Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.ebay.co.uk/itm/Mothercare-my-3-pushchair-including-maxi-cosi-car-seat/281425680962?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D25291%26meid%3Dc2a4deedca194a96aedbc7d3c7ce5c9e%26pid%3D100010%26prg%3D10621%26rk%3D3%26rkt%3D24%26sd%3D271590109465
zobaczcie ten fotelik haha czy ja widzę futerko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 14:54
-
jeny jestem strasznie zacofana z tymi wózkami, się boję w necie kupić, że coś odwalę, bo te wózki mają takie kształty i składanie, że nie wiem czy tam jest i gondolka i spacerówka, ja to chyba muszę na żywo zobaczyć
jeszcze te dziwne wózki gdzie wsadzają w nie fotelik, nie ogarniam
zawsze sądziłam, że dla dziewczynki łatwiej kupić niż dla chłopca, ale chyba się myliłam, wybór typowo dziewczęcych wózków jest trochę ograniczony
jak mi się coś spodoba albo okazja to czarny najczęściej -
Kambel, ten Orb pram mothercare 275 funtów teraz stoi, oglądałam je dziś na necie, video też, przejadę się pewnie zobaczyć na żywo. za ten wybrany w Polsce z przesyłką musiałabym dać jakieś 400 funtów minimum, jest 3 w 1. Muszę na żywo trochę obejrzeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 14:59
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Ja też musiałam na żywo zobaczyć, ten mój właśnie mi się w sklepie spodobał jak byłam oglądać Graco Evo bo to był mój pierwszy wybór
Ap z Piotrkiem miałam właśnie taki wózek 2w1 gdzie fotelik wpinało się do wózka nie do stelaża, tylko on jest bez gondoli. Byłam zadowolona ogólnie.
Kambel a czy ten wózek rozkłada się do pozycji leżącej? Czy tylko przechyla a dziecko nadal pozycję ma siedząca?
Widziałam je w mothercare właśnie ale nie zwróciłam na to uwagi.
Ap ten link poszerzył mi stronę o 150 % -
Podglądnelam na you tube jak to się robi, pomysł spoko, no i ta rączka przekładana. Martwi mnie tylko że wersja spacerowa nie rozkłada się na płasko tylko przechyla a dziecko pokrzywione śpi
Mój Piotrek zawsze ze spaceru wracał uśpiony i spał nieraz 2h wiec w takiej pozycji to chyba nie zdrowe. Tak czy inaczej przyjrze się temu wózeczkowi, może jeszcze zmienię decyzję
Dobrą cenę ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:07
-
mhm czyli ograniczają robienie dzieci dla kasy?
no szkoda, widzę, że i tak mi się nie należy,bo trzeba mieć jakiś zasiłek
po prostu po Polsce to była taka oczywistość, że jak się dziecko rodzi no to coś tam się dostaje, nawet nie przypuszczałam, że może być inaczej, ale niestety
no właśnie kosmicznie wygląda wpinanie fotelika w wózek, a nie stelaż, wydaje się jakby było tylko położone i miało pacnąć na ziemię
ja już nie patrzę, bo się nakręcam, najpierw carboot easy easy
głęboki wdech i wydech
-
Gondola jest 'osobno' jest dodatkowo taki materiał, a spacerówki jeszcze nie testowalam bo w niej się wypycha dół. Musze w ogóle to sprawdzić bo sama jestem ciekawa. Ta Nowsza wersja ma aluminiowe te brzegi. Nam się spodobał jak go zobaczyliśmy pierwszy raz. Był lekki w prowadzeniu i taki inny niż wszystkie
-
żle napisałam, w tym wózku do którego link podałam Mothercare Orb Spin o którm mówiła Kambel jest osobno nakładana gondola i osobno spacerówka, oglądałam na stronie ToysRus
przykładowo pokaże ten. Rozkłada się na leżąco, piszą że dobry od newborn
Mnie zaintrygowały te rozkładane na płasko, które robią jako jeden od urodzenia. oglądałam na stronie ToysRus
przykładowo pokaże ten. Rozkłada się na leżąco, piszą że dobry od newborn
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Travel-and-Pushchairs/Travel-Systems-and-Pushchairs/Travel-systems/Graco-Candy-Rock-Travel-System-in-Rock(0107067)
aniafk wrote:Penelope ale jak to działa? Przecież gondola musi być płaska a spacerówka ma siedzisko? Nie kumamaniafk lubi tę wiadomość