Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
się zmęczyłam hahaha
własną pielęgnacją
ale serio zadyszka
był prysznic, pełna depilacja haha, balsamy, prostowanie włosów, malowanie paznokci i litość dla biednych stóp- masażyk olejkiem i w skarpety, nawyginałam sięale lepiej mi, teraz da się żyć dalej
Penelope, mychowe lubią tę wiadomość
-
Oj jak ja bym chciała poczuć jeszcze te kopniaczki
Na receptę mamy free, u nas wszystkie leki mamy za darmo,a z prowokacja to chodzi o to by za miesiąc podać jej zwykle mleko z puszki i spr czy jest reakcja czy jej nie ma.
Ja tez starałam w ciąży się depilowac a po porodzie jak brzuch opadł zobaczyłam jak ja się golilam haha ładny paseczek pod brzuchem zostawałale cóż takie uroki
-
jeny no to świetnie w tym wypadku, mleczko odpada
a jak u Ciebie z pokarmem? zaniknął?
ciągle nie wiem na jakiej zasadzie są te darmowe leki, mam nadzieję, że jak będzie dzidzia to się samo wszystko okaże i jak będzie się coś działo no to już receptę w rączkę i do apteki
więc niech robią prowokacje, się okaże
idealnie to ja tego na pewno nie zrobiłam haha
ale zawsze krócejcud, ze bez krwi się obyło
był kiedyś taki dowcip o etapach nadwagi i zaawansowana była (przepraszam za treść) gdy się nie widziało kto Ci loda robi
przekładam to na swoje i gorzko się śmieję
-
nie wiem jaką z bootsa, że "tą"
całkiem możliwe, że i u mnie by tak było, ja jestem tylko w głowie poukładana i wręcz pedantka, a jak byś mój dom zobaczyła to byś się uśmiałaartystyczny nieład, tak to nazwijmy, delikatnie
ja już wiem, że zatęsknie za kopaniem, ostatnio byłam całkiem przerażona, że będę wkrótce taka pusta w środku, teraz mi tak jakoś raźniej, ciężko opisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:31
-
Na szczęście ciąża to nie trwała nadwaga
Ja sciagalam najpierw 90 następnego dnia 60 ale to wtedy gdy cycki były dosc twarde wczoraj już nie sciagalam a dziś z jednego troszkę bo Przy sutku takie kuleczki było czuć. Myślę że jakieś Resztki juz zostały -
ano nie nadwaga, dlatego się trzymam jeszcze i snuję plany o treningu na po, ale zobaczymy czy nie będę przypadkiem padać na pysk i ciałko będzie musiało zaczekać albo samo sobie radzić
troszkę szkoda mleczka, bo to takie nieodwracalne, no ale przynajmniej cyce oszczędzisz i nie zostaną z nich kapcie
kambel, mychowe lubią tę wiadomość
-
ufff a ja mam wreszcie chwilę spokoju od Piotrusia
Zrobiłam zakupy w asda click&collect głównie ubranka do szkoły no i pojechali odebrać
. W ogóle to jest paranoja jakaś, żeby tydzień przed rozpoczęciem szkoły nie było nic w sklepach. W matalanie chciałam kupić to pustki, sainsbury mam pod nosem i też nic. Udało się w asda direct bo w sklepie też niema .
Lekarstwa na receptę ( zresztą wszystko co na receptę) do dzieci do 16 albo 18 albo do kiedy się uczą są za free bez względu na benefity, zarobki itp.
Ja też dostawałam tony mleka i kremów. Dwa miesiące wakacji w Polsce spędzałam to bez problemu dostałam większą ilość mleka.
Egzema... uśmiałam sięsorry kambel
ale też to przechodzę od 5 lat. Ta ich jedna wielka choroba EGZEMA płakać się chce. Ja to dzisiaj proszę o testy na co dokładnie jest moje dziecko uczulone to wciąż słyszę egzema testy nie potrzebne ehhh
Właśnie Kambel ta torba z boots to z dwoma kieszonkami z przodu? Mam nadzieje, że przez 5 lat zmienili trochę jej wygląd, ja nie chcę takiej samej ;/
Też chciałabym pokoik urządzać, a nawet dwa... jedyne co mi na razie pozostało to szukanie mebelków, farb, gadżetów on line bo tu gdzie teraz mieszkam niema sensu niczego robić. Jak się młody urodzi to kupujemy domek i wtedy ruszam pełną parą. Albo nie pełną bo ubzduraliśmy sobie z mężem , że większość rzeczy będzie z polski tj drzwi, podłogi, meble, dodatki więc pewnie ze dwa lata się będziemy urządzać ;/
Ale łóżeczko do pokoiku już mam!
-
Ap uwielbiam czytac twoje komentarze. Zawsze sie usmieje
Ja sie probowalam ogolic ostatnio to krwi bylo jakby swinie zarzynali. Dalam sobie spokoj. Zalatwie to woskiem po fakcie.
Torba swietna ale cena straszna. Na eBayu kiedys widzialam takie fajne zestawy za polowe tej ceny.