X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Wielkiej Brytanii
Odpowiedz

Ciąża w Wielkiej Brytanii

Oceń ten wątek:
  • kambel Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po scanie miałam zadz. Do nich i tak było i po pierwszym i po drugim.

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zawsze miałam umawiane wizyty na wizycie :)

Paula, ja nie dostawałam żadnych kuponów, pytałam położnej, to mi powiedziała, ze w moim mieście przestali to otrzymywać. Ja jedynie miałam wszystko z internetu po zarejestrowaniu. Dopiero po porodzie dostałam paczkę ze szpitala.

Plumb bardzo fajny wózek :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejjj dziewczyny jestescie kochane :)
    No ja zazwyczaj mialam wczesniej mowione kiedy jaka wizyta.
    W sumie to bylo tak:
    Na 1 wizycie zalozyla ksiazke ciazy
    Potem mialam badania krwi w szpitalu ( polozna mi pobierala)
    I teraz w pon mam scan
    To tyle poki co. Moze na scanie sie dowiem o wizycie u poloznej bo chyba powinnam miec omowione wyniki krwi?! Nie wiem wlasnie.

No kupon na necie znalazlam ten co wam podalam linka kilka postow wczesniej. Ulcia powiedziala ze to ten wiec noze wysle do asdy mojego T dzis niech sie zapyta :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ulala Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula zawsze możesz spróbować- tylko to odbierzesz w dużej asdzie bo w małej ja próbowałam i nie mieli.

może lepiej zadzwoń po usg i sie upewnij kiedy masz kolejną wizytę?wyniki krwii własnie omawiają na tej wizycie w16 tygdoniu

201311191581.png
    http://blizniaczecuda.blogspot.co.uk/
    https://www.facebook.com/Blizniaczecuda

Moje dwa aniołki czuwają (*) 01.08.12, 04.10.12
    moja walka: http://dzieckomojadroga.blogspot.co.uk/

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia u nas tylko duza asda jest :) i dziekuje jeszcze raz bo jestescie nie ocenione :) mega pomocne!!! :)
    Zaraz moj narzeczony jedzie i zobaczymy. Dostaniemy to fajnie a nie to trudno :)

Wlasnie jak nie bedzie mojej poloznej na scanie i nie dostane wiad o nastepnej wizycie to bede dzwonic. Bo moja polozna zapisala sobie date scanu i powiedziala ze jak sie jej uda to do nas przyjdzie :)

Ulala, Kropka lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ulala Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa to miło z jej strony.:)

dziewczyny piekę babeczki za dużo naładowałam bo mi wyszły z foremek :) a chciałam takie ladne dorodne to mam :P

Kropka, tyger, Plumb80, mychowe, energytrip, alkak12 lubią tę wiadomość

201311191581.png
    http://blizniaczecuda.blogspot.co.uk/
    https://www.facebook.com/Blizniaczecuda

Moje dwa aniołki czuwają (*) 01.08.12, 04.10.12
    moja walka: http://dzieckomojadroga.blogspot.co.uk/

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha:) to masz w domu same dorodne babeczki :)

No polozna mi sie udala i to przez przypadek :P przyszla w zastepstwie za kogos i tak sie polubilysmy ze chce zostac juz ze mna do konca :P oby sie udalo :)

Kropka, Plumb80, energytrip, alkak12 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kropka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula to super masz tą położną :) Ja też miałam fajną, chociaż i tak twierdziłam że to strata czasu była :) Kiedyś się pożaliłam, ze mnie kuje z boku, że mnie praktycznie aż zgina, to mi powiedziała, że jak nie krwawię, to wszystko jest dobrze :) Przestałam się żalić i chodziłam jedynie słuchać serduszka :)

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy jak to dalej bedzie wygladac bo ja sie z nia dopiero w sumie dwa razy widzialam :)
    Ale sie interesuje. Sama dzwonila zeby mnie zapisali na termin badan krwi kiedy mi pasuje i zeby mnie do niej zapisali :)
    Jestem dobrej mysli. W sumie najwazniejsze zeby z dzieckiem bylo ok :) choc polozna dobra to polowa sukcesu przy porodzie...

Kropka ale ten twoj bobas sliczny na zdjeciu!!! Jak sie smieje. Az milo patrzec bo mi samej sie wtedy dziobek smieje :P

Kropka lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeee dostalam paczuche mum to be :)
    Oczywiscie babki w asdzie zrobily oczy ze nie widzialy nigdy takich kuponow ale paczke daly bo moj T nie dal za wygrana :P
    Dzieki za pomoc dziewczyny :) zawsze mozna na was liczyc :)

Wielki :*

Plumb80, tyger, Kropka lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super Paula :)
    A w mojej z Asdy były próbki kosmetyków wczoraj, vouchery, magazyny, ręcznik kąpielowy (już mam 2 !!!), rękawiczki 2 pary, chusteczki :)

• tyger Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratuluje wygrania walki o paczke ;)

Ja mialam pierwsza wizyte u poloznej kiedy mi zakladala karte ciazy a potem dopiero pierwszy scan i pobieranie krwi. miedzy tymi dwiema wizytami mialam emergency scan bo krawawilam. powiedzialy mi tylko ze jest wszystko ok i do domu. Nastepna wizyta to dopiero drugi scan 24 kwietnia a 2 tygonie po nim mam sie umowic do poloznej.

Pamietam w pierwszej ciazy mialam badania krwi w 16 tygodniu a teraz nic. mowily ze sie pozmienialo.

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja badania krwi mialam w 9 tyg :) teraz scan i potem zobaczymy :)
    Bo polozna pytala sie jeszcze czy chcemy na ten syndrom downa badania to sie zgodzilismy i pouwedziala ze najpierw scan a po tum jak cos to pobiora krew do tego badania.

No ja w paczce mialam reczniczek, niedrapki, zestaw mini kosmetykow, chusteczki do czyszczenia ale takie do domu, proszek do prania, probke chyba kawy zbozowej, sudocrem i pelno ulotek, kuponow i ksiazeczke :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Alisss Ekspertka

Wysłany: 9 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. I ja w UK. W srode w koncu zobaczylam dwie kreseczki na tescie po ponad 3ech latach staran. Moge dolaczyc??

Ula sliczne masz coreczki :)

Plumb80, kambel, mychowe, Kropka, tyger, Ulala, energytrip, alkak12 lubią tę wiadomość

599c7ad6b8396062e00cd33ba75a0b2c.png

Mama Natanka (20.07.09) mojego sloneczka oraz aniolka (22.03.14) 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję serdecznie :) Po tak długich staraniach musisz być przeszcześliwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 14:49

Alisss lubi tę wiadomość

• kambel Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliss- moje gratulacje :) ja na pierwszej wizycie miałam już pobraną krew pozniej scan w innym szpitalu i znów kontakt na telefon tyle że ja wolę zawsze się przejść bo do naszego szpitala mam kawałek a i lepiej mi się dogadać twarą w twarz a co najlepsze na każdej wizycie przyjmowała mnie inna położna :) no w sumie ostatnio miala mnie ta stała przyjąć ale chyba porod miała jakiś :)

Alisss lubi tę wiadomość

relgio4pk3pt9z4w.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisss serdeczne gratulacje :) wspaniala nowina po tak dlugim czasie oczekiwan :)

Czyli widze ze kazda z nas ma inne doswiadczenia :) ale fajnie sie tu nimi dzielic i wymieniac :)
    Zawsze sie czegos nowego czlowiek dowie :)

Widzisz kambel a ja mialam pobranie krwi i teraz scan mam w tym samym szpitalu :) a i wizyte u endo na końiec mies tez tam mam :)
    Mi kolejne wizyty albo wpisywala do ksiazki ciazy albo list dostawalam ze szpitala :) wiec czekam cierpliwie.

A paczke przewertowalam na lewa strone i kuponu na nastepna nie ma :P
    Hihi. Pomyslicie ze normalnie jakas zachlanna co by za darmo wszystko chciala ale mnie to poprostu cieszy jak dziecko :) ja wiem ze to kropla w morzu potrzeb ale przybywajac tu z Polski jestem w szoku ze tyle rzeczy mozna tak poprostu dostac za darmo :P

Alisss, Kropka, Plumb80, tyger lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• mychowe Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisss wrote:
    Hejka. I ja w UK. W srode w koncu zobaczylam dwie kreseczki na tescie po ponad 3ech latach staran. Moge dolaczyc??

Ula sliczne masz coreczki :)

Witamy wśród dwupakow i rozpakowanych mam :)

Alisss lubi tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • Alisss Ekspertka

Wysłany: 9 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje bardzo, jestesmy przeszczesliwi, cala nasza trojeczka z synkiem 5ciolatkiem na czele :) Oczywiscie bez broblemow sie nie obchodzi od samego poczatku :)Plamie juz 3ci dzien, ale nic mnie nie boli, a temp sie utrzymuje wysoko. W pierwszej ciazy nawet krwawilam, a wszystko byko ok.Jak ja chcialabym byc juz w 12 tyg, po scanie...

mychowe lubi tę wiadomość

599c7ad6b8396062e00cd33ba75a0b2c.png

Mama Natanka (20.07.09) mojego sloneczka oraz aniolka (22.03.14) 6tc
  • Zancia28 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alisss gratuluje i zapraszamy:)

Alisss lubi tę wiadomość

1usa3e5e42kseo71.png
‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ