Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulala wrote:
Aliss ja mam Chyba jeszxze jedno opakowanie jakbyś potrzebowała :*
Ula jezeli mialabys tego dupka to ja bym chetnie od ciebie odkupila. To daloby mi maly zapasik zanim zalatwie sobie wiecej z PL. Bylabym bardzo wdzieczna.
-
Alisss wrote:Ula jezeli mialabys tego dupka to ja bym chetnie od ciebie odkupila. To daloby mi maly zapasik zanim zalatwie sobie wiecej z PL. Bylabym bardzo wdzieczna.
-
tyger wrote:Dziewczyny, piekne slonce juz trzeci dzien z rzedu. Nic tylko spacerowac. Zycze wam milego dnia i zapomnienia o troskach i zmartwieniach.
-
nick nieaktualny
-
aj dziewczyny pakowanie idzie mi jak w smole...dziewczyny spakowane a ja? 5 tyg i mam ograniczoną ilość miejsca a lecimy w taką porę,że może być zimno i cepło...więć buty, balerinki i kozaki..a i buty na chrzciny, kurtka grubsza i cieńsza.już mniejszy dylemat miałam przy pakowaniu dziewczyn....ach ide kończyć
Zancia28, tyger, alkak12, energytrip lubią tę wiadomość
-
A ja polece dopiero jak malenstwo bedzie mialo pare miesiecy. Moj mezczyzna panikuje i wybil mi z glowy latanie samolotem w ciazy a nawet jazde samochodem. I tak dorobilam sie szofera
Niestety nie jest tez za tym aby zabrac 2-miesieczne dziecko samolotem gdziekolwiek. Wiec moja rodzina bedzie musiala uzbroic sie w cierpliwosc.
Ula zycze ci cudownego wypoczynku.Ulala lubi tę wiadomość
-
Ula - udanych wakacji
ja sama mam psychiczny lęk latania samolotem w ciążyjazda samochodem tylko na krótki odcinek bo jak dluższa trasa to worek muszę mieć w gotowości , jedynie dobrze pociagiem mi się jeździ
Ja planuję jechać sierpień / wrzesień ale czas pokaże
Dziś zaczęłyśmy 3 trymestri mam wrażenie że z dnia na dzień mój brzuszek powiększył się o połowę wielkości :p
mychowe, alkak12, Kropka, leniuta29, Ulala lubią tę wiadomość
-
tyger 2 miesięczne dziecko może już latać samolotem czytałam już o tym gdzieś a do polski nie mogę lecieć w innym terminie bo dzieci do szkoły chodzą wiec zostają mi tylko wakacje. kambel ja w poprzedniej ciąży leciałam samolotem w 2 strony i było oki
)
-
nick nieaktualny
-
żancia - wiem że można
ale moja psychika robi swoje
z reszta bylam we wrzesniu i jakoś mi się nie teskni jeszcze
wiec jak wizyta poczeka to nic sie nie stanie
a to apartament mojej kluseczki w dniu dzisiejszym
Kropka, alkak12, Bursztyn, tyger, Plumb80, Driada0102, energytrip, mychowe, Ulala, Zancia28 lubią tę wiadomość