Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Carola55 wrote:Migotka, jak tam dzisiaj?
A co polozna mowila w czwartek, przyjdzie do ciebie znowu, czy moze dala juz jakas date na wywolanie w szpitalu?
kochana dostalam na 28wizyte w szpitalu na kolejny masaz i tam postanowia co dalej ze mna...eh
Dziekuje za wsparcie;)))
Malwinka mam pytanie jak polozne tutaj zaopatruja sie w czyszczenie kikuta pepkowego dziecka? zalecaja uzywaz cos czy jak bo to mnie zastanawia ... bo na dobra sprawe ja nie mam nic do pielegnacji pepka bo mowili ze nie uzywa sie nic.... a w Pl za to kaza psikacCarola55 lubi tę wiadomość
-
U mnie noc spokojna , dzis Moj kazal mi odpoczywac ile sie da bo strasznie mi stopy napuchly .... wogole czuje sie jak ..hmmm..nawet nie wiem jak kto ale zeby wstac musze sie podpierac wszystkiego i idac trzymam sie scian bo tylko sune nogami , a juz nie mowiac o przestawieniu sie na bok , bo tak ciagnie krocze...i mam znow problem z prawa stopa bo ciezko mi ja podniesc .... masakraa...ale wiem ze niedlugo i bede szczesliwa i jak nowo narodzona
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. A w sumie sie nie pytalam położnej o pielęgnacje pepuszka. Ale z tego co słyszałam to tutaj zalecają przemywac zwykłą przygotowaną woda i dobrze osuszyć. Wazne zeby byl suchy to szybko odpadnie. A ja zaopatrzylam sie w octenisept i psikalam na wacik i tak dotykalam wokół pępuszka . Strasznie sie tym kikutem przejmowalam i chcialam zeby jak najszybciej odpadl. Kapalismy malego co 3 dni na początku, zeby nie moczyć pepuszka i odpadl nam w 5 dobie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 16:56
Krysti, MigoTtTka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez jestem ciekawa co u Migotki moze na porodówce albo juz przytula swojego synusia.
Do nas dzis przylatuje moja mama nie moge sie jej doczekac! Maly ladnie spi i dal zrobic mi sałatkę. A wczoraj zrobilam rolade z kurczakiem i pieczarkami z przepisu tesciowej . Zauwazylam ze jak moj synek spi niespokojnie na boczku to na brzuszku spi super wlasnie sie budzi moj glodomorekKrysti, MigoTtTka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwinka to dala bys przepis na tą rolade ale smaka zrobilaś mi fajnie ze mamcia bedzie u ciebie , do mnie pod koniec Maja przylatuje po komuni siostrzenicy ni ciekawe jak nasza Migotka:) moze juz faktycznie tuli maleństwo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:34
MigoTtTka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja nadal w domuku ..... wczoraj wzielam godzinna kapiel w wannie bo moj mi gotowal wode w garkach-zeby zapelnic wielka wannne , zajelo to duzo czasu , zrelaksowalam sie - to bylo piekne:)
w nocy ruszyly jakies efekty bo bole krzyzowe sie zaczely ale ustaly ... brzuch mi sie stawia okropnie , maly normalnie buszuje a ja dalej NIC... jejku ... dzis od rana wzielam sie za porzadki bo strasznie mi sie nudzilo-Moj relaksuje sie od rana grajac w gry , i tylko pyta co chcwile czy czuje ze to dzis czy nie.... i czy jakos ta kapiel cos dala ....;p
Dziekuje za rady o pepku mam nadzieje ze wszystkiego sie nauczymy<3 Pozdrawiam !
AAAA Malwinka widzialam Cie na fb :p poznalam po tym zdj co masz tu na forum ;ploszcz lubi tę wiadomość
-
Migotka, no oby sie ruszylo naturalnie przed tym 28. Kapiel to dobry pomyls.
Ja ju tez tak w nocy sie meczy jak ty, plecy bola mnie od dawna i nawet nie probuje sie przekrecac w lozku bo nie ma na to szans. Przewaznie ide do toalety i wtedy zmieniam ewentualnie strone, a tak to caly czas na jednej. Wstaje tez tak samo jak to 2 min chyba i potem sie wszystiego podpieram, u mnie to juz chyba wiek
W kazdym razie obys juz tak dlugo nie musiala sie meczyc.
Ja mam gencjane z pl od mamy na pepuszek, i jeszcze przysala cos w srayu do pryskania...
Malwinko, to super ze pepuszek Danielka tak szybko odpadl, ja w sumie tez nie wiedzialm ile to trwa. -
Wiem kochane ze jestem juz nudna ale u Mnie dalej nic:((( wiec jutro czeka mnie szpital i ten masaz .... a tak chcialam sie obejsc bez tego ...ale widac synusiowi sie nie spieszy >...a Mnie dzis jak mialam super humor relaksowalam sie na pilce z muzyka ktora lubie , tak na wieczor jakos mi sie smutnawo zrobilo i humorek sie stracil chyba z tymi podskokami na pilce.... to czekanie jest OKROPNEEEEE...!