Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:Ja to jestem w szoku i to ciezkim jak mozna placic £500 za pokoj!!!! Chyba ze sie pomylilas???
hahaha.... tak czytam te posty z kilku ostatnich stron i patrze jak sie temat zmianil, z ciazowego, na dzieciecy, na edukacyjny, na emigracyjny.... fasynujace!
Czytam i patrze na te ceny co tu wypisujecie.... tu gdzie ja mieszkam, nie wiem czy dalo by sie wynajac pojedynczy pokoj ponizej 700 funtow, no chyba ze jakas taka nore w basemencie. Roznice sa niesamowite!ap1526, weronika86, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
Napisalam w poscie wyzej
Cow&gate, apta club, pottytraining.... Kurcze jutro popatrze bo nawet nie pamietam co mi tam powysylali
No i te z emmas diary tez mialam
Teraz czekam zeby kupony znizkowe wykozystac
Noo jak zmienie adres to im podam nowy oczywiscie heheniech sla dalej
aniafk, ap1526 lubią tę wiadomość
-
energytrip wrote:hahaha.... tak czytam te posty z kilku ostatnich stron i patrze jak sie temat zmianil, z ciazowego, na dzieciecy, na edukacyjny, na emigracyjny.... fasynujace!
Czytam i patrze na te ceny co tu wypisujecie.... tu gdzie ja mieszkam, nie wiem czy dalo by sie wynajac pojedynczy pokoj ponizej 700 funtow, no chyba ze jakas taka nore w basemencie. Roznice sa niesamowite!
Ale to i zarobki chyba adekwatne?
-
tak jak w PL u nas w Łodzi wynajem był od 1000
za kawalerkę, czasem się znalazło taniej ale dowalili jakichś opłat i to samo, ogólnie się z 1200 wychodziło, a inni ręce rozkładali i pytali jak tak można płacic, ano jak trzeba to co zrobić, a czynsz później płaciłam 400 na swoim za 60m i to tak jest zawsze, że wynajmowane drożsże dużo, ale jak człowiek sobie nie może kupić swojego, a to wcale nie jest takie proste no to sie męczy i jest wykorzystywany.
lawirujemy dziś naprawdę, mnie troszkę głowa rozbolała jużlody jem z polewą i kiwi heh a dupcia rośnie, ale raz się żyje, żeby córcia szczęśliwsza była to mama je słodkie
Driada0102 lubi tę wiadomość
-
Bo ania jest w Pl terax
Ehh tak czytam was dziewczyny i ja to albo dobrze kombinuje albo mam w zyciu szczescie...
Owszem u nas byly kawalerki za 1000 zl w Pl.
Ale my tak szukalismy z bylym ze za mieszkanie 2 pokojowe placilismy 500 ze wszystkimi oplatami juz w centrum miasta
Dlatego ja uwazam i zyje z mysla chciec to moc
Predzej czy pozniej sie udaje
Dobrej nocy Aniu,Driada0102, aniafk lubią tę wiadomość
-
Czy ja wiem... Jakos sobie radze. Zaradny to jest moj narzeczony!!! Bez niego to ja tu jestem pikus
On tu o nas dba, wszystkim sie zajmuje. Placi rachunki, zalatwia wszystko.
Zaradna to ja bylam w Pl a tu sie boje zeby glupka z siebie nie zrobic
On jest mega odwazny.ap1526, Driada0102, Sproquette, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
haha Driada
nie wkręcaj sobie na noc
ja się w książkach teraz zatopiłam, przeczytałam kilka ostatnio Mastrertona, Knootza czy Grishama a teraz uwaga Harrego Pottera czytam haha :)skoro już jestem w Anglii to odświeżęPenelope, Sproquette lubią tę wiadomość