X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka wypas!!!! Czadowo wam to wyszlo :) wogole jaka ty zgrabniutka i sliczna jestes!!!

My juz po obiadku i idziemy zaraz na spacerek :) no i o morissona trzeba zahaczyc.
    Tiagus ma dzis dobry dzien.
    A tak sie bawi gdy mama buszuje w kuchni
    pqhimh49oont_t.jpg

Limerikowo, Malwina89, tyger, Krysti, Carola55 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kider baby ze ho ho
    ktos tu ma big talent, brawo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:11

Malwina89 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula a to widze balon fruwa i uspokaja w bujaczku :--)) , no tak to mozna spokojnie pichcic w kuchni
    a to w sumie OK, ze pacifajera Synek nie chce, bez klopotu potem i kosztow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 16:15

Paula55 lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :) moj lubi malować, rysować. Zawsze jak znajomi z dzieciaczkami przychodzą to on zabawia rysunkami, zawsze cos fajnego mu wyjdzie. Juz sie nie moge doczekac kiedy z naszym synkiem bedzie sie tak bawił :). Bedziemy sie we trójkę malować :D jak mały podrośnie.

Tiagus jaki grzeczniutki, kachany przystojniak :). I ten balonik :).

Paula55, Limerikowo lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinko slicznie rosniecie. Brzusio super sie prezentuje w tych barwach :)

Tiagus wyglada na bardzo zrelaksowanego w tym bujaczku :)

Limerkowo masz racje, ja sie wkurzylam i od razu chce pisac ale Kev nie chce. Mam nadzieje ze zmieni zdanie bo widze jaki jest o to wsciekly.

Limerikowo, Malwina89 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenyyyy ale wypizdow!!! Bylismy w morissonie i makabra. Nie moglam wozka utrzymac!!
    A tiagus chyba odzwyczail sie od wozka bo beczal jak wsciekly! W sklepie wzielam go na rece i cisza jak makiem zasial. Ogladal wszystko, patrzyl dookola i zadowolony.
    Ale przy tym wietrze musial wracac w wozku. Zasnal dopiero przed wejsciem do klatki :P i spi w koncu :p

Limerikowo, Krysti, tyger lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger on byl padniety wiec moze wyglada na zrelaksowanego hahaha :)

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Limerkowo masz racje, ja sie wkurzylam i od razu chce pisac ale Kev nie chce. Mam nadzieje ze zmieni zdanie bo widze jaki jest o to wsciekly.

mysle ze sprawe musicie przemyslec na spokojnie czy gra warta swieczki..

my bysmy raczej pisali do tut HSE skoro bylo tak jak dalas posta: nursa niekompetentna do wkluc baby, zabiegu nie wykonala to sie odegrala komentarzem i wpisem ze ojciec niby nerwowy i agresywny, baby zabral etc

ja bym puscila info do NHS i tyle, jeszcze sie okaze ze Wy nie jedyni po takiej sytuacji i przysla list z kind sorry oraz co najwazniejsze usuna ten piprzony wpis o trudnych rodzicach

mi kol opowidala jak jej siostrze ale w Pl nursa zyle rozerwala wiec mysle ze fachowosc przy kluciach/wkluciach/pobraniach to podstawa

wlasciwie jak jedna nie potrafila tego zrobioc to powinni Was przteprosic, dac 30min na relax i calm baby i inna powinna sie tym zajac, bardziej doswiadczona i nie byloby ani wpisu ani W i baby nerwow/bolu

mym zd sami wpisem problem sobie wykreowali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 17:54

tyger lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola55 wrote:
    Tyger, no co za lekarze, takie rzeczy do karty wpisywac, zamiast po prostu dziecku pomoc!

Paula, to dobra bedziecie mieli rate za domek, tak to mozna. My juz pare lat placimy i na poczatku bylo ponad £500 nie mowiac o dodatkowych ubezpieczeniahc itd ale zgodze sie, ze to dobra inwestycja jezeli chce sie tu troche posiedziec. My akurat tez chcemy sie kiedys budowac w pl, a wiec pieniadze oszczedzamy przez inwestycje w dom - oby sie tylko zwrocilo bo po krachu ceny nierchomosci spadly.

Krysti, a wy gdzie sie w Pl budujecie?
    My kochana na pomorzu :) nie daleko szczecina :)

Carola55 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina super brzusio :) śliczna z ciebie kobietka :) pozdrawiam

Malwina89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Jenyyyy ale wypizdow!!! Bylismy w morissonie i makabra. Nie moglam wozka utrzymac!!
    A tiagus chyba odzwyczail sie od wozka bo beczal jak wsciekly! W sklepie wzielam go na rece i cisza jak makiem zasial. Ogladal wszystko, patrzyl dookola i zadowolony.
    Ale przy tym wietrze musial wracac w wozku. Zasnal dopiero przed wejsciem do klatki :P i spi w koncu :p
    No w Aberdeen tez wypizdów taki wiatr mój mówi ze huragan ma byc bo Szkocji w pracy u niego gadali :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis jak z miasta przyszlam zaczelo na brzuszku z lewej strony mrowiec tak a po tym jak by taka rybka przeslizgła w brzusiu :) cudowne to ,choc nie nastawiam się ze to dzidzia choć przeczucie takie mam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:51

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżym sobie teraz salatke z gyrosem zrobilam o paste jajeczną ze szczypiorkiem :) a kolo mnie moja psinka :) czuwa

tyger lubi tę wiadomość

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Mnie dzis jak z miasta przyszlam zaczelo na brzuszku z lewej strony mrowiec tak a po tym jak by taka rybka przeslizgła w brzusiu :) cudowne to ,choc nie nastawiam się ze to dzidzia choć przeczucie takie mam :)
    tak tak Krysti to juz pierwsze bąbelkowanie
    gratulacje!

Krysti lubi tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka, to zescie urzadzili sobie zabawe :) ale skoro twoj tak lubi malowac, to dobrze mu wyszlo. Wiedzialam nie raz pomalowane fajnie brzuszki, macie do tego jakies specjlane pisaki do malowania na ciele? Kto wie ile razy bedzie sie mialo taki brzuszek w zyciu wiec to fajna pamiatka no i jaka niespodzianka bedzie :) wyjatkowa!

Limerikowo lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Krysti poczułaś pierwsze ruchy maluszka :) ja pierwsze takie łaskotanie poczułam w 16 tyg.. dziekuje za miłe słowa :*

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Carola, mój kupił na eBayu specjale farbki do malowania po ciele, fajne bo łatwo sie zmywają, polecam taka zabawe. Zwłaszcza ze Halloween nadchodzi to mój chce dynie na brzyszku namalować :). Zobaczymy jak wyjdzie to wam pokaże. A w internecie jest mnóstwo różnych zdjęć pomalowanych brzuszków, można sie jakimś zdjeciem zainspirować. Super pamiątka bedzie :)

Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zobacze na te farbki moze jakiegoś motylka na malujemy:)

• Vixen Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka ale cudowny brzuszek! I ten Twoj rzeczywiście ma talent :D cudownie mu wyszło!

Tyger ale jaja z tym wpisem, nie wierze normalnie. Ja tez bym się o to kłóciła bo takie rzeczy w papierach zostają na zawsze. Pracując w przychodni sama widziałam dużo 'alerts' na pacjentach i odrazu sobie człowiek wyrabia opinie :/ nie powinniście mieć nic u siebie co jest niezgodne z prawd! :/

Stanley jaki pucki ma, o jaaa <3

Paula u nas tez tak pizga wiatrem :/ cała noc tak wiało jak się budziliśmy na karmienie. Aż dudnilo po oknach. Brr.
    Ale ja tak lubie bo wtedy siedze sobie w domku pod kocykiem z herbatka :D
    Tiaguś jaki relaks :D

Limerikowo super Cie zobaczyć na zdjęciu! I malutka wasza jaka przesłodka <3 fajnie zobaczyć dziewczęca buźkę tu u nas na forum haha

Krystii gratuluje pierwszych ruchów! To piękne uczucie. Teraz to się zacznie :D

Carola no jak jest ta spacerówka/gondola to powinno byc ok bo bez takiego czegoś to chyba raczej się nie obejdzie.

Malwina89, Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Boże Narodzenie mozecie jakąś bombke na brzuszkach namalować, bądź cos związanego ze świętami :). Na Wielkanoc pisanke :). Mozna wymyślać i wymyślać...

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
‹‹ 153 154 155 156 157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ