Ciąża w Wielkiej Brytanii
-
WIADOMOŚĆ
-
polski producent Camarelo
http://camarelo.pl/oferta.html
Wybieram z Carmela, Carera lub Sevilla, no kolorów w każdym jest dużo. Wklejam zdjęcie ale kolorem się nie sugerujcie bo nie mam wybranego. To jest system 3 in 1 gondola, spacerówka i fotelik samochodowy. Bardzo dobre opinie na rynku.
Cena pomiędzy 1450 a 1750 zł - coś jakoś tak, zależy który. plus przesyłka, nie mam pojęcia ile.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:53
aniafk, ap1526 lubią tę wiadomość
-
kambel wrote:Ja dziś wieczorem poproszę mojego m by mi sprawdził jak to jest z tą spacerówka. Bo sama też jestem ciekawa,a na razie zamykamy na spacer póki jeszcze słonko świeci
Daj znać co z tą spacerówka, bo będę się zastanawiaćPenelope lubi tę wiadomość
-
a to mój faworyt, Wózek Tako EXTREME EkoSkóra 2014 (13 kolorów), kolory czarny lub któryś z brązów, dla mnie bomba, ale koszt ponad 2600 plus przesyłka... trochę chyba rozpusta, ale jest piękny, inne kolory też sa ładne
http://www.sklep.urwis.com.pl/wozek-tako-extreme-ekoskora-2014-13-kolorow-p-11478.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 17:52
ap1526, Zancia28, Zancia28 lubią tę wiadomość
-
ja już się męża o imię dla dziecka pytałam to wymyślił..... Stephen, jak jego brat !!!! brata imię, żeby jeszcze jakiś normalny był,. a dla dziewczynki..... Marry, jak mi powiedział to byłam z lekka zdziwiona. serio. a wózek pojadę z nim oglądać, niech mi pokaże co mu się podoba.
Nie mówię że ma kiepski gust, ale... no ale ma
albo już tak nie dobijając, to nie że ma, ale... miewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 18:10
-
hahahaha
wiesz ładny to może by wybrali, ale nie sądzę by myśleli o funkcjonalności w ten sam sposób co my
poza tym pewnie 90% czasu my te wózeczki pchac będziemy, nie oni
znaleźliby oszczędności nie tam gdzie trzeba, a my byśmy się umordowały później
oj obawiałabym się co mi przyprowadzi, więc naprawdę lepiej żeby mi niespodzianki nie robił jeśli trafię wczesniej do szpitala, a nie będzie nic gotoweWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 18:18
-
Slyszalam o Camarelo ale sama nie wiem co o nim myslec. O firmie tako slyszalam ze jest swietna, wozki sie super prezentuja i sa bardzo funkcjonalne. Ja mam Jane Slalom na trzech duzych, pompowanych kolkach 3w1. Bawie sie nim co jakis czas zeby sie przyzwyczaic. Fotelik rewelacja, gondola skladana na plasko a spacerowka wydaje sie mega wygodna. I wszystko co mi do szczescia potrzeba
A najlepsze jest to ze to uzywany za £150 a wyglada jak nowy