Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:dzis w Irl ma byc big sztorm atlantycki, ciekawe czy na dalsza wyspe dotrze i do Was
a Ty Krysti to na lekkostrawnej diecie chyba bedziesz ;--)) -
nick nieaktualnyLimerkowo sztorm będzie u ciebie wow pamietam jak mieszkałam niedaleko wody haha taki sztorm był ze dzwi od domu zamknąc nie moglam blachy z dachów lecialy w miescie strach bylo wychodzic z domu szook . takie wiatry ze masakra juz nie mówię o tych mieszkaniach w irlandi wszystko trzeszczało :)woda taka wysoka nigdy takich fal nie widziałam w życiu
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLimerkowo chyba będę samą salate jesc z bulką bo to mi najlepiej smakuje ,szynki nie jadam mięsa tez juz od dluzszego czasu ,ser jem zólty ale to musi być naprawdę dobry ser i cieniutko pokrojony ,salami tez lubię suche takie ,zupy ,bulke z pomodorem ,paste jajeczną tez lubie i tylko tyle ,no i soki robie sobie sama do picia :)cacao pije ,mleko sojowe .jogurty jem .
-
Krysti no to cie w pore zlapalo jak juz w drugim trymestrze jestes
Ten granatowy wozek mi sie najbardziej podoba. Lozeczka tez super.
Limerkowo ladnie ci rosnie ta pociecha. Wrzuc jakas fotke zebysmy mogly ja poznac.
Vixen pozycja Karolka jest super. To moja ulubiona Gratuluje Karolkowi postepow. To nie lada sztuka przekrecic glowe, bravoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 15:48
Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Vix on tak czesto spi czy to w wozku, czy w foteliku w aucie ja sie zastanawiam jak on to robi te rece sa doslownie w powietrzu
Wlasnie u takich maluchow bardzo latwo o splaszczenie glowki... Kostki sa bardzo miekkie i poddatne, ciemiaczko nie zrosniete i szybko sie to dzieje. Corka kolezanki ma 8 mies i wlasnie ma splaszczona lekko (ale widac) glowke bo ńie chciala spac na boku nawet hv dzis o tym mowila jak widziala malego ze spi na plecach i pytala czy on tak zawsze.
My bazy nie mamy i ńie jest tak zle. Doszlismy do perfekcji w zapinaniu fotelika w mig ale nie powiem bo jest to ulatwienie klik i juz ale tak naprawde sprawdza sie najlepiej tylko przy 1 foteliku bo ten nast i tak jest na "stale"
Ja tez nie wyobrazam sobie nie miec gondoli fotelik na dluzsze wycieczki jest nie zdrowy i nie wygodny. I laski maja racje. W gondolce dziecko ma komfort na spacerach a u mnie i w domu na dziennie drzemki jest nie zastapiona
Vix ja mam nianie angel care z monitorem oddechu i kamerka ale sa tez bez kamerki nasz model to AC1100
Tiago juz od jakiegos czasu pakuje rece (ba cale piesci) do dzioba i zastanawiam sie ocb??? Przeciez to nie zeby a piluje te dziasla jak ńie wiem. Normalnie jezdzi piastka jak szczoteczka do zebow...
Krysti gratuluje pierwszego ciazowego pawia hahaha ahh wspomnien czar
Limerikowo u nas mowia o huraganie haha oby do Szkocji nie dotarl
Tyger ja to od kad maly sie urodzil raz prowadzilam tylko hehe. Ale nie moge sie doczekac bo T dzis jedzie po samochod
-
Wogole to po wizycie hv super, nowa byla dzis. Tiago wazy 5600!! Czuje to w rekach :p i mierzy 6 cm.
Bardzo dobrze sie rozwija wkurzylam sie tylko bo nie dosc ze sie prawie pol h spoznila to najpierw chciala wyplnic papiery a mowilam ze to czas drzemki malego i zasnie zaraz. No i padl a ta go zaraz musiala obudzic i efekt taki ze zasnal dopiero przed chwila od rana teraz bedzie marudny caly dzien
Byla to juz ostatnia wizyta, nast dopieo w 4 mies
Teraz przed nami wizyta u lekarza a w nast tyg szczepieńie (juz to przezywam)...
Byla tez u nas moja kolezanka z pracy w ciazy w 37 tyg jejuu kiedy ja mialam taki brzuszek
Wydaje mi sie jak by to bylo wieki temu a synek byl z nami od zawsze
Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytyger wrote:Krysti no to cie w pore zlapalo jak juz w drugim trymestrze jestes
Ten granatowy wozek mi sie najbardziej podoba. Lozeczka tez super.
Limerkowo ladnie ci rosnie ta pociecha. Wrzuc jakas fotke zebysmy mogly ja poznac.
Vixen pozycja Karolka jest super. To moja ulubiona Gratuluje Karolkowi postepow. To nie lada sztuka przekrecic glowe, bravo -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Vix on tak czesto spi czy to w wozku, czy w foteliku w aucie ja sie zastanawiam jak on to robi te rece sa doslownie w powietrzu
Wlasnie u takich maluchow bardzo latwo o splaszczenie glowki... Kostki sa bardzo miekkie i poddatne, ciemiaczko nie zrosniete i szybko sie to dzieje. Corka kolezanki ma 8 mies i wlasnie ma splaszczona lekko (ale widac) glowke bo ńie chciala spac na boku nawet hv dzis o tym mowila jak widziala malego ze spi na plecach i pytala czy on tak zawsze.
My bazy nie mamy i ńie jest tak zle. Doszlismy do perfekcji w zapinaniu fotelika w mig ale nie powiem bo jest to ulatwienie klik i juz ale tak naprawde sprawdza sie najlepiej tylko przy 1 foteliku bo ten nast i tak jest na "stale"
Ja tez nie wyobrazam sobie nie miec gondoli fotelik na dluzsze wycieczki jest nie zdrowy i nie wygodny. I laski maja racje. W gondolce dziecko ma komfort na spacerach a u mnie i w domu na dziennie drzemki jest nie zastapiona
Vix ja mam nianie angel care z monitorem oddechu i kamerka ale sa tez bez kamerki nasz model to AC1100
Tiago juz od jakiegos czasu pakuje rece (ba cale piesci) do dzioba i zastanawiam sie ocb??? Przeciez to nie zeby a piluje te dziasla jak ńie wiem. Normalnie jezdzi piastka jak szczoteczka do zebow...
Krysti gratuluje pierwszego ciazowego pawia hahaha ahh wspomnien czar
Limerikowo u nas mowia o huraganie haha oby do Szkocji nie dotarl
Tyger ja to od kad maly sie urodzil raz prowadzilam tylko hehe. Ale nie moge sie doczekac bo T dzis jedzie po samochod -
Krysti, wspolczuje, ja sie zle czulam i mdlilo mnie w I trymestrze, w drugim skolei zmeczenie i nieszczesne plecy, oby ci szybko przeszlo.
Ja nie wiem jeszcze czy nie pomysle o gondoli, wozek, ktory odkupilismy ma taka specjalna spacerowke rozkladana na prosto, i specjanlny spiworek z pokrowcem, a babka ktora go uzywala powiedziala, ze nie uzywala gondoli bo nie potrzebowala. Bede sie jeszcze zastanawaiac, maly bedzie w lutym a marcu pewnie poszlabym na pierwszy spacer. Tez syszalam, ze w tym foteliku samochodowym nie powinno sie dziecka zbyt dlugo trzymac, chociaz wydawalo mi sie, ze na spacerki bedzie super, bo widzialam babki z takimi, ale bede sie jeszcze zastanawiac, tym bardziej, ze koleznaka deklarowala sie pozyczyc gondole wiec nie musialabym osobno kupowac. Poza tym mamy do tego fotelika baze do samochodu, wiec choc taki pluz z tych zakupow....Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:a prosze bardzo:
i w tuli tata Lole tuli:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 21:25