Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie zgaga paliła tydzień kilka dni przerwy i znowu i tak w kółko.
Ja od GP dostałam jeszcze syrop na zgage. A na mdłości to rano jadłam tosta z masłem ale co z tego jak po godz leciałam do kibelka, ale szybkie załatwienie sprawy i spokój cały dzień. -
Aniafk, to ja mam mam dokładnie tak jak Ty, ale nie próbowałam rennie, może powinnam spróbować. Mąż od 7 w pracy, po pracy prosto na brass band do 22, w domu na 23 a ja jeszcze mu dzwonię żeby mleko kupił bo ja nie pojechałam kupić, ja jutro wolne a On o 6 budzik, ale daje radę, słowa mi nie powie ze coś może powinnam czy mogłabym. Robię tylko to co co chcę , jestem mu wdzięczna, za cierpliwość
[in QUOTE=aniafk]Penelope jeśli Cie to pocieszy to ja też narzekam . Mdłości mam do dzisiaj chociaż nigdy nie wymiotowałam. Odbija mi się bez przerwy i mam cholerny niesmak w gębie ;/. zgaga mnie męczy od ponad miesiąca a na widok rennie mam dreszcze tak mi zbrzydło
Jeszcze do tego cały dzień leżę i mam cholerne wyrzuty sumienia jak mąż padnięty z pracy przychodzi, sprząta, myje gary, odkurza, kąpie młodego itp. Nie wiem jak ja wytrwam w takim stanie do końca
Paula kochana gratuluję i nie przejmuj się, że dopiero teraz do nas przychodzisz z dobrymi wiadomościami bo my już na bieżąco zaraz po Twoim porodzie byłyśmy BBC[/QUOTE]
-
Ap nie dziwi mnie to, że w każdym wieku można złapać bo w tych czasach i w takim środowisku nasze organizmy coraz słabsze. Ja nie mam na szczęście.
Raz tylko dostałam pokrzywkę na nogach po zjedzonych dzień wcześniej pierogach ruskich ( takich mrożonych z pl sklepu) Jak zobaczyłam co mam na nogach to od razu dr google i naczytałam się, że to pluskwy mnie pogryzły! Masakra, od razu do męża dzwonię i mówię, że pluskwy mamy i że wyprowadzić się musimy bo tego nie wytępisz
Dopiera jak z pracy przyszedł to mówi , że to nie pluskwy tylko uczulenie -
haha tak, jak w ciąży coś z cerą albo za dużo objawów to zaraz, że pewno dziewuszka
u mnie by się niby zgadzało, albo to te 5 lat plus haha
o migdały lubię, a jak mają "leczyć" to pędzę kupować
nie miałam nigdy zgagi przedtem, nie wiedziałam nawet co to i jak to ma wyglądać, ale człowiek taki ma super instynkt, że jak się właściwa rzecz dzieje to już wie, że to jest to
i jestem w szoku jak okrutna potrafi taka zgaga być, brr
-
No to jak to na dziewczynkę to mam nadzieję że się ziści, akurat dziewczynkę bym chciała. No mam nadzieje ze to nie facet daje mi tam tak popalić, chyba że odpłaca mi za tych wszystkich którym ja dałam w życiu popalić hahaha
aniafk, Sproquette, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:No to jak to na dziewczynkę to mam nadzieję że się ziści, akurat dziewczynkę bym chciała. No mam nadzieje ze to nie facet daje mi tam tak popalić, chyba że odpłaca mi za tych wszystkich którym ja dałam w życiu popalić hahaha
haha taka z Ciebie zła kobieta jest?
to obstawiamy, że córcia i czekamy na USGPenelope lubi tę wiadomość
-
Ja jak byłam mała i strasznie chciało mi się pić i mówię do siostry ale mam zgage heh a miałam wtedy ok 8/9 lat. I też dopiero w ciąży poczułam jak to faktycznie jest.
Powiem wam jeszcze ze ostatnio dostałam z bootsa kupon na 50 zdjęć za free i zapłaciłam tylko 1.64 za przesyłkę
Wujek gogle jak chorobę czasami wymyśli to człowiek sobie grób powinien wykopaćaniafk, Penelope, Sproquette, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
tak tak Penelope w teorii to właśnie popularny objaw dziewuszki w brzuchu
oooo ja jestem do zdjęć pierwsza, też cę
tak dr google jest super, można odrazu trumnę wybierać
ja ostatnio kupiłam sobie słoik masła orzechowego, zawartość orzechów 96% haha
i tak jem i myślę, że dziecko może zahartuję haha i że jak mi po tym plamy nie wyskoczą to żadne uczulenie mnie nie ruszy tfu tfu -
Aniafk, zgage mam, do teraz nie miałam pojęcia co co to zgaga. Jutro lecę po to rennie.
Ap, zła, nie zła co Ci będę mówićw końcu 33 lata singlem byłam, z krótkimi przerwami hahaha
No to czekamy na scan, jeszcze i się okażeaniafk wrote:Migdały świetnie pomagaja chociaż nie na długo.
Penelope rennie na zgagę, na mdłości to raczej nie. W moim przypadku to nawet większy niesmak mam po rennie niż przed tyle ,że ja to już trochę przy truta tym jestem.
Kambel a jaki to syrop?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 23:28
aniafk lubi tę wiadomość
-
Właśnie jeśli chodzi o zdjęcia to jest kilka firm gdzie on line zdjęcia odbijasz i tam zawsze jako nowy klient coś gratis dostajesz - 20,30 odbitek.
Poza tym polecam robienie właśnie w tych sklepach np. kartek świątecznych ze zdjęciami. Ja robiłam na Boże Narodzenie dla dziadków - śliczne są
ZA każdym razem nowego maila podaję i zawsze jestem nowy klient
http://www.photobox.co.uk/
http://www.snapfish.co.uk/
I jeszcze jeden świetny sklep gdybyście chciały komuś prezent kupić, świetna jakość, oryginalne i ceny dla ludzi. Kartkę tam dla męża na dzień ojca zamawiałam / wkleję później zdjęcie/
http://www.gettingpersonal.co.uk/personalised-presents/personalised-gifts.htm?gclid=Cj0KEQjwspCgBRCiwOjBxeCcm-kBEiQAooz6t9i9_8DkKJ3E4QzxH_8FZ3MKsreYjPwVOIa_LmHfoWIaAtKk8P8HAQ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 23:34