Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwinka wypas!!!! Czadowo wam to wyszlo wogole jaka ty zgrabniutka i sliczna jestes!!!
My juz po obiadku i idziemy zaraz na spacerek no i o morissona trzeba zahaczyc.
Tiagus ma dzis dobry dzien.
A tak sie bawi gdy mama buszuje w kuchni
Limerikowo, Malwina89, tyger, Krysti, Carola55 lubią tę wiadomość
-
Paula a to widze balon fruwa i uspokaja w bujaczku :--)) , no tak to mozna spokojnie pichcic w kuchni
a to w sumie OK, ze pacifajera Synek nie chce, bez klopotu potem i kosztowWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:15
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny moj lubi malować, rysować. Zawsze jak znajomi z dzieciaczkami przychodzą to on zabawia rysunkami, zawsze cos fajnego mu wyjdzie. Juz sie nie moge doczekac kiedy z naszym synkiem bedzie sie tak bawił . Bedziemy sie we trójkę malować jak mały podrośnie.
Tiagus jaki grzeczniutki, kachany przystojniak . I ten balonik .Paula55, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Malwinko slicznie rosniecie. Brzusio super sie prezentuje w tych barwach
Tiagus wyglada na bardzo zrelaksowanego w tym bujaczku
Limerkowo masz racje, ja sie wkurzylam i od razu chce pisac ale Kev nie chce. Mam nadzieje ze zmieni zdanie bo widze jaki jest o to wsciekly.Limerikowo, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
Jenyyyy ale wypizdow!!! Bylismy w morissonie i makabra. Nie moglam wozka utrzymac!!
A tiagus chyba odzwyczail sie od wozka bo beczal jak wsciekly! W sklepie wzielam go na rece i cisza jak makiem zasial. Ogladal wszystko, patrzyl dookola i zadowolony.
Ale przy tym wietrze musial wracac w wozku. Zasnal dopiero przed wejsciem do klatki i spi w koncu :p
Limerikowo, Krysti, tyger lubią tę wiadomość
-
tyger wrote:Limerkowo masz racje, ja sie wkurzylam i od razu chce pisac ale Kev nie chce. Mam nadzieje ze zmieni zdanie bo widze jaki jest o to wsciekly.
mysle ze sprawe musicie przemyslec na spokojnie czy gra warta swieczki..
my bysmy raczej pisali do tut HSE skoro bylo tak jak dalas posta: nursa niekompetentna do wkluc baby, zabiegu nie wykonala to sie odegrala komentarzem i wpisem ze ojciec niby nerwowy i agresywny, baby zabral etc
ja bym puscila info do NHS i tyle, jeszcze sie okaze ze Wy nie jedyni po takiej sytuacji i przysla list z kind sorry oraz co najwazniejsze usuna ten piprzony wpis o trudnych rodzicach
mi kol opowidala jak jej siostrze ale w Pl nursa zyle rozerwala wiec mysle ze fachowosc przy kluciach/wkluciach/pobraniach to podstawa
wlasciwie jak jedna nie potrafila tego zrobioc to powinni Was przteprosic, dac 30min na relax i calm baby i inna powinna sie tym zajac, bardziej doswiadczona i nie byloby ani wpisu ani W i baby nerwow/bolu
mym zd sami wpisem problem sobie wykreowaliWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 17:54
tyger lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:Tyger, no co za lekarze, takie rzeczy do karty wpisywac, zamiast po prostu dziecku pomoc!
Paula, to dobra bedziecie mieli rate za domek, tak to mozna. My juz pare lat placimy i na poczatku bylo ponad £500 nie mowiac o dodatkowych ubezpieczeniahc itd ale zgodze sie, ze to dobra inwestycja jezeli chce sie tu troche posiedziec. My akurat tez chcemy sie kiedys budowac w pl, a wiec pieniadze oszczedzamy przez inwestycje w dom - oby sie tylko zwrocilo bo po krachu ceny nierchomosci spadly.
Krysti, a wy gdzie sie w Pl budujecie?Carola55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Jenyyyy ale wypizdow!!! Bylismy w morissonie i makabra. Nie moglam wozka utrzymac!!
A tiagus chyba odzwyczail sie od wozka bo beczal jak wsciekly! W sklepie wzielam go na rece i cisza jak makiem zasial. Ogladal wszystko, patrzyl dookola i zadowolony.
Ale przy tym wietrze musial wracac w wozku. Zasnal dopiero przed wejsciem do klatki i spi w koncu :p -
nick nieaktualnyMnie dzis jak z miasta przyszlam zaczelo na brzuszku z lewej strony mrowiec tak a po tym jak by taka rybka przeslizgła w brzusiu cudowne to ,choc nie nastawiam się ze to dzidzia choć przeczucie takie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:51
Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Mnie dzis jak z miasta przyszlam zaczelo na brzuszku z lewej strony mrowiec tak a po tym jak by taka rybka przeslizgła w brzusiu cudowne to ,choc nie nastawiam się ze to dzidzia choć przeczucie takie mam
gratulacje!Krysti lubi tę wiadomość
-
Malwinka, to zescie urzadzili sobie zabawe ale skoro twoj tak lubi malowac, to dobrze mu wyszlo. Wiedzialam nie raz pomalowane fajnie brzuszki, macie do tego jakies specjlane pisaki do malowania na ciele? Kto wie ile razy bedzie sie mialo taki brzuszek w zyciu wiec to fajna pamiatka no i jaka niespodzianka bedzie wyjatkowa!
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Tak Carola, mój kupił na eBayu specjale farbki do malowania po ciele, fajne bo łatwo sie zmywają, polecam taka zabawe. Zwłaszcza ze Halloween nadchodzi to mój chce dynie na brzyszku namalować . Zobaczymy jak wyjdzie to wam pokaże. A w internecie jest mnóstwo różnych zdjęć pomalowanych brzuszków, można sie jakimś zdjeciem zainspirować. Super pamiątka bedzie
Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwinka ale cudowny brzuszek! I ten Twoj rzeczywiście ma talent cudownie mu wyszło!
Tyger ale jaja z tym wpisem, nie wierze normalnie. Ja tez bym się o to kłóciła bo takie rzeczy w papierach zostają na zawsze. Pracując w przychodni sama widziałam dużo 'alerts' na pacjentach i odrazu sobie człowiek wyrabia opinie nie powinniście mieć nic u siebie co jest niezgodne z prawd!
Stanley jaki pucki ma, o jaaa
Paula u nas tez tak pizga wiatrem cała noc tak wiało jak się budziliśmy na karmienie. Aż dudnilo po oknach. Brr.
Ale ja tak lubie bo wtedy siedze sobie w domku pod kocykiem z herbatka
Tiaguś jaki relaks
Limerikowo super Cie zobaczyć na zdjęciu! I malutka wasza jaka przesłodka fajnie zobaczyć dziewczęca buźkę tu u nas na forum haha
Krystii gratuluje pierwszych ruchów! To piękne uczucie. Teraz to się zacznie
Carola no jak jest ta spacerówka/gondola to powinno byc ok bo bez takiego czegoś to chyba raczej się nie obejdzie.Malwina89, Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość