Ciąża w Szwecji
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w sklepie sie podobał , także jedz i zdaj relacje . Rudzia powiesz mi gdzie jedziesz oglądać wózki? Dziewczynki życzę miłego dnia. Ja właśnie wcinam śniadanie bo niedawno wstałam. Hihi
-
Ehh bylam.. niestety Silvi nie bylo a czas dostawy to od 4 do 12 tygodni..ja nie mam tyle czasu ale spodobal mi sie Tutek Trido i Tirso i mam dylemat w tym pierwszym jest jakas dziwna spacerowka .. a ten drugi jest troche jakby wiekszy.. nie wiem co zrobic dzis musze juz zamawiac bo czas goni!!
Mimi ja bylam na Solnej w Smooth Baby w tym sklepie znajdziesz wozki lozeczka posciele przewijaki i co najlepsze z Polski bardzo fajny sklep -
Oooh super! Bede musiala tam szybciej zawitac skoro mowisz , ze taki dlugi jest okres oczekiwania!!
Czasami fajne wozki mozesz tez dorwac na blocket'cieRudzia lubi tę wiadomość
-
Mimi1990 wrote:A to Polacy prowadza ten sklep???
Sprzedawczyni byla polka ale nie wiem czy polacy prowadza sklep
Ja jednak zamowilam Bebetto Silvia granatowy z bialym stelazem na Maxinet.se czas oczekiwania do 5 tygodni !! Juupi ! -
Hej dziewczyny:)
Rudzia ładny ten wózek a jaki kolor wybrałaś??
Ja mam Quinny Buzz 3 zobaczymy jak się sprawdzi ale już od listopada stoi i czeka bo kupiłam okazyjnie na Tradera:)
U nas już po jelitówce.
Ale dziś wieje:/
Miłej niedzieliRudzia lubi tę wiadomość
-
Preggo wybralam granatowy z bialym stelazem
O taki
Narzekalam caly czas ze nie moge znalezc tu takich bawelnianych opasek dla Malej siostra przed praca odwiedzila h&m i juz nie musze msrudzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 13:43
aisa lubi tę wiadomość
-
Ale śliczne ciuszki fajny kolor wózka
Preggo wozek tez super ! A pogoda gdyby nie ten wiatr to było by idealnie! dobrze ze ta jelitówką taka krótka jest. Dużo zdrówka .
Miłej niedzieli -
O ranyyy Rudzia nie pokazuj mi takich rzeeczy!! Jak widzę te wszystkie piękne rzeczy dla dziewczynek to tym bardziej ubolewam że się nie udała córka.
Ja sama kontra 3 chłopa w domu :0
Dzięki wózek mi się podobał od dawna, zobaczymy jak się sprawdzi w terenie:)
U mnie 37 tydzień leci, w środę zaczynam już pranie ubranek i pościeli. Brzuch mi się obniżył więc chyba najwyższa pora:)
Wg mojej aplikacji w telefonie rodzę za 24dni:)
Rudzia, aisa lubią tę wiadomość
-
Preggo, fajnie że po jelitówce nie ma śladu. Ten quinny też bardzo fajnie się prezentuje. Za pranie i prasowanie faktycznie już się bierz powoli
Pokazywali wczoraj w różnych wiadomościach jakie śniegi na południu Europy, no i na północy Szwecji, nieźle. Na południu Se cieniutko, śniegu prawie nie ma, temp koło 0 i wiatr... kaszanka, ale może to i lepsze niż pół metra śniegu U Was Sztokholmowych to pewnie trochę śniegu jest..
Wy odliczacie dni do porodu a u nas dziś mija 9 miesięcy po jasnej stronie brzucha
Fajne to takie, 9 miesięcy w brzuchu i już 9 po jego jasnej stronieRudzia lubi tę wiadomość
-
Jak tam dziewczyny tydzień się zaczął? U mnie spokojnie chociaż odkąd brzuch mi się obniżył chodzenie sprawia mi znacznie więcej trudności nawet zaprowadzenie syna do przedszkola powoduje spory ból w dole brzucha.
Piękną pogodę mamy trzeci dzień słońca aż miło za okno popatrzeć.aisa lubi tę wiadomość
-
Hehehe nie:)
z synem przechodziłam termin o 10 dni a i tak była cesarka więc jakoś nie wierzę we wcześniejsze rozwiązanie i nie spieszę się.
Jutro popiorę ubranka i pościel, co do torby dziś czytam i robię listę co zabrać ale wątpie czy się zabiorę za jej pakowanie prędzej niż w przyszłym tygodniu.
Poprzednio się pospieszyłam wszystko gotowe leżało miesiąc.
Także nie spieszno mi tym razem.aisa lubi tę wiadomość