Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Stas
urodzil sie 28.01.2015 , o godz 20:52 -naturalnie ,3650g wazyl ..... wiecej wam opisze bo to trwalo az od 27go stycznia az do urodzin malego-dodam ze byl wyciagany kleszczami;/- czy jak to sie nazywa.....MALY I JA JESTESMY CALI I ZDROWI , OD WCZORAJ W DOMKU<3
loszcz, Krysti, Carola55, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigotka gratulacje kochana nareszcie czulam w kosciach ze juz maly Staś jest z wami buzie odpoczywaj potem opiszesz co tam u ciebie bylo buziaki ogromne śle :**** A mały prześliczny i duzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 08:44
MigoTtTka lubi tę wiadomość
-
51cm maluszek moj ma , ale najlepsze jest to ze wszystkie spioszki ktore mam -sa na niwego takie olbrzymie- na dlugosc ok ale wszystko szerokie bo on takie drobniutki .... a co do nocek to tak czy siak nie moge spac -ciagna mnie szfy -tylko 2cm ale i tak odczuwalne .... ale jestem juz na dobrej drodze bo moge sie wyprozniac bez problemu juz:d co mnie bardzo cieszy:)
Stas jest grzeczny , choc ma swoje takie akcje ze placze bez powodu ze ciazko uspokoic -ja jestem opanowana a moj sie sam denerwuje bo nie umie synowi pomoc -jest w nim zakochany po uszy i najlepsze -PIERWSZY DODAL NA FB ZDJ Stasia - a zawsze byl problem zeby np wystawic nasze bo on nigdy nie lubial sie afiszowac ... a teraz JESTEM DUMNA bo mam synusia-wypisz wymaluj tata:))
pozdrawiam :** trzymam kciuki za was dziewczyny w dwupaku:))
aaa dodam ze od pierwszych chwil karmie piersia -laktator manualny to porazka a mi piersi eksploduja ..
buzka:***loszcz, Carola55, Krysti, Limerikowo, asia888, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
Migotka, serdecznie gratuluje pieknego synka!!
W koncu sie doczekalas, dobrze ze wszystko w miare dobrze poszlo i bez cesarki sie obylo!! Malutki jest kochany, oby wam sie dobrze chowal, jadl i nie plakal.
Teraz juz mozesz w koncu cieszyc sie synkiem ja tez chce .....MigoTtTka lubi tę wiadomość
-
Migotttka gratulacje! Byłaś bardzo dzielna ale synek juz jest w Twoich ramionach! mam nadzieje że czujesz się dobrze i bez problemu mozesz cieszyć się synkiem.
Jeśli chcesz to dołącz do naszej grupy na Facebooku dodając mnie do znajomych - Paula Grycz. Jesteśmy tam na bierząco wymieniając się radami.
Tymczasem przytulaj Stasia jak najwiecej i nie martw się cyckami, przystawiaj go
Ile wlezie i za kilka dni się unormuje mleczkoMigoTtTka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigoTtTka wrote:jejku Kristi Ty niedlugo rodzisz ) ale super...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:55
-
nick nieaktualnyMigotka mama bedzie to ci pomoże moja tez przylatuje mimo ze wniuki pilnuje w pl to zdecydowała się do mnie przyjechać tam dzieci odchowane wiec kolej na mnie by mi pomogła ja mam psa i cholera cieżko wyjść z psem i z dzieckiem z drugiego piętra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny .
Po pierwsze ogromne gratulacje Migotka witaj w gronie matek polek . Stas jest prześliczny! Niech sie zdrowo chowa i daje sie wyspac rodzicom a zwlaszcza mamie . I dla ciebie dużo zdrowka i szybkiego powrotu do pełnej sprawnosci!
Krysti pewno ze dam przepis, jak tylko bede miala troszke wiecej czasu. Rolada jest przepyszna.
U nas w kratke. Maly caly tydz byl strasznie marudny mial chyba swoj pierwszy skok rozwojowy, to bylo straszne! Ciagle plakal nie wiadomo czemu. Najedzony przebrany, wyspany a ten ryczy . Sciagnelismy na telefon aplikacje z dzwiekami odkurzacza, suszarki i tylko to go uspokajalo dobrze ze choc cos. Polecam ta aplikacje nasz terrorysta nawet przy niej zasypial. Minus taki ze musze oddac mu swoj telefon . Ta apka nazywa sie Baby sleep Instant. Teraz maly jak mocno placze telefon wchodzi w ruch.I spi tylko na brzuszku jakos tak innej pozycji nie toleruje urwis .
Skok sie chyba skonczyl bo maly dluzej skupia uwage na zabawkach. Gada więcej po swojemu ostatnio o 3 w nocy sie wyspal oczy jak 5 zl i nawija, piszczy . Polezy tez dluzej sam nie placze od razu jak bylo to wcześniej.
wczoraj pozegnalismy mamusie babcia jest zachwycona malym. Szkoda ze tak szybko ten tydz zlecial. Teraz czekamy na HV bedziemy ważyć naszego klocuszka skubany mierzy juz 62cm.MigoTtTka, Carola55 lubią tę wiadomość