak innej pozycji nie toleruje urwis :).
    Skok sie chyba skonczyl bo maly dluzej skupia uwage na zabawkach. Gada więcej po swojemu ostatnio o 3 w nocy sie wyspal oczy jak 5 zl i nawija, piszczy :) <3. Polezy tez dluzej sam nie placze od razu jak bylo to wcześniej.
    wczoraj pozegnalismy mamusie :/ babcia jest zachwycona malym. Szkoda ze tak szybko ten tydz zlecial. Teraz czekamy na HV bedziemy ważyć naszego klocuszka skubany mierzy juz 62cm.

MigoTtTka, Carola55 lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ